Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kahvemde kalp çıktı:skandal:

996C4B34-9156-45AB-84C2-02C37EBA59C6.webp

Hee kalp o:110:

Valla oğlumu bende takdir ettim de , tenhada eşime kızdım .
Ay benimböyle kaırılma fobim var sanki . nasıl bırakır diye ?
lan diyo milletin çocuğu 8 yaşından okuldan eve minibüsle falan gidiyor ... dedim bana ne !
Çocuk öz güven kazanıyor diyor ...
Dedim sen öz güven kazandırmak istiyorsan , ben tuvalete gidip geliyor de ama gitme :confused: uzaktan izle :cool:

ay ada tırsağım ben ya .

Barışırlar barışırlar :confused: aşçıyla kavga mı olurmuş hiç ? napacak işsiz ?
Bende sen gibiyim canim cok iyi anlıyorum seni ;))

En son 14 kasımda ve 9 aralıkta başladı son iki ay halam. Bu ay daha gelmedi. Son iki ay 5-6 gün erken geldi. Bu ay daha gelmedi. İnşallah evime dönünce gelir. Tatilde yolda zor olur yoksa.

canım adet öncesinde çatlamayan yumurtalar folikul kisti olarak görülüyor ve adetle ya küçülür ya tamamen kaybolur. ben polikistik over hastasıyım ve ara ara bende de büyük kistler oluşup adetle küçülüyor. adetliyken baktır yumurtalığına şöyle 4. gün falan baktır ama.
tedavi dedikleri de doğum kontrol hapı, eğer folikül kisti yazıyorsa korkma hemen hemen her kadında oluyor. çikolata kisti yazıyorsa küçülmez ama ameliyatlık boyutta da değil.
içini ferah tut diye uzun uzun yazdım:KK15:
ama adetin başladıkdan 4 gün sonra bi git baktır:KK19:

Holaa
Çarşamba menüm
Kahvaltı 11.00
Tereyağında 2yumurta
Üç çeri domates
Bi kalın dilim peynir
İki çatal kekik salatası

Arada dukan birası

Yemekten önce dukan birası

Akşam 17.45
Bi dolu tabak kapuska
Bi kase yoğurt
60 dk leslie
25 dk bölgesel egzersiz
2 lt su
Gece dukan birası
@MiuLego @begum75

malim inşallah eşine daha güzel bi iş kapısı açılır. o kadar otel kasapsız olmaz

Ola !!
Menüm
Sabah
1 dürtücü çay
1 kase tavuk çorbası
2 kupa virüs öldürücü çay

Öğlen
İki ceviz
1 incir kurusu

Akşam
Biftek
Salata
Tavuk çorbası
@MiuLego hepfit hepfit

oooooo çok seksü:KK8: bu menü tavladı beni:rolleyes:

Kahvemde kalp çıktı:skandal:

Eki Görüntüle 2088407

Hee kalp o:110:

ayyy alttaki yazıyı görmedim başta, baya bi bakındım:KK57: saf demek istemiyorum kendime, iyi niyetliyim bence:KK70:

hepfit hepfit
Bu cuma kilo bildirimi yapmayacağım kuzu, iki üç günlüğüne şehir dışına çıkıyorum,en yakın arkadaşımla ortada bir şehirde buluşmaya karar verdik gezicim, tozucim :)
O yüzden merak etme cuma günü ses çıkmayınca benden.
yarın ver tartıyı ben merak ederim:süslü: hem yarın ver, hem arkadaşınla tatilden dönünce ver:sopa:

Eve geldim gördüğüm rakam feciat kıyafet akşam saati filsnda olsa çok fena

Tartildikca sinirim bozuluyor
Bu cuma tartilmayi yüreğim kaldırmaz :KK43:

yavrum niye kıyafetle tartılıon, herşey çıkmalı:süslü: bi ara saçımı kestirsem zayıflar mıyım diye bile düşündü bu arkadaşın:KK22:

Back
X