canım sen listeye grince bıçak gibi keseceksin ben biliyorum az kaldı@Triplimelek Megi
@Sarayca
ada81
@MiuLego
dünki menüm
kahvaltı
1 dlm tb ekmek
peynir
zeytin
öglen
6 ızgara köfte
ayran
az salata
akşam
brokoli yogurt
eve gidince
2 ymk bulgur pilavı
1 dlm beyaz ekme
1 elmalı kurabiye
4-5 çatal pasta
2 parmak kadar haşhaşlı çörek
çekirdekk
evet iyi giden diyet naısl batırlır adlı çalışmamm
@MiuLego eger ki 12 ocaga kadar kaçamak yaparsam beni listeye alma
bende sana liste liste diye tutturursam bana bu mesajlarımı hatırlat olurmu , ha listeye girdim kaçamak yaptım ki yazarım yapınca beni direk diskalifiye edebilrisin canım
benimkisi artık şımarıklık , kendimi tanımıyorum ciddennn
bir insan bukadar aciz olabilir mi ya
bumu yani , yeidmde ne oldu
keyif mi aldım hayır
Normalde 3 burda komşumuz diye böyle :)benim ki 2.5 tan veriyor kilosunu
geçmiş olsun canım kızına şimdi nasıl ?Ay giremedim kacgundur dün 9 da çıktım 4 tu eve geldik kızım accuk hastaydı. Ne olur ne olmaz diye götürdüm eşimle allahım bir kalabalık birde elektrik gitti sistemi bekle bekle dur delirdim . Benim iş 2 3 aya rafa kaldırıldı. Kızımdan ötürü. Calismayida özlemişim. Kocam kız küçük 2 3 ay daha geçsin öyle didi . Zati fena bir veletnapıyorsun uz nasıl gidiyor
Saolasın :)geçmiş olsun canım kızına şimdi nasıl ?
Evet sizin oralar ıssız. Bi de zayifsin hop diye kacirirlar seniHelal öyle vallihi:) ya ben tek yürüyüş yapmayı sevmiyorum yanımda biri olcak birde sen bulmalısın benim oturduğum yeri tasoluk hep işsiz orman tarzı ben korkuyorumben tam tutsam boğazımı varsa Oo kas yığını olurum buraya menü verince frenliyorim hani öğretmen ödev verir öğrenci yapar ya öyle geliyor bana :)
bol su ver canım ıhlamur çayı yap ama bal koyma zaten ishalmiş... ishali kesmek çok doğru değilmiş sadece suyu ihmal etmeyin demişti dr....Saolasın :)
İyi cok şükür :) iştahsız birde ishali var azcık öksürük öyle ciddi deil ama ben korktum. Diş muhabbeti var bizde ondan
Allahtan sipariş ismet ederse 2019 dan sora 2. Çocuğu istiyorum 5 6 kilo verip hamile kalirim
Tabi allah bilir benim ki plan
Eki Görüntüle 2088239
Taş gibin yoğurt yaptım onu yicen ben var mı isteyen ??
ilk zamanlar hiç titturamiyordum ay şimdi süper oluyor
Saolasın güzel insan :) öptüm kibol su ver canım ıhlamur çayı yap ama bal koyma zaten ishalmiş... ishali kesmek çok doğru değilmiş sadece suyu ihmal etmeyin demişti dr....
He valla. Yılbaşından sonra kavga etti aşçıbaşıyla, küfredip çıkmış işten iki gündür evdeetleri evde mi kesecek
Ausencia canım yusufa maşallahhhh
benim kız olsa dünyayı başımıza yıkardı anammm bi ciğerini bile dr zor dinletiyor ... geçen dr tamam yeterli bu kadar dedi dr bastı
He valla. Yılbaşından sonra kavga etti aşçıbaşıyla, küfredip çıkmış işten iki gündür evde
@masumm kendine saygini kaybetme lutfen.
Bu bizim zayifligimiz ne yapalim olmasa keske ama var iste.
Senin kilonda kendini iyi hisseden bi dunya insan var.
Ben cirkin gorunmedigine cok eminim.
Tabiki ver kilonu daha ince ol bunun icin bi engel yok yapabilirsin zaten ama kendine boyle şeyler soyleyip yuklenme.
Beynimi bu gibi sozlerle oyle cok doldurmusumki bende temizle temizle bitmiyor.
Tukurdugumun bilinc altini komple yaksakta kurtulsak keske
Bak hem calisip hem evine cocuklarina yetiyosun niye kendini hor goruyosunki?
Ben napiyim peki benim gibi yuksek kilodakiler napsin?
Kizzzzz bu 60 li kiloda olanlar valla deperim sizi haaa anam herkes ayri agliyo
Ben bu kadar aglamiyorum beee
Tamam bugünden baslicam
İnan öyle bir enerjin vardı insanı buraya tutuyorsun:) sana söz verince tutuyorum
Kurutulmuş koy patlıcanı ve kabartan yemek yapicam etli
Sana 1 ay sonrada özel resim aticam
andırıyo gız bana da öyle geldiartık kaçak göçek balkonda falan yapacağız bişeyler
miuuuuuuuuuu bu sana benziyooooooooooooooooooooooooooooooor
Valla senin oğlunda ki cesaretin 3/1 yok bende 4 dolgu artı bir kanal tevasi yapıldı ben şuan pertim 1 saatten fazla kaldım nerdeyse o koltukta nasıl sıktı ysam kendimi kemiklerim agriyor ama bitti bugün ya hepsini bi anda yap ne olur diye doktora yalvardim resmen oda anladı halimdenWhiteblacklife geçmiş olsun .... benim paşa geldi ..dolgusu olmuş , bir de koruma yapmış dr .
hemi de çok küçük dolgular diye iğnesiz ....
elinde kağıdı varmış , eşim demiş yukarda isim yanınca gireceğiz .
O ara sen bekle ben bi wc ye gideyim demişş (bunun için ayrı cıngar çıkardım eşimle ) neyse , bi geldim Yusuf yok dedi ... girmiş içeri ... kağıdını vermiş ... koltuğa oturmuş ... dr şok ..kimle geldin sen demiş .... babamla ama şu an tuvalette demişbekleyelim mi demiş adam , yok derken bizim adam gelmiş zaten
Eki Görüntüle 2088236
Allahim nolur benim istahimi alda cuma gunu bir umut miuyu boyle şok olmuşken gormek nasip olsun....
@MiuLego o tartidan eminim zaten balim annemler gelirken valizi bi orda bi burda tartiyolar dogru tartiyo.havaalanindaki tartiyla bile ayni :)
Maşallah diyeyim de nazar degmesinWhiteblacklife geçmiş olsun .... benim paşa geldi ..dolgusu olmuş , bir de koruma yapmış dr .
hemi de çok küçük dolgular diye iğnesiz ....
elinde kağıdı varmış , eşim demiş yukarda isim yanınca gireceğiz .
O ara sen bekle ben bi wc ye gideyim demişş (bunun için ayrı cıngar çıkardım eşimle ) neyse , bi geldim Yusuf yok dedi ... girmiş içeri ... kağıdını vermiş ... koltuğa oturmuş ... dr şok ..kimle geldin sen demiş .... babamla ama şu an tuvalette demişbekleyelim mi demiş adam , yok derken bizim adam gelmiş zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?