Kızlar benim paşalar uyuyorken bi iki saat uyuyayım bari minnak kurulmuş saat gibi maşallah
Hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin hayırlı güzel bi sabaha uyanalım inşallah
senin kaynananın karikatürleri yapılmış hande
aglamalara yenilmelere doyamadı portakalım ordegimsaydına yenilecek diye ağlıyor
Aynen canım artıdayım
Birde yavaş gidiyor belki hız katar diye düşündüm
emziriyordüm iki ay oldu bıraktıralı canım sağol jillian süper ya yaşasın jillian
Sayemde eriyip biteceksin ona yanıyorum
Yok 2 3 askıya alındı beybi accuk rahatsızdır babası olmaz sen şimdi çalışsan kızin sana ihtiyacı var didi kıyamaz o biraz ertelendiIyiyim bebekim sen nasilsin. Is hayatina hazirliklar basladi mi
Eksilerdeyimmmm eksilerdeyimmmm vallahide eksilerdeyimmm
Senin sayende eksilerdeyimmmm Nevommm ezelii mortim
mm
Sendee olll eksiiii buluşalım eksilerdeeeee
Sennsalla
Bennoynayayimmm
Nevreste
Hiç abla benim koca iki gündür evde surat beş karış tek kelime etmiyoz bugünde tıkıldık eve bunaldımHayırdır canim
Yok canım yemeği buzluga kaldieacaktim onda koyarken yedim
Canım eğer haftaya listemi hazirlarsan közlenmiş patlıcan koydum dolaba severimde uygun olursa yazarsın inşallah
benim oğlan çok emerdi çok haddinden fazla zor bırakır diyordum ama maşallah oğlum akıllı göğsüme biber sürdüm anne öcü dedi kaçtı çok şükür gece gündüz hiç ağlamadı öyle yarım saat ağzını hiç boş bırakmadım süt verdim biberonla biberon almıpdu ama alıştı şükür iki gün sabrettik ondan sonra alıştı guzum maşallah hiç ağlamadı ben bırakmaz diyodum hiç bırakmazdı memeyiHadi nasıl bıraktın kaç aylıktan zorlandinmi:)
perşembe o eskinin üzerine bi 200-300 daha koydun muyduuuuuuuuuuuuugelsin nevoyaaaaaaaa
benim oğlan çok emerdi çok haddinden fazla zor bırakır diyordum ama maşallah oğlum akıllı göğsüme biber sürdüm anne öcü dedi kaçtı çok şükür gece gündüz hiç ağlamadı öyle yarım saat ağzını hiç boş bırakmadım süt verdim biberonla biberon almıpdu ama alıştı şükür iki gün sabrettik ondan sonra alıştı guzum maşallah hiç ağlamadı ben bırakmaz diyodum hiç bırakmazdı memeyimemeye aşık oluktu öperdi ver anne meme diye
Hiç abla benim koca iki gündür evde surat beş karış tek kelime etmiyoz bugünde tıkıldık eve bunaldım
Bugün bozdum canım dişçi için ama yarın devam edeceğimWhiteblacklife patates detoksu bugün nasıl gidiyor hala eksiler devam mı ediyor
Yok yılbaşında erken işten çıktı diye aşçıbaşıyla kavga ettiler iki gündür gitmiyo işe. Morali bozukHadi ya neden kavgamı ettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?