- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Protein e nasil alistin ben ona alisabilsem hemen birakacagim karbonhidrat i et yemekleri bile bilmiyorum o derece sote öğrendim habire onu yapıyorum ve ek eksik onu bile yiyemiyorumGeçen seneye kadar ben de aynı senin gibi besleniyodum hamur işi tatlılar sabah kahvaltılarım çay ve poğaçalardı en az dört beş poğaça. Akşam ları sebze yemekleriyle bir ekmekten fazlasını yiyodum makarna iki tabak yiyodum. Ama bırakılıyo canım yemeyince aramıyosun.azaltarak olmuyo ben birden bıraktım
Çakıl balıktan nefret ederdim yiyorum peyniri ağzıma surmedim yiyorum hayatım boyunca diyete başlayıncaya kadar toplam yedigim yoğurt 3 kilo yoktur inanki ve hala zorla yiyorum salatayi yerdim ama ara sıra oda zorla zeytinyağı kokusu midemi bulandirirdi şimdi kullaniyorum kuruyemiş aliskanligim yoktu kazanmak için uğraşıyorum yani bazı şeylere alışmak zaman alır evet ama başlamak lazım bir yerden ben senin önce günü dengelemen gerektiğini dusunuyorum açık ve net sabah karbon aldıysan gün içinde tekrar karbon almaman gerekli benceOnların hiçbirini sevmedigim için onlara bi şekil yapmaliyim yiyebilecegim bişeyler yapmaliyim ben eskiden ete dokunamazdim bile şimdi eldivenle dogruyorum
Bir öğün karbon 1 öğün protein gibi mi ... Bu işi sıkı tutmaliyimÇakıl balıktan nefret ederdim yiyorum peyniri ağzıma surmedim yiyorum hayatım boyunca diyete başlayıncaya kadar toplam yedigim yoğurt 3 kilo yoktur inanki ve hala zorla yiyorum salatayi yerdim ama ara sıra oda zorla zeytinyağı kokusu midemi bulandirirdi şimdi kullaniyorum kuruyemiş aliskanligim yoktu kazanmak için uğraşıyorum yani bazı şeylere alışmak zaman alır evet ama başlamak lazım bir yerden ben senin önce günü dengelemen gerektiğini dusunuyorum açık ve net sabah karbon aldıysan gün içinde tekrar karbon almaman gerekli bence
En iyi tedavi kısmı ıslak mendil depil su kullanmak bir de kurutp açık bırakmak bi de kremleri uygularsan allahın iznyle iyileşr inşallahÇok saol canım gerçekten çok zor 10 gündür denemediğim şey kalmadı ama hic bir fayada görmedim biseyden
Mesela sabahBir öğün karbon 1 öğün protein gibi mi ... Bu işi sıkı tutmaliyim
Inşallah canım doktora götürmek istemiyorum. Korkuyorum başıma bi tatsızlık geldiEn iyi tedavi kısmı ıslak mendil depil su kullanmak bir de kurutp açık bırakmak bi de kremleri uygularsan allahın iznyle iyileşr inşallah
Götürünce cinkolu krem verip gönderiyorlar tecrübe ile sabit canım.oda ise yaramıyor ben pamugu ılık suyla ıslatıp altını temizliyordum ama artık.alistik ıslak mendileInşallah canım doktora götürmek istemiyorum. Korkuyorum başıma bi tatsızlık geldi
Ada burdasin ama yapmıyorsun iki de seni seven.miu yokken
Yok balım yazmadı etikette yaptık ama dönüş olmadı yarın inşallah döner bizeCanım sayfalar i cok iyi takip ettiğin için soruyorum HandeShut Up geldimi nasil
Benim proteinle sıkıntım yok oldumu affetmem yerim.ama çoğunluk sebze pişiririm.et yemeyi sevmiyosun sen sanirim.o zaman sebze pişircen doyana kadar yicen kuzum ekmeksiz pilavsız.anladığım kadarıyla elma vücutsun.yedigin her karbon göbekte toplanır.ama karbon yemezsen önce göbek giderProtein e nasil alistin ben ona alisabilsem hemen birakacagim karbonhidrat i et yemekleri bile bilmiyorum o derece sote öğrendim habire onu yapıyorum ve ek eksik onu bile yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?