Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay ben menu vermemisim ya

Sabah 12.00
Tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
1 bardak sekersiz cay

Ara 17.00(eve gec geldik)
1 elma
10 cig badem

Aksam 19.30
1 tabak etli patlican yemegi salata

Su 2.lt
Spor gunduz yurudum firsat bulursam biseyler daha yapcam.

Bu arada galiba midem kuculmus aksam sofrada 1 tabak salata vardi esimle yedik 1 tabak da yemek yedim kalktigimda midem cok doluydu cok yedim dedim durdum esim diyo deliye bak cok yemismis dedim kendimi kandiriyorum belki sen karisma

@MiuLego

Protein e nasil alistin ben ona alisabilsem hemen birakacagim karbonhidrat i et yemekleri bile bilmiyorum o derece sote öğrendim habire onu yapıyorum ve ek eksik onu bile yiyemiyorum

Onların hiçbirini sevmedigim için onlara bi şekil yapmaliyim yiyebilecegim bişeyler yapmaliyim ben eskiden ete dokunamazdim bile şimdi eldivenle dogruyorum
Çakıl balıktan nefret ederdim yiyorum peyniri ağzıma surmedim yiyorum hayatım boyunca diyete başlayıncaya kadar toplam yedigim yoğurt 3 kilo yoktur inanki ve hala zorla yiyorum salatayi yerdim ama ara sıra oda zorla zeytinyağı kokusu midemi bulandirirdi şimdi kullaniyorum kuruyemiş aliskanligim yoktu kazanmak için uğraşıyorum yani bazı şeylere alışmak zaman alır evet ama başlamak lazım bir yerden ben senin önce günü dengelemen gerektiğini dusunuyorum açık ve net sabah karbon aldıysan gün içinde tekrar karbon almaman gerekli bence

Bir öğün karbon 1 öğün protein gibi mi ... Bu işi sıkı tutmaliyim

Bir öğün karbon 1 öğün protein gibi mi ... Bu işi sıkı tutmaliyim
Mesela sabah
2 dilim tb ekmekli yumurtalı peynirli zeytinli klasik kahvaltı
Öğle tavuk salata yoğurt
Akşamda sebze yemeği yoğurt
Aralarda kahve ve 1 adet meyve canım gün içinde hepsinden almış oluyorsun ne tek karbon ne tek protein çünkü ikisi de bana Gore eksik menu

Hayırlı akşamlar sevgili arkadaşlar
Menü veriyorum hatırladığım kadarıyla
Sabah
2 dlm siyez ekmeği
Peynir
5 6 zeytin
Domates
Maydanoz dereotu

Ara
2 ceviz

Akşam
Kıymalı menemen
Maydanoz
Domates salatalık

Ara
3 kuru kayısi

Shut Up handecim nasıl oldun daha önce sormuştum meraktayiz inşallah iyisindir genel yazmissan geçmişe bakamadım canım
Menumu uyguluyorum inşallah canım
Cuma günü etkisini merak ediyorum

begum75 40 dk yürüyüş cok hızlı yürüyen biri değilim normal e göre tempom vardı canim

Protein e nasil alistin ben ona alisabilsem hemen birakacagim karbonhidrat i et yemekleri bile bilmiyorum o derece sote öğrendim habire onu yapıyorum ve ek eksik onu bile yiyemiyorum
Benim proteinle sıkıntım yok oldumu affetmem yerim.ama çoğunluk sebze pişiririm.et yemeyi sevmiyosun sen sanirim.o zaman sebze pişircen doyana kadar yicen kuzum ekmeksiz pilavsız.anladığım kadarıyla elma vücutsun.yedigin her karbon göbekte toplanır.ama karbon yemezsen önce göbek gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…