Ayyy ben şok çok saskinim ya yine çıktım tartının tepesine 400 gr daha gitmiş inanmıyorum ya gercektende ise yarıyor galiba
Sabah aç karnına wcli 55.4
Akşam :54
Fark 1.4 ayy inşallah sabaha 600 gr daha gider lutfen gitsin ne olur gitsin inşallah gitsin
Hele’de güvenCevre edinmek yeni seylerle ugrasmak insana iyi geliyor ama bunun icinde kafa dengi insanlar lazım
6 aydır bu ilk mali daha çok nefs terbiyesi istiyorum her gordugumu yememem gerek bunu öğrenmeli ve iplerin benim elimde olduğu hatırlamak için balım cok zorlarsa birakirim hiç sorun değil canım ama açlık yok sadece şeker ve tuz olmadığı için vücut sasiyor yaralı tuzlu şeyler istiyor mesela ama sıkı odem atiyormus o net bir gunde 1.4 iyi geldi banaAman kuzum eflal gibi metan şaşırmasın sonra. Dikkat et emi canım.
Osmaniye zor bir yer kuzum ya bilirim orayı Adana bile olsa daha rahat ederdin ben adanaliyim o coğrafyayı acaip iyi bilirimOsmaniye
Sakın bırakma6 aydır bu ilk mali daha çok nefs terbiyesi istiyorum her gordugumu yememem gerek bunu öğrenmeli ve iplerin benim elimde olduğu hatırlamak için balım cok zorlarsa birakirim hiç sorun değil canım ama açlık yok sadece şeker ve tuz olmadığı için vücut sasiyor yaralı tuzlu şeyler istiyor mesela ama sıkı odem atiyormus o net bir gunde 1.4 iyi geldi bana
Önce bir metani çöz balım daha bunlar için yolun çok bunlar acil durum planları senin için erkentartı öncesindeki gün yapsam mı ki
Gel kuzum gel katil soda gecemize
Kizlar uyumamis daha efser gam yukluyum laherkeş uyusun verecem kendimi kulakligima.
Pikcirin eyi olmus hoş olmus
Lansürünmeyen ölsün
Biri uyudu kaldi en kucugu gecmis arkama depikliyo beni
Ben kolay vazgeçmem efserim sabahtan bu tarafa baş ağrısı cekiyorum ama hala ağrı kesici kullanmadim dolgu yaptırdım bugün ustune yarın da yaptıracağımSakın bırakma
Subemin arkası deniz ben dönüp bakmıyorum bir yurumeye gitmiyorum anca koşturan koşturan git eveŞuan bende İstanbul oturuyorum sözde vapura binmeyeli 1 yıl olacak
Bak bakalım babada seslen sonuçu süleAçıklama da canım çok yenen dönemde yapılması daha çok verdiriyormus bakalım bugün 1 giden 1.4 sabah ne diyecek o onemli
Önce bir metani çöz balım daha bunlar için yolun çok bunlar acil durum planları senin için erken
3 aşağı 5 yukarı aynıyız gelde kafayı Bulak sürünek labenimkiler uyudu bende yatarım herhal
Eziyet etme kendineBen kolay vazgeçmem efserim sabahtan bu tarafa baş ağrısı cekiyorum ama hala ağrı kesici kullanmadim dolgu yaptırdım bugün ustune yarın da yaptıracağım
Artık şehre sigamiyorsunİstanbul İstanbulluktan çıktı ki ya çok üzülüyorum , bir vapur Sefa’sı yapayım desen kalabalıktan eziliyorsun, son gidişlerimde taksime bile gitmedim, eskiden kitabımı alır Beşiktaş-Üsküdar arası gidip gelirdim, dışarı oturur okurdum mis gibi.. tadı kalmadı hiçbirşeyin
Sabah yazarım tartı ne dedi hiç bozmadim bugün ama öğle iki patates bana çok geldi 1.5 yedim akşam da yoğurt çok geldi 1 bardak yedim 3 litre su ictim inşallah sabah 53.4 yada 5 olur tartı çok aminnnnnnnnBak bakalım babada seslen sonuçu süle
Besin zehirlenmesi geçirdiğimiz doktor vermişti 5 gün sonra 2 gün de muz yedim 3 kilo verdim sonra yemeye başlayınca bağırsagim doldu geri aldımŞok diyet olarak geçmiyor detoks olarak geçiyor balim çok büyük açlık cekmiyorsun balim.patates tok tutuyor tek sıkıntı ben yoğurt sevmiyor um
Odem atma bağırsakları temizlemek için yapılıyormuş 3 günde 5 kiloya kadar veriliyormus o kadarinda gözüm yok bana 3 yeter
Sınırlarını keşfetmek beni mutlu ediyor tam aksine ben ilaç karsitiyim Efser hayatım boyunca saçma sapan ilaçlar verdi doktorlar ve hiçbir işe yaramadı şimdi kullanmıyorum çok zor durumda kalmadikcaEziyet etme kendine
Çay süt karabiber tuz tereyağ benim aram yok ama içenler bizimkiler
Noha çayını bilmiyorum canım bu virüs kıran çayı kendim yaptım, cadı kazanı gibi iyi dedikleri ne varsa attım içine
Başka besin alıyosan tamam ama sadece pattis yiyosan sıkıntı yapmaz inşallah.6 aydır bu ilk mali daha çok nefs terbiyesi istiyorum her gordugumu yememem gerek bunu öğrenmeli ve iplerin benim elimde olduğu hatırlamak için balım cok zorlarsa birakirim hiç sorun değil canım ama açlık yok sadece şeker ve tuz olmadığı için vücut sasiyor yaralı tuzlu şeyler istiyor mesela ama sıkı odem atiyormus o net bir gunde 1.4 iyi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?