Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yürüyüşle kas olmaz bebeeem
hadi menülerini de ver artık emi
Tamam bugünden baslicam
İnan öyle bir enerjin vardı insanı buraya tutuyorsun:) sana söz verince tutuyorum
Kurutulmuş koy patlıcanı ve kabartan yemek yapicam etli
Sana 1 ay sonrada özel resim aticam

Ayyy canimbu cok güzel olur bı arkadaşa bahsettim senden sen devam et arkadaşınla listen ise yaradı canım cok şükür ama ne kadar yaradığını cumaya gorucez inşallah

Dişine iğne vuruldu bekliyorum yetistirebikirse hepsini yapacakmis hakkınızi helal edin la bi kanal tedavisi varrrr

Ayyy canım bendede dış iğne fibisi var kolay gelsin canım

Kız niçin ii . İşte utaniom menu yazmaya .gene yedin verirsinnn ama sen. Demeyenler olsun bakam . Ya aslında sebep yok da bi bahane belki dé . Miu sağolsun yorum yapio falan dà . Ne bilim . Bende napcam ı Bilemedim. Burda listeye girmem zor . Belkim oralar da yer olur falan yarışma olur hedef olur gazà geliyim az

Whiteblacklife geçmiş olsun .... benim paşa geldi ..dolgusu olmuş , bir de koruma yapmış dr .

hemi de çok küçük dolgular diye iğnesiz ....

elinde kağıdı varmış , eşim demiş yukarda isim yanınca gireceğiz .

O ara sen bekle ben bi wc ye gideyim demişş (bunun için ayrı cıngar çıkardım eşimle ) neyse , bi geldim Yusuf yok dedi ... girmiş içeri ... kağıdını vermiş ... koltuğa oturmuş ... dr şok ..kimle geldin sen demiş .... babamla ama şu an tuvalette demiş bekleyelim mi demiş adam , yok derken bizim adam gelmiş zaten

Ben onu yerim haklı çocuk sonuna kadar arkasındayım

konuşmuyorum seninle küstüm sana, bu kadar güzel bi günü bu kadar kötüye çevirerek bize ihanet etmissin

bal bademmi Eki Görüntüle 2088204 utandırıyosun beni hepfit
sporlarının maşallahı var

Oyyy utanan sıfatını yirim

dene tabii , denemeden zarar gelmez .... hem emziriyorsunuz hem metanı biliyorum diye ben rahat okuyorum senin menüleri mesela .. şöyle bu ne beeeeeeeeeeee diyen biriini bulursun belki .

cevap aldın mı bi takımdan ?

cısları cosları yapmazsakkkk çok işe yarayacak balım

maşallah pek cesur yürek gördüm yusufu
geçmiş olsun yusuf paşaya

S Sguat girls canim kv ile alt ust oturuyodun yanlis hatirlamiyosam o yüzden imkanin vardir diye dusunuyorum.Benim diyetisyen 45 dk.tempolu yuruyus ustune 15 dk merdiven in cik demisti kas yapmak icin ciddi efor istiyo ve ise yariyo ben o.zaman 1.5 ayda 6 kg vermistim hepsi yagdandi.ilk haftalar ister istemez olan kas kaybini yerine koymustum.

Nasip kısmet olursa ben seneye listeye girmek istiyorum

Niye

Maaşallah aklını yirim sipanin, babaya ihtiyacı kalmamış onun

Eki Görüntüle 2088225
bidaha utandım kız yapma böyle

Ama sende çok güzel utaniyon insanın sevesi geliyor

harbiden çokta güzelmiş günün heee ... missss gibi menü .... b... olmuş

aynen cnm herşey 1 ymk bulgur pilavı ile başladı
banu bunu yersen devamıda gelecek dedim ve geldiide

miu ben objektifim önce kendime öz eleştiri yapmasını bilirim cnm
yazdıklarımda ciddiydimm canım,
kendime saygımı kaybettim zaten
size karşı kaybettmeyim
saygılar şelaleeee

Whiteblacklife geçmiş olsun .... benim paşa geldi ..dolgusu olmuş , bir de koruma yapmış dr .

ay maşallah yusufa yaaaa

Eki Görüntüle 2088236

Allahim nolur benim istahimi alda cuma gunu bir umut miuyu boyle şok olmuşken gormek nasip olsun....

ben miu nun en son kaç çıktığını biliyorum tartıda biraz sıkarsan şansın var ...verdi ama şovluk değil diyeyim ..... tabiii daha kutsal perşembesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…