Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yani senin oğlunu seçmiş olsa da yine karşı taraf üzülecek,iyi değilim ben hissi uyanacak çocukta

sinir bozucu.. iki çocuğu potaya koyup birinizi seçicem demesi hoş değil.. onlar daha çocuk..

aynen.. çok kötü durum yahu.

Gerçekten saçmalık. O çocuk anlayamaz ki bunu direk ben iyi değilim moduna girer hevesi kırılır. İnşallah mantıklı bir yol bulur öğretmen

hoca kendini reklamını yapacak yaaaa ondan bak ne güzel okuyor diyecekler öğretmenin reklamı olacak

İki kişi okuyacaklar zaten bir kız bir erkek. Ya herkesin var zaten görevi şiir vs. Gerçekten çok sinirli kırgın ve de üzgünüm. Oğlumla çatışma halindeyiz beni anlamıyor halbuki ben onun için uğraşıyorum. Üzülmesin diye. Bıraktı şimdi çalışmayı pes etti sinirim boşaldı ya zaten uykusuzum. Ben kendimi paralıyorum çocuklar mutlu olsun diye süs falan uğraşıyorum. Şu hale bak. Baştan vermeseydi keşke. Oğlumun ezberi çok iyi ama okuma da takılıyor, aslında çok normal bu daha yeniler ya. Ne bekliyor şaşkınım. Duygularımı öğretmene söyleyemediğim için de çok sinirliyim. Söylesem ters teper. Neyse çok işim var gelirim.

Sağol abla inşallah

Ya yok kardeşi ile kötü anlasacak diye bisey yok belki ciğerinden bi parça olacak (benim kardeşim benim için öyle, dünyayı yakarım onun için).
Amaaaa sen hazır değilim diyorsan saygı duyarım çünkü anne hazır değilse hem çocuk hem anne sıkıntı yaşıyor

Var mium 6 tane ağrı kesici içtim şuana kadar ağrı esigim yüksektir ustelik uykusuzum bittim özellikle kanal tedavisi yapılan dış mahvediyor beni çiğnemeden tutuyorum tüm yemekleri

Oyyy geçmiş olsun, kaç kilo verdin detox devam mi?

@MiuLego tarti kontrolu yaptim.5 lik sise buldum evde annem doldurmuş tam dolu degildi 4.8 cikti.farkli zeminlerde de tarttim.sonra kendim tartildim.bi de bidonu elime alip tartildim toplam ayni cikti.yani tarti dogru

Abla gene biri hatırlattı al ayagimi sev diye çocuk gebe başladı biz ne uğraştık. İnş geçer insan korkuyor.

Canım çocuğa demekten cok yetişkinleri uyarmak ne demek al ayağımı sev olmamış
Geçer inşallah canım

Maydanoz ve dereotu sağlam ödem attırıcıdır canım
3 kuru kayısı değilde 2 ye düşürelim onu
kabak güzel seçim bağırsakları çalıştırır
yarına seni merakla bekliyorum fatmam

Bende cok heyecanliyim kuzum bakalim cumalar suprizlidir olumlu veya olumsuz ama kırdık bariyeri cok şükür

aman yarabbim tüm matematik bilgim gitti beynim yandı
o neydi gııııı

Haa haaa yüzsüz lugun şımarık ligi

miu honeybal benim favorimdi idolümdü ya

Canım bende seni i sandım ama sende maşallah cok istikrarlı din hele yaşadığın bunca olumsuzluga ragmen

Günaydııınn.
Size bi şarkı söyliyim.
Kan revaan içindeyiim yarimin peşindeyiiim
oyy çok sancım var

Ouyyy sıcak tut kendini, benim bitti gibi

Canım sakin olmaya çalış, hocaya kibarca hocam çok üzülür desen ters mi teper ki

Günaydııınn.
Size bi şarkı söyliyim.
Kan revaan içindeyiim yarimin peşindeyiiim
oyy çok sancım var

Günaydın canım
İnşallah iş için hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim bir kapıyı kapatır birini açar guzel olucak inşallah
Bu arada sarkindan anlıyoruz geçmiş olsun üşütme kendini

Günaydın canım
İnşallah iş için hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim bir kapıyı kapatır birini açar guzel olucak inşallah
Bu arada sarkindan anlıyoruz geçmiş olsun üşütme kendini
Sağol ablacım inşallah,suratsız herif hiç çekilmiyo valla.Babam emekli olduğunda anam babamı hep postalamaya çalışırdı biyerlere şimdi anlıyorum sebebini

Ne oldu

İnan en güzeli insan yıpraniyor 2 3 çocuklu aileleri görüyorum inan mahvoluyor lari ve olan çocuğa oluyor ilgisiz sevgisiz kalıyorlar. Bene 2 3 sene sonra düşünüyorum. Belki daha fazla inan tek çocuk rahatlığı yok Rabbim olmayana versin ben de kendime vakit ayırma taraftarıyım. Daha yeni yeni rahat etmisim

Canım sanırım 1. Sınıfa gidiyor oğlun
Çok stres yapıyorsun bence kendi haline bıraksan emin ol ne o ne sen bu kadar stres olmazsınız benim oğlumda birinci sınıfta çok fazla beklenti olmaması lazım
Bi kaç yazına denk geldim okumayı sevmiyor diye strese girmiştin çooook erken bunlar için zamanla oluşur sevgisi ama yapılan baskı tam tersi olabilir olağan haline bırak bence küçük çocuğa hırs yüklenmesine karşıyım önce sevsin o hırsı da kendi kendine alsın anne baba dürtmesiyle değil de

Yok balım detoks metoks yok inşallah ilaclar odem yapmazsa 53.0 olurum 1.1 eksi olur oda bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…