Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çünkü sıkıldım. Yavaş yavaş giderken de diyet yapıcam, hızlı gitsin diye istediğim de de diyet yapıcam. Yavaş giderken canımın istediğini yemiycem ki. Yani yolum yine uzun oluyor

insAllah Nil'im

ne işin var eflalim
Oğlumun okuma bayramı var yarın. Öğleden sonra süslemeye gidicez yeri. Yarın da kutlama. Salata yapıcam ben. Veliler yapacak bir şey. Bir iki sus yapıyorum.
Benim oğlan sunucu oldu onun stresi var dünden beri canım sıkıldı. Kağıttan bakarak okuyacak, haliyle heceliyor, öğretmen dün başkasına veririm görevi demiş. Akşam dedim çok tekrar yaparsan düzelir okuman, beni dinlemiyor sızlanıyor ağlıyor. Diyorum tamam önemli değil sen sunma zaten şiir okuyacaksın ona da yanaşmıyor, çalışmıyor da. Akşam oturdum ağladım. Eşim geldi o çalıştırdı. Daha güzel okuyor bugün, öğretmene attım video. Daha güzel ama dün kötüydü. Başka arkadaşına da verdim çalışsın diye bugün hangisi güzel okursa seçerim yazmış. Çok sinirlendim. E ne olacak bu çocuk şimdi secilmezse, çok üzülür. Anlamıyorum ki daha yeni okuyor bunlar sular seller gibi nasıl okusun.
Çok gerginim çok oğlan üzülecek diye.

anaaaammmmmm
ya bu çocukları yarış atı gibi yapıyorlar
o yaşta çocuğa şimdiden ikili mücadele yapmış.. tüh ya.. en az hasarla atlatırsınız inşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…