kilon eksik canımNeyim eksik
kilon eksik
kilon eksik canım
ben deeeeeehadi ben kaçar öğle yemeği haz başlasın
ilk deneme icin secim mikemmel
Ay çabuk üşütürüm ben böyle dursam iliklerim donar beynim donaro ne demek ay
ördekten beklenen hareketler
sen yiyiecen ben hazırlayıp yedirip gönderecem 1 den sonra nefes alıp spora başlıyacamben deeeeee
sen yemicen miiiiiiiiiiiiiiiisen yiyiecen ben hazırlayıp yedirip gönderecem 1 den sonra nefes alıp spora başlıyacam
kilon eksik
kilon eksik canım
demi demiAy çabuk üşütürüm ben böyle dursam iliklerim donar beynim donar
seni artırsın demiben tartıda eksideyim bugün ve yarın da en hafifinden beslenip cumayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aha yakaladı begüşümmmmmmmm
minnağım dün bana birinin grubunu sormuştunu kimdi oo kişi grupta yoktu ama spor yapıcam alın beni didiydi @cakil80 dı sanırım.. onu ulstrastarlara ekleyeceğiz @nehirnil111
nankörlük be bizimkipeeeeeeh ...şimdi var yemiyosun ... yarın belki de yok , kör ölecek badem gözlü olacak
+1
Dün dış dolgusu yaptırdım mium bugün de var yapılacak doktor aç gelme diyor pattis yoğurt yiyip gideceğim ama tansiyon oynarsa yerim diye dedim zorlamiyorum olursa olur olmazsa sıkıntı yok ben en çokta nefs terbiyesi istedim bakalım hayirlisio ne demek ay
alma guzuuum biz ettik sen etme
Kilo alıp geliyorum
Dün dış dolgusu yaptırdım mium bugün de var yapılacak doktor aç gelme diyor pattis yoğurt yiyip gideceğim ama tansiyon oynarsa yerim diye dedim zorlamiyorum olursa olur olmazsa sıkıntı yok ben en çokta nefs terbiyesi istedim bakalım hayirlisio ne demek ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?