Anam ikizlerdi kız , iyidir iyi ...kovalar ikizler ve terazi sever . bi çocuğumu terazi yaptım :) diğeri de ikizler nasipseikizler burcu olacakkkeşimde ikizler çook değişken hahah
Kuzu geç kaldın kahvaltıda 2 dilim ekmek yedimama cumaya kadar yemem artık ben sana söylediğim kilodayim, bu hala sısirdi ödem atıcı bisey söyle
@MiuLego kaptan aus ne diyoooo varken ye diyo
Nevoşumun yeni yarışmasu başlamışşşşşNevreste
Ama sizin gitmeniz bakmanız yasak
Ama oy zamanı gidip oyumuzu veriyoruuuuznevoma hep destek tam destek
Hamile miyim acabaa
Ooyyysss operimmmKalpten hissediyom ben
HayırAnam ikizlerdi kız , iyidir iyi ...kovalar ikizler ve terazi sever . bi çocuğumu terazi yaptım :) diğeri de ikizler nasipse
kim diyoooooooooo
ne diyoooooooooooo
bitter diyooooooooooo
1 kare diyoooooooooo
arada diyoooooooooooooo
nevonun artıları okudun mu sen
yok kız sıfır ihtimal
Sevin sen sevinOoyyysss operimmmbu arada ben artik istedgim herseyi yiyorum miusum,ama beyaz ekmek yemiyorum kesinljkle.makarna da yemiyorum.onun haricinde ne yersem yiyik kilo almiyorum.yani vucudun ihtiyaci oldugu kadar iste.eskiden gece yemek yemekten kilo aliyomusum ben.mesela gunduzleri surekli o burcagin kurabisinden yedim.gunde rahat 4 5 tane yiom ama hic arti yok
sorun değil abla,sen yeterki spor yap ben hesaplarım20 dj yürüyüş
17 dk kosu bandı
27 dk plates
22 dk bisiklet
8 dk kardio
begum75 canım hesap böyle denk geldi seni yormaya yım nasıl hesap yapılıyor ogrenirsem zahmet etmemiş olurum
Yazık laLan geriden gelince ne duygu karmaşası yaşadım
Sin milik misin icibisorun değil abla,sen yeterki spor yap ben hesaplarım
Ne zaman donusur mesela mium? Ne zamandir yiom bisey yok diye.birden toplanip yaga donusmez insallahSevin sen sevin
O kurabilerin artısı hemen gelmez zaten
Onlar yapa dönüşünce gelir
Yok bırakmam bebeeemNe zaman donusur mesela mium? Ne zamandir yiom bisey yok diye.birden toplanip yaga donusmez insallahtuh korktum simdi..neyse sıkıntı yok miusum yola getirir beni kilo alirsam napicami soyler listeye giremesem bile beni birakmaz dimi miusumn
Hayır
Ciddi misin
Nevo artı mıymış
Tamam ciğerim bobregimm pıt pıt atan kalbimmm benimmm yirim senin agzini yüzünü tatlış kaptanummmmYok bırakmam bebeeem
Yiceksen de 1 tane ye çokca yeme emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?