- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Canım benim dikkat etmen gerekiyor verdikten sonra da aaaa ben verdim diyip yemeğe gomulursen illaki bende alirim 3 vereyim 1 alayim önemli değil bi de nefsimi gercektende terbiye etmek istiyorumBesin zehirlenmesi geçirdiğimiz doktor vermişti 5 gün sonra 2 gün de muz yedim 3 kilo verdim sonra yemeye başlayınca bağırsagim doldu geri aldım
inşallah kuzum bekliyorumSabah yazarım tartı ne dedi hiç bozmadim bugün ama öğle iki patates bana çok geldi 1.5 yedim akşam da yoğurt çok geldi 1 bardak yedim 3 litre su ictim inşallah sabah 53.4 yada 5 olur tartı çok aminnnnnnnn
Canım patates yoğurt baharat çay kahve su serbest bitki çayı serbest şekersiz olması kaydıyla istersen çok sıkıntı olursa salata da ekleyebiliyorsunBaşka besin alıyosan tamam ama sadece pattis yiyosan sıkıntı yapmaz inşallah.
Görsen daha çok gulerdin millet duayı bıraktı nasıl kurtaracagiz derdine düştü evin yarısı banyoda kadını kurtarma operasyonu evde ağlayanlar gulenler çok komikayyy çakıl yapışan kadına çok güldüm
Pek sağlıklı gelmedi bana baş ağrın ondan olmasın. Tetikler çünkü böyle şeylerCanım patates yoğurt baharat çay kahve su serbest bitki çayı serbest şekersiz olması kaydıyla istersen çok sıkıntı olursa salata da ekleyebiliyorsun
Eh ben de bir soda kaparım o zaman farz oldu
O dişçi korkusundan balim her disciye gitmemde aynı sıkıntı canımPek sağlıklı gelmedi bana baş ağrın ondan olmasın. Tetikler çünkü böyle şeyler
Hiç duymamıştım, ne işe yarıyor Peki?Çay süt karabiber tuz tereyağ benim aram yok ama içenler bizimkiler
Daha bugün 1 gün yani hani 2 3 de olsa derim de ondan diye 1 günde baş ağrısı yapacağını sanmıyorumPek sağlıklı gelmedi bana baş ağrın ondan olmasın. Tetikler çünkü böyle şeyler
Canım buzlu olarak kullanırsan hiçbir farkı yokBozulmuyor mu yapraklari
Tamam kuzum dikkat et kendine. Sıradışı bişey gözlemlersen kendinde bırak olur muO dişçi korkusundan balim her disciye gitmemde aynı sıkıntı canım
Ben hastanedeydim besin zehirlenmesi nedeniyle yediriyorlardi iyilesince normale döndümCanım benim dikkat etmen gerekiyor verdikten sonra da aaaa ben verdim diyip yemeğe gomulursen illaki bende alirim 3 vereyim 1 alayim önemli değil bi de nefsimi gercektende terbiye etmek istiyorum
Ben akşam baklava yaptım yarın yiiyeceğim bugün mü yeseydim
Kahvaltida içerler kışın sıcak tutar benim bildiğim bu kadarıHiç duymamıştım, ne işe yarıyor Peki?
Yok mali zorlamam dişçi çıkışı bakarım.duruma GoreTamam kuzum dikkat et kendine. Sıradışı bişey gözlemlersen kendinde bırak olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?