Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben esimi surundurecegim o da hazirlikliyim bakalım neler isteyeceksin diyor sonra görüyor yapsan yapsan ömrüne en fazla 2 kez yapabilirsin nasılsa diyor. Onun için 9 ayin tadını cikaracagim ilk günden ayak masajı bile yaptıracagim
:confused::confused::confused::confused:

neden ayak masajı :KK70:

Ben de oyleyim ben de 2 leri eğri yazarim hatta her yazıda g harfimde ruh halime göre değişir ama puzzle hemen bitiririm en küçük detayı görürüm yeterki bakım
Demek sayisal yetenegi iyi olacak sende bankaciydin demi canim... esimde sayisalci sanırım kiziminda iyi bir sayisali olacak...sayilarla arasi iyi ama egri yazıyor:confused::confused:..

Yok canim o değişiyor ben hamile iken boyle sıkan anneleri eleştirirdim boyle bilmis bilmis konusan cocuklara gıcık olurdum benim cocugum salak olsun derdim:KK70::KK70:yani boyle komik cocuk olsun derdim:KK70::KK70:ama ben degistim disiplinli bi anne oldum....
En büyük korkum sanki kontrol manyağı olacak gibiyim o yönde sinyal veriyorum zaten az görecek bide habire kızan kurallar koyan bir anne olursam. Ortaokulda kapimda radyasyon sızıntısı amblemi vardı kimseyi almazdim kendi dünyam vardı ya ben izin vermezsem asosyal bir çocuk olursa ay yine gerildim bu çocuk işi zor hiç baslamasam mi

Back
X