Mümkün değil kasildim yine bitsin artık diye bakıyorgeçmiş olsun vaytım korkma annem
Tamam bugünden baslicamyürüyüşle kas olmaz bebeeem
hadi menülerini de ver artık emi
fatmammmm canım inşallah inşallah şöyle güzel bir eksiyle gelir 90 lı kiloları görürsün.Valla bak o kadar çok istiyorum ki anlatamam sana.Eğerki bu diyet işe yararsa hiç üşenmem her hafta menü hazırlarım sana.
Dişine iğne vuruldu bekliyorum yetistirebikirse hepsini yapacakmis hakkınızi helal edin la bi kanal tedavisi varrrr
Aklin yolu biryavrum onun önünde uzun yıllar var kesin yetistirin siz
nıbırııııı
Kız niçin ii . İşte utaniom menu yazmaya .gene yedin verirsinnn ama sen. Demeyenler olsun bakam . Ya aslında sebep yok da bi bahane belki dé . Miu sağolsun yorum yapio falan dà . Ne bilim . Bende napcam ı Bilemedim. Burda listeye girmem zor . Belkim oralar da yer olur falan yarışma olur hedef olur gazà geliyim azyok yok bi durum aebenim , motive olması için acaba yenş takım daha mı iyi gelir diye sormuştu , miu da kendini nasıl iyi hissedeceksen dedi ... vero sanki yeni heyecanlar , yeni tanışmalar olursa daha motive olur kanaatindeymiş , niçinse.
Malzemeler
1 adetBonus
1 bardak süt
1 çay kaşığı kararbiber
1 yemek kaşığı tereyağı
Bir tutam tuz
Tarifi az sonra vereceğim önce malzemleri temin et
matematik61
bugün dişçiden sonra evde Yusuf ... az önce koşa koşa geldi yanıma ....
Anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hemen kakao yetiştirmeliyiiiiiiiiiiiiiiz , hemendiye
Sen dedin diye çaktım hemen , hayırdır oğlum dedimçikolata bitecekmişşşşşşşş ..... çok kakaoya ihtiyacımız var diyor
@Triplimelek Megi
@Sarayca
@ada81
@MiuLego
dünki menüm
kahvaltı
1 dlm tb ekmek
peynir
zeytin
öglen
6 ızgara köfte
ayran
az salata
akşam
brokoli yogurt
eve gidince
2 ymk bulgur pilavı
1 dlm beyaz ekme
1 elmalı kurabiye
4-5 çatal pasta
2 parmak kadar haşhaşlı çörek
çekirdekk
evet iyi giden diyet naısl batırlır adlı çalışmamm
@MiuLego eger ki 12 ocaga kadar kaçamak yaparsam beni listeye alma
bende sana liste liste diye tutturursam bana bu mesajlarımı hatırlat olurmu , ha listeye girdim kaçamak yaptım ki yazarım yapınca beni direk diskalifiye edebilrisin canım
benimkisi artık şımarıklık , kendimi tanımıyorum ciddennn
bir insan bukadar aciz olabilir mi ya
bumu yani , yeidmde ne oldu
keyif mi aldım hayır
Kız niçin ii . İşte utaniom menu yazmaya .gene yedin verirsinnn ama sen. Demeyenler olsun bakam . Ya aslında sebep yok da bi bahane belki dé . Miu sağolsun yorum yapio falan dà . Ne bilim . Bende napcam ı Bilemedim. Burda listeye girmem zor . Belkim oralar da yer olur falan yarışma olur hedef olur gazà geliyim az
cısları cosları yapmazsakkkk çok işe yarayacak balımAyyy canimbu cok güzel olur bı arkadaşa bahsettim senden sen devam et arkadaşınla listen ise yaradı canım cok şükür ama ne kadar yaradığını cumaya gorucez inşallah
Ayyy canım bendede dış iğne fibisi var kolay gelsin canım
maşallahWhiteblacklife geçmiş olsun .... benim paşa geldi ..dolgusu olmuş , bir de koruma yapmış dr .
hemi de çok küçük dolgular diye iğnesiz ....
elinde kağıdı varmış , eşim demiş yukarda isim yanınca gireceğiz .
O ara sen bekle ben bi wc ye gideyim demişş (bunun için ayrı cıngar çıkardım eşimle ) neyse , bi geldim Yusuf yok dedi ... girmiş içeri ... kağıdını vermiş ... koltuğa oturmuş ... dr şok ..kimle geldin sen demiş .... babamla ama şu an tuvalette demişbekleyelim mi demiş adam , yok derken bizim adam gelmiş zaten
Nasip kısmet olursa ben seneye listeye girmek istiyorum
Whiteblacklife geçmiş olsun .... benim paşa geldi ..dolgusu olmuş , bir de koruma yapmış dr .
O ara sen bekle ben bi wc ye gideyim demişş (bunun için ayrı cıngar çıkardım eşimle ) neyse , bi geldim Yusuf yok dedi ... girmiş içeri ... kağıdını vermiş ... koltuğa oturmuş ... dr şok ..kimle geldin sen demiş .... babamla ama şu an tuvalette demişbekleyelim mi demiş adam , yok derken bizim adam gelmiş zaten
harbiden çokta güzelmiş günün heee ... missss gibi menü .... b... olmuş
gözünün bir anda dönmesi işte .. atıyorum önce kurabiye mi attın ağzına .. işte artık bozdun diye devamı da geliyoraslında o bi tane de kalsa çok şey değişecek ....o yüzden hiç bir kaçamak yapmamak en güzeli
aşağıdaki yoruma tamamen katılıyorum
işte bunamatematik61
en en kötü kuzum gittiğinde 5 lt lik su ile oradaki tartıyı kontrol ediyorsun.. ona göre tartılıyorsun.. evet dijital değilmiş.. amaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen gözünü ı37482684060462 açıp onu dijital gibi görüp kilonu söylüyorsun.. ki inşallah gerek kalmaz
kızdım
tam da liste diyoruz banu bu nasıl menü beni düşündürüyorsun yazacaktım kii... kendin yazmışsın
Whiteblacklife geçmiş olsun .... benim paşa geldi ..dolgusu olmuş , bir de koruma yapmış dr .
Eki Görüntüle 2088236
Allahim nolur benim istahimi alda cuma gunu bir umut miuyu boyle şok olmuşken gormek nasip olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?