- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Şuan bende İstanbul oturuyorum sözde vapura binmeyeli 1 yıl olacakKatiliyorum çevrede eğlenceli insanlar olmalı hep bana olmaz dimi ama
Efser gel pattis yoğurt yapalım sanada soklama olurNe güzel ...Buralada yok öyle dostluk arkadaşlıklar hoş akraba bile olmazken kimse kimseye güvenmiyor artık
İyiki var burası zaten. Kafa dağıtmaya motive olmaya birebirAy burda eğlenelim,eğlendirelim, güle güle kilo verelim,7. Takımın hunisi eksik olmaz zaten!!
3 aşağı 5 yukarı aynıyız gelde kafayı Bulak sürünek la
Kizlar uyumamis daha efser gam yukluyum laherkeş uyusun verecem kendimi kulakligima.
Pikcirin eyi olmus hoş olmus
Kuzum şok diyet mi buPattis yoğurt diyeti balım ya bugün 1 günüm ve 1.4 gitti şok içindeyim spor da yapmadım bugun
İstanbul İstanbulluktan çıktı ki ya çok üzülüyorum , bir vapur Sefa’sı yapayım desen kalabalıktan eziliyorsun, son gidişlerimde taksime bile gitmedim, eskiden kitabımı alır Beşiktaş-Üsküdar arası gidip gelirdim, dışarı oturur okurdum mis gibi.. tadı kalmadı hiçbirşeyinIstanbulda da aynı emin ol 1 aydır vapur a binmedim Üsküdar'da yasamama Kadıköy'de calismama rağmen
Bu ara kabona boğuldumEfser gel pattis yoğurt yapalım sanada soklama olur
Olmuyo valla herkes kendini düşümüyo hiç bizi düşünen yokKatiliyorum çevrede eğlenceli insanlar olmalı hep bana olmaz dimi ama
Şok diyet olarak geçmiyor detoks olarak geçiyor balim çok büyük açlık cekmiyorsun balim.patates tok tutuyor tek sıkıntı ben yoğurt sevmiyor umKuzum şok diyet mi bu
Noha çayını bilmiyorum canım bu virüs kıran çayı kendim yaptım, cadı kazanı gibi iyi dedikleri ne varsa attım içineNoha çayı gibi mi
3 aşağı 5 yukarı aynıyız gelde kafayı Bulak sürünek labenimkiler uyudu bende yatarım herhal
Aslında senin eğlenmek için daha çok fırsatın var yeter ki iste. Eğlenceli birisin de. Bulaşık yıkama için esimle tavla oynarim kaybeden bulasik yıkar onu hep yenerim. Belki de eşim de kafa dengi ondan. Bir keresinde mp3 e şarkı yüklemeyi unutmusum sadece tek şarkı Rihanna diamond şarkısı var. 2.5 saatlik yol boyunca o şarkıyı dinledik. Her seferinde sıradaki şarkı benim şansım a olsun dedi .arabada annem sinir krizi geçirecekti hep aynı şarkıyı dinlemekten bide gaz fren olayım var her kırmızı ışıkta. Annem arabadan resmen kendini attı biz yavaslayinca dayanamadi. Eşimin 5 tane 20 yaşında yeğeni var benim favori grubum onlarla takılmayi seviyorum geri kalan çok sıkıcı içleri geçmiş resmen geçen de tatildeyiz kış tatili 1 hafta iznim ve aile toplantısı yapmışlar sanki cenaze töreni dayanamadim çocukları ogretledim lunaparka gittik inanılmaz eğlendik.
Yani kısaca hayat felsefem anılar oluşturmak kişileri anilarla hatirlamak. Babamin cenazesinde de oyleydim. Içinde kuran okunuyor gelen misafirlerden biri klozete yapismis kurtulamiyor. Gel de gülme babamın 7 mevludunu böyle hatirlarim gulumseyerek kadının kıcinı yaglamamiz gerekmisti. Klozetin ustu yapiskanliymis yazin sicakta yapiskan erimis annem de sokmus ama yapiskan cikmamis kadin da oturacak yer bulamamis klozetin ustune oturmus banyoda banyo da genis rahat rahat oturmus tabi sonra kalkamadi Çok komikti görmeniz lazim. Tüm gün aklıma geldikçe güldüm millet de benim kriz gecirdigimi düşünüp sakinleştirici veriyordu tabi ben daha çok guluyordum. Kadını her gordugumde hala gulerim allah da onu guldursun bir yetim i güldürdü
Açıklama da canım çok yenen dönemde yapılması daha çok verdiriyormus bakalım bugün 1 giden 1.4 sabah ne diyecek o onemliBu ara kabona boğuldumbana faydası oluru mu
Aman kuzum eflal gibi metan şaşırmasın sonra. Dikkat et emi canım.Şok diyet olarak geçmiyor detoks olarak geçiyor balim çok büyük açlık cekmiyorsun balim.patates tok tutuyor tek sıkıntı ben yoğurt sevmiyor um
Odem atma bağırsakları temizlemek için yapılıyormuş 3 günde 5 kiloya kadar veriliyormus o kadarinda gözüm yok bana 3 yeter
Eh ben de bir soda kaparım o zaman farz oldu
Benden size olsun adım mesut soyadım bahtiyar en sevdiğim
Gızlarr toplanın buraya gelin ayol :)
Katiliyorum samimi insan gerek insanaCevre edinmek yeni seylerle ugrasmak insana iyi geliyor ama bunun icinde kafa dengi insanlar lazım
Boşver bugecede böyle olsun sıla içten içe işliyor suan bana cuma gecesi olacaktı ki muhabbete bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?