Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım çok teşekkürler, içeriğinde tam olarak ne var sorabilir miyim?
Her sabah zencefil tarçın karanfil katısı kurusu kaynatıp içiyorum zaten..
Karabiber kırmızı biber yani tüm baharatlar var acı biraz dediğim gibi zencefil tarçın karanfil nane herşeyden var . Öksürüğü kesiyor hemen buruk tıkanıklığı falan kalmıyor çok mucizevi bişey. Babam çok seçicidir benim bigün gittik grip salya sümük yatıyor. Hemen bu çaydan yaptım küp şeker gibi sıcak suda eritiyorsun. Ertesi günü bize geldi çok iyi geldi falan diyor

Tadını da hic begenmedim eflalim ama hepfit e sozum var bikere daha deniycem restoranda
Ben öok severim karidesi, bol bol da yaparım.
Kokusundan rahatsız olmuşsan bol sarımsakla pişir(Eger ayiklanmişsa haşlamaya gerek yok, önce sarımsağı yağda kızart, sonra karidesi at içine)
Ayıklanmamışsa kafalarını kes,tuz atmadan haşla 10 dakika sıcak suda)

sağol Can'ım..:)

İyiyim Ececim bir sıkıntı yok.şükür :)

Antepia27 bend özledim Fatma'm..artılarla başım dertte..hiç diyet modunda da değilim

Hadi hulyacim gel bir yerden baslayalum

Bu kış hastalık bırakmadı peşimi bir türlü, diyetteyim diye mi acaba? Yine başladım hapşırmaya, burnumu çekmeye, hayır lütfen yine hasta olmayayım lütfen!!

Geçmiş olsun canım

Çok aşırı çok şiddetli baş ağrısı cekiyorum bugün kafam.zonkluyor

Canım ramazan i şerifte ilk günlerde şiddetli basım ağrıdı kan şeker i düşüyormuş cokmu aç kaldin acaba
Geçmiş olsun

Dondurulmustu kuzum,yani ayiklanmis karidesti.direk tereyaginda kavurdum kuculuyo zaten kavurunca.kırmızı toz biber attim

Oh çok iyiymiş, keşke burada bulabilsem ama yoktur.. zamanın olursa içimdekileri yazarsan ben yapmaya çalışırım malzemeleri alıp, ilaç içmek istemiyorum hiç

Hadi hulyacim gel bir yerden baslayalum

Geçmiş olsun canım

Canım ramazan i şerifte ilk günlerde şiddetli basım ağrıdı kan şeker i düşüyormuş cokmu aç kaldin acaba
Geçmiş olsun
Teşekkürler antepia, umarım yatağa düşürmeden atlatırım, iki gün sonra seyahate çıkacağım

Dondurulmustu kuzum,yani ayiklanmis karidesti.direk tereyaginda kavurdum kuculuyo zaten kavurunca.kırmızı toz biber attim
Birdahakine o zaman önce tereyağını erit, içine bol bol sarımsak at, sarımsak iyice kokuyu salınca da karidesi at(buzluların sonra yıka, buzu çözülsün) bir de tuzu da piştikten sonra at(yoksa sert olur) satımsak kokuyu bastırıyor mis gibi olur, ben makarna sosu da yapıyorum kremayla tabi artık giyemiyorum ama o da çok güzel.

Bu kış hastalık bırakmadı peşimi bir türlü, diyetteyim diye mi acaba? Yine başladım hapşırmaya, burnumu çekmeye, hayır lütfen yine hasta olmayayım lütfen!!

geçmiş olsun canım çok .
Süt ve türevleri ...
Protein ...
Mevsiminde sebzeler ...
Salatalar ...
Meyveler ...
Sağlıklı bitki çayları ...
Limon ... zencefil ....

Bunların hiçbirisi diyete mani değil ... meneülerinde eksik etmezsen , güçsüz düşmezsin

haydeeee bakalım .... oldun muuuu 71.1

Çok aşırı çok şiddetli baş ağrısı cekiyorum bugün kafam.zonkluyor

Çok geçmiş olsun sana da vaytım

Şakamaka olacam az kaldı feciyim acilinden liste sart oldu bana valla

Teşe
teşekkürler aus,İnan çok dikkat ediyorum hergün 1 porsiyon meyve, et, sebze, süt, yoğurt muhakkak yiyiyorum anlamadım neden böyle oldu, multivitamin desteği alsam iştahımı açar mı dersin? Ya da bağışıklık güçlendirici ilaç alsam? Çok karşıyım ilaç kullanmaya aslında ama çaresiz kaldım, en son 4 sene önce hasta olmuştum ben, bu kış üçüncü olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…