Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar benim paşalar uyuyorken bi iki saat uyuyayım bari minnak kurulmuş saat gibi maşallah
Hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin hayırlı güzel bi sabaha uyanalım inşallah

İyi geceler canım sana da.
Veee kocaman bir Aminn ♥ ♥ ♥

Eksilerdeyimmmm eksilerdeyimmmm vallahide eksilerdeyimmm
Senin sayende eksilerdeyimmmm Nevommm ezelii mortim
mm

Sendee olll eksiiii buluşalım eksilerdeeeee

Senn salla
Benn oynayayimmm

Nevreste

perşembe o eskinin üzerine bi 200-300 daha koydun muyduuuuuuuuuuuuu gelsin nevoyaaaaaaaa

Hayırdır canim

Yok canım yemeği buzluga kaldieacaktim onda koyarken yedim
Canım eğer haftaya listemi hazirlarsan közlenmiş patlıcan koydum dolaba severimde uygun olursa yazarsın inşallah
Hiç abla benim koca iki gündür evde surat beş karış tek kelime etmiyoz bugünde tıkıldık eve bunaldım

Hadi nasıl bıraktın kaç aylıktan zorlandinmi:)
benim oğlan çok emerdi çok haddinden fazla zor bırakır diyordum ama maşallah oğlum akıllı göğsüme biber sürdüm anne öcü dedi kaçtı çok şükür gece gündüz hiç ağlamadı öyle yarım saat ağzını hiç boş bırakmadım süt verdim biberonla biberon almıpdu ama alıştı şükür iki gün sabrettik ondan sonra alıştı guzum maşallah hiç ağlamadı ben bırakmaz diyodum hiç bırakmazdı memeyi memeye aşık oluktu öperdi ver anne meme diye

perşembe o eskinin üzerine bi 200-300 daha koydun muyduuuuuuuuuuuuu gelsin nevoyaaaaaaaa

Oyyyy ağzını yerimmmm inşallah ausum inşallah..

Sadece şarkı o temenni gibi bisey öyle hayal ettim kendimi aramızda taam mii nevooo duymasın gormesinn

Aaa iyi bari zorlanmamisssin:)

Yahu ben bisi anlacam Görümce min oglusuna at 3 .5 yaşında çok tatlı tonton velet ya bi ara ayak takıntısı vardı çocukda neyse pedagog a götürdüler doktor o yaşlarda normal dikkatini başka yöne çekin kızmayın oralı olmayın falan demiş çocukta gene başladı
Ya birde afedersiniz pipisiyle oynayıp
Afedersiniz kocaman yapiyor
Ben ilk gördüğüm de şok oldum öyle böyle deil çok tuhaf oldum ve çocuk artık ayak la oynarken bile öyle oluyor
Tekrar götürecekler acaba bu normalmi netten baktım o yaşta normalmiş kendi bedenini kesfediyormus var mı böyle
Biz görmemezlikten geliyoruz dikkatini başka yere cekiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…