Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aslında benim de moralim bozuk kızlar :KK43:

Bugün kahvaltıdan sonra ultrason çekildim özelde. Miyomlara baktırayım diye. Biliyorsunuz biri özellikle oldukça büyüktü. 2 ay önce baktırmıştım. Ve bugün o miyomun bir tık daha büyüdüğünü öğrendim. Ama daha da moralimi bozan 3,5-4 cm boyutlarında bir de kist görüldü :KK43: ne yapacağım bilmiyorum :işsiz:
Geçmiş olsun doktor tedavi için ne dedi balim

dene tabii , denemeden zarar gelmez .... hem emziriyorsunuz hem metanı biliyorum diye ben rahat okuyorum senin menüleri mesela .. şöyle bu ne beeeeeeeeeeee diyen biriini bulursun belki .

cevap aldın mı bi takımdan ?
12 vé 13 . 14 Ay seçmece gibi olucak ama .sen bişi de ya. Nere gidem. Şöyle aktif sopalı. . Kime teslim eden beni

Whiteblacklife Whiteblacklife geçmiş olsun .... benim paşa geldi ..dolgusu olmuş , bir de koruma yapmış dr .

hemi de çok küçük dolgular diye iğnesiz ....

elinde kağıdı varmış , eşim demiş yukarda isim yanınca gireceğiz .

O ara sen bekle ben bi wc ye gideyim demişş (bunun için ayrı cıngar çıkardım eşimle ) neyse , bi geldim Yusuf yok dedi ... girmiş içeri ... kağıdını vermiş ... koltuğa oturmuş ... dr şok ..kimle geldin sen demiş .... babamla ama şu an tuvalette demiş :KK70: bekleyelim mi demiş adam , yok derken bizim adam gelmiş zaten
Ayyy yusuf yaa. Ball bal

Aslında benim de moralim bozuk kızlar :KK43:

Bugün kahvaltıdan sonra ultrason çekildim özelde. Miyomlara baktırayım diye. Biliyorsunuz biri özellikle oldukça büyüktü. 2 ay önce baktırmıştım. Ve bugün o miyomun bir tık daha büyüdüğünü öğrendim. Ama daha da moralimi bozan 3,5-4 cm boyutlarında bir de kist görüldü :KK43: ne yapacağım bilmiyorum :işsiz:

Ayyy canım geçmiş olsun

Kizlar havaalanina gidiyorum menumu vereyim daha giremem kolay kolay opuyorum sizi.bugun hazirlanma telasiyla kahvalti ayakustu yaptim.hatta aksam haric hepsi ayakustuydu.

Sabah 11.30
1haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
1 havuc

Ara 14.00
5 cig badem

Ara 15.30
Yarim ayva

Aksam 17.30
6 yk kadar ispanak

Su 2 olur
Spor maalesef yok bugun hic firsatim olmadi

@MiuLego

Yolunuz açık olsun acik

Menü veriyorum
Sabah
Daha doğrusu oglecivari
2 dlm siyez ekmeği
1 hs yumurta
Peynir
Maydanoz dereotu
Yarım kase civarında yoğurt

Akşam
Salata
Haşlanmış brokoli
Yoğurt

Ara
Yoğurt pulbiber limon

Shut Up Shut Up handecim dünkü ekmeğimi bugüne aldım canım cok actim spordan sonra

Ben de dukan şeysi içtim habire işiyom :KK53::KK53:
O da çok etkili.
ne kisti canım?
Sağ over üzerinde rahim kisti canım.
Geçmiş olsun doktor tedavi için ne dedi balim
İlk halan geldikten sonra tekrar doktora gidip uzmanla konuş dedi. İlaç verir küçülmesi için ama o da bu sefer miyomları büyütür dedi :KK43:

Ayyy canım geçmiş olsun
Saol canım inşallah hepsi küçülür kaybolurlar :dua: ona dua ediyorum. Çok moralim bozuldu.

Valla oğlumu bende takdir ettim de , tenhada eşime kızdım .
Ay benimböyle kaırılma fobim var sanki . nasıl bırakır diye ?
lan diyo milletin çocuğu 8 yaşından okuldan eve minibüsle falan gidiyor ... dedim bana ne !
Çocuk öz güven kazanıyor diyor ...
Dedim sen öz güven kazandırmak istiyorsan , ben tuvalete gidip geliyor de ama gitme :confused: uzaktan izle :cool:

ay ada tırsağım ben ya .

Barışırlar barışırlar :confused: aşçıyla kavga mı olurmuş hiç ? napacak işsiz ?
Haber saldı bikaç otele, bakıcak bakalım gidişata göre

Holaa
Çarşamba menüm
Kahvaltı 11.00
Tereyağında 2yumurta
Üç çeri domates
Bi kalın dilim peynir
İki çatal kekik salatası

Arada dukan birası

Yemekten önce dukan birası

Akşam 17.45
Bi dolu tabak kapuska
Bi kase yoğurt
60 dk leslie
25 dk bölgesel egzersiz
2 lt su
Gece dukan birası
@MiuLego begum75 begum75

:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

Sabah 10:00
Sade neskafe, 7 yer fıstığı

Öğle 12:20
Yarım kase yarmalı yoğurt çorba
1 tabak ıspanak
Az salata (semizotu havuç kırmızı lahana vardı)

Akşam 18:45
Hellim salata

Su:2 lt şimdilik

Mortim bonus kafalım Bonus Bonus
Kaptanitom Ausencia Ausencia

sabah kahvaltı etmemeni sevmiyorummmmmmmmmmmmmm

onun dışında bombastikkkkkkk menü :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

12 vé 13 . 14 Ay seçmece gibi olucak ama .sen bişi de ya. Nere gidem. Şöyle aktif sopalı. . Kime teslim eden beni

12. takımda anka kaptan iyidir , 13. de berilce iyidir sopalar seni :)) 14 şu an kaptanı kim unuttum

O da çok etkili.

Sağ over üzerinde rahim kisti canım.

İlk halan geldikten sonra tekrar doktora gidip uzmanla konuş dedi. İlaç verir küçülmesi için ama o da bu sefer miyomları büyütür dedi :KK43:

Saol canım inşallah hepsi küçülür kaybolurlar :dua: ona dua ediyorum. Çok moralim bozuldu.

canım son hala tarihi ile gelecek hala tarihini bi söyler misin bana?

canım son hala tarihi ile gelecek hala tarihini bi söyler misin bana?
En son 14 kasımda ve 9 aralıkta başladı son iki ay halam. Bu ay daha gelmedi. Son iki ay 5-6 gün erken geldi. Bu ay daha gelmedi. İnşallah evime dönünce gelir. Tatilde yolda zor olur yoksa.

Back
X