- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Hayirli olsun canim benim. Yaparsin tabiki sen hirsli hatunsunAyyyyyyyyy çok mutluyum allahım inşallah yaparım allahimmmmmmmmm
Hayirli olsun canim benim. Yaparsin tabiki sen hirsli hatunsunAyyyyyyyyy çok mutluyum allahım inşallah yaparım allahimmmmmmmmm
hoşgeldin takıma Konya şekerimben mezun 53.5 ilk bir ördek Hedef 52 inşallah Güzel günler göreceğiz burda kuzucum [/QUOTEhosbulduk canım ve maşallah sana inşallah bira çok iyi geldi bana gercekten cız coz yeme fikrinde bile miunun işareti geliyor aklıma ve geri cekiliyorum
Benimki 1.5 yasindayken 2-3 gun mandalina yuzunden hic gecmeyen pisigi olmustu. Meger c vitamini alerji yapabilirmis, asitin de etkisi var tabi. Mandalinayi kesince gecmisti.Çok saol cnm yok mandalina hic vermedim ama mama olarak ama iciriyordum. Geçenlerde babası aptamil 5 meyveli almış sanırım ondan oldu sen şimdi böyle diyince dank etti saol cnm ya bende üzülüp duruyordum neden olur diye
Ayyy evet evde cok zor bakımı ama cook tatliiiiHeheheh yerim onuuuuu
Eve almayalım ama biz dışarıda sevelim de sen ona
Evde çok zor
Geçmişe bakmadım saydınım daha
Ama senin bi alıntını sabah gördüydüm
Bu hafta regl var haftaya liste diyordun demi
aynen bitanem oyle yapalim diyorum ama cumaya bakip hareket edelim olmadiHeheheh yerim onuuuuu
Eve almayalım ama biz dışarıda sevelim de sen ona
Evde çok zor
Geçmişe bakmadım saydınım daha
Ama senin bi alıntını sabah gördüydüm
Bu hafta regl var haftaya liste diyordun demi
bende sistim, su an patlayacagim kuzum regl haftam
Tamam saydınım cuma bakarız duruma göre :) en kötü haftaya oluraynen bitanem oyle yapalim diyorum ama cumaya bakip hareket edelim olmadiagridan suan kivraniyorum
Rüyamda 300 kg luk bi sumo güreşçisini yere serdimsonra yeerinden kalktııı (tam serememişsem demek ki )
Beende bi kaçışşşş hüseyin bolt mübarek
Öyyyle işte
..
2.kez günaydınlar herkese
görümceye bak sen, ben adım atmazdım. benim çocuklarımı istemeyeni ben de istemem evimdemadem öyle eşinin kardeşi tabi ki ama dışarda görüşürler bensiz ve çocuklarsız
bir adet mal ben
görsen o hep haklı
çok bencil bi insan
dünkü abisinin fotosuna bi yorum dahi yapmamış d.günü için
tamam bitanemTamam saydınım cuma bakarız duruma göre :) en kötü haftaya olur
Geçmiş olsun kuzum sıcak su torbasına sarın
aayy çok tatlıııı ya gözlere bak maşallahSiz hiç böyle fare gördünüz müüüüü
Bıcı bıcı yaptık
Eki Görüntüle 2087254 Eki Görüntüle 2087255 Eki Görüntüle 2087256
Evde kıyafetle tartılma canım, yani cuma günleri hiç kıyafet olmadan tartılıyoruz bizKızımın 1 haftadır bitmek bilmeyen pisigi var cnm naparsan yapalım gecmedi. Burda bi konu açmıştım eczanede karışım yapiyolarmis sanırım . Dis çıkarma evresinde ondanmi bilemiyorum. Neyse eczaneye gittik orda bi tartıldım ben 76.200 çıktım ben şok oldum tabi . Ordan çıkınca eşimle yeni bir baskül almaya gittik ve ordada aynı yani kızlar bizim tartı bozulmuş. Ve vee ben 76.200 musum acayip mutluyum yaa anlatamam
Ayy türkan çok güzel hayırlı olsun canımŞu an çok ama çok mutluyum hemde deli gibi iş kusucam. Eşim aradı bizim merkezde tekstil fabrikalari atolyeleri firmaları var temizleme makinası alıp temizleme yapicam yer tutacak bana baya tutulur iş. Allahım çıldırıyorum şu an zevkten 1 2 kadın da buldum çalışacak tamamdır iş kadını oldum ben allahım kocam diyor sen benden çok kazanirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?