- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
S Sguat girls canim kv ile alt ust oturuyodun yanlis hatirlamiyosam o yüzden imkanin vardir diye dusunuyorum.Benim diyetisyen 45 dk.tempolu yuruyus ustune 15 dk merdiven in cik demisti kas yapmak icin ciddi efor istiyo ve ise yariyo ben o.zaman 1.5 ayda 6 kg vermistim hepsi yagdandi.ilk haftalar ister istemez olan kas kaybini yerine koymustum.
Niye
Maaşallahaklını yirim sipanin, babaya ihtiyacı kalmamış onun
Ama sende çok güzel utaniyoninsanın sevesi geliyor
Miucum daha iyi bilir fekatBen menulerimi yazmiyorum çünkü baya yiyorum canım ne isterse . @MiuLego ya sözüm var dikkat edicen yazmaya baslicam inş. Çünkü sankim 2 3 kilo yagim var. Birde kendime ölçü belirledim
Şubat 1 de ölçücem
Bel 70
Üst bacak 54 istiyorum
Ful sikilastirma egzersizleri yapıyorum ayak agirligimda var @MiuLego ayak agirliklariyla 1 2 saat takip yürüsem kas yapmaz demi ? Egzersiz haric
ben miu nun en son kaç çıktığını biliyorum tartıdabiraz sıkarsan şansın var ...verdi ama şovluk değil diyeyim ..... tabiii daha kutsal perşembesi var
Ben 2. Yi uyguluyorum:) az ağırlık çok tekrar :) sabah öğle akşam 30 dakikalık tüm bölgesel yapıyorum :) hem sıkılmıyorum hemde 3 e bölüp uzun yapıyorum :)Miucum daha iyi bilir fekat
Kas yapmak için çok ağırlık az tekrar ara verme ve bol proteinli beslenme diyolla
İncelmek için de az ağırlık uzun süreli egzersizler diyolla.
Herif artık evde sanırım . Pohu yidim
Tam icime su serpecek gibi olduydun aus ama son anda persembe dedin
etleri evde mi kesecek
La Allahın Perşembesi ... ona var da sana yok muuuuuuuuuuuuuuuuu
Eki Görüntüle 2088239
Taş gibin yoğurt yaptım onu yicen ben var mı isteyen ??
ilk zamanlar hiç titturamiyordum ay şimdi süper oluyor
Ozman incelirsn kuzum.Ben 2. Yi uyguluyorum:) az ağırlık çok tekrar :) sabah öğle akşam 30 dakikalık tüm bölgesel yapıyorum :) hem sıkılmıyorum hemde 3 e bölüp uzun yapıyorum :)
sütünde güzelmiş he ..yağlı belli
kendimden tiksimdim yaaa
asla yemeyecegim artik aslayag baglamis vucudum resmen
billboard taki goruntum ne kotuydu
kendimden tiksimdim yaaa
asla yemeyecegim artik aslayag baglamis vucudum resmen
billboard taki goruntum ne kotuydu
Bende sana yazayim kilomu miuya soylemeçok sinsi gordum kendimi
Hayir beee ne ilgisi var istikbalim icin ugrasiyorum burda.
Kaymağı bu sefer bembeyazdi :) kadın sagip getiriyor sıcak sıcak :) 5 kilosu 11 TL
Ozman incelirsn kuzum.
Misal popoyu şişirmek istiyosan çook ağır dambıllarla squat yapcn az tekrarla soora 1 gün ara ve bol protein yicen.
Efenime söyliyim göbeği bööle baklava baklava değilde ince süzgn bi göbek istiyorsan atoyorum 100 hafif tekrar yapcn hergn.
Yere yatıp srtüstü, biraz doğrulcan karnına doğruu
1 2 cmlik esneme yapcn 100 e kdr bırakmadan.
Bunun gibi şeyler yanlışm varsa düzeltsn kaptanım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?