Canım o motivasyon olduktan sonra liste olmadan da gayet güzel kilo verirsin. Bak mesela ben
Yapamazdım aus gerçekten çok tıkandım o ara. Hala da kendime gelemedim ruhsal olarak da. Bu normal 5 öğün liste denemek istedim. Valla listedeyken yapmaya korktum, artı gelsem olur mu hiç. Liste önemli alamam o sorumluluğu. Tabi ki beni frenliyordu. Şöyle bir ay 5 öğün sağlık liste yapayım da bakalım ne olacak sonuç. Ama kaçamak olmaması lazım bu sürede.
Ayyy bi kovsalardi tez vakitAyyy işte bu beni keyiflendirdi
@MiuLego bugunki sporum evde kosmaca ip atlamaca.En son kaynana kafasina ortu bagliyodu.Basi agridi zaaaar
Rahatsiz ediyom da azcik
Alisinca skinti yok canimmmAnamm ne kaaa uzun ara o öyle
Tamam canım etiketle beni de
Arada amaaan yeter diyorum, sonra gidip aynaya bakıyorum, almak istediğim 38 beden pardesülere bakıyorum, sabret sabret diyorum. ..Canım o motivasyon olduktan sonra liste olmadan da gayet güzel kilo verirsin. Bak mesela ben
Doğana kadar mı bariAlisinca skinti yok canimmm
Ana kural 2 ogun
Karataymi deniycenYarın bi denicem bakalım dayanabildiğim yere kadar peki bi yerde okumuştum ayran içilebilir aralarda diye doğrumudur
Ayyy bi kovsalardi tez vakit
Ne arsiz oldum bende kovsada sevinsem bi diye bakiyom
Sadece ara öğün yapmamaya çalışcam yarın bakalım dayanabilecekmiyimKarataymi deniycen
Oyleyse cumayi bi gecir can
Sen yaparsın kuzumToparladım ya çok şükür bazen sendeliyorum ama
Bakalım inşallah sonuca ulaşırım hayırlısıyla sen toparlayabildin mi
EveeetDoğana kadar mı bari
@MiuLego bugunki sporum evde kosmaca ip atlamaca.En son kaynana kafasina ortu bagliyodu.Basi agridi zaaaar
Rahatsiz ediyom da azcik
Sabret tabi. Az kaldı. Ver kilonu kurtul o stresten.Arada amaaan yeter diyorum, sonra gidip aynaya bakıyorum, almak istediğim 38 beden pardesülere bakıyorum, sabret sabret diyorum. ..
Evet bende okumustum ama baska yerlerde yok deniliyorYarın bi denicem bakalım dayanabildiğim yere kadar peki bi yerde okumuştum ayran içilebilir aralarda diye doğrumudur
Arada amaaan yeter diyorum, sonra gidip aynaya bakıyorum, almak istediğim 38 beden pardesülere bakıyorum, sabret sabret diyorum. ..
İnşallah canımSen yaparsın kuzum
Bende yavaş yavaş toparlaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?