Aynen cnm canıma minnet buldum zor gelir artık buraya eşim çizgisini belli etti . Eşim çok sinirli oluyor bu konularda da bende az önce numarasını engelledim . Üç beş gün sonra arar biliyorum ben .Ohhh ona müstahak ne güzel kurtulmussun işte
Wuuw o zmn bende öyle verirsem 3- 4 kilo gibi bi fazlalığım kalirHızlı kilo vermenin normal balım sonra yavaşlar ben ilk ay 9.3 vermistim
Verirsin bende 78.5 dim o zaman kilolar bile yakın verirsinWuuw o zmn bende öyle verirsem 3- 4 kilo gibi bi fazlalığım kalir
Peki o 3 yıllık tazminat çöp mu oldu işti kıdemi var izni var nerden baksan 7 8 bin TL ya bi şekilde keşke alabilsen o işsiz falan kalırsan en azından idare ederdi ya.
Şirketler grubuysa dava acma hakkın var balım bi araştır bence en azından onu alırsın ya inşallah kapanmaz ama en kötüsünü düşünüp ona göre önlem almak gerekli bence
Portim diyet moduna giremiyormuymus
Saydinim portakal sulu ördek pişirip yiyecekmiymis
Bonus miu yenecekmiymis
White sporda miu ezecekmiymis
Ada listeye anarşi mi bulastiracakmis
Antepli abla 98 mi olacakmış
Efser fırtınadan kurtulup kendisi şimşek mi olacakmış
Masum sıkıntıda n kurtulup listeye mi ucacakmis
Ausum nohudu mandalina mi olacakmis
Heyytttttt acilinlan yoldan 7 tk geliyorrrrrrr
portakal sulu ördek @MiuLego saydin78 Bonus M masum Antepia27 Ausencia Efser
ankaralıyım canım ben.
evet hep ağrılarım var
bi kez kalp spazmı geçirdim
şekerimde var haşimato tiroidimde var
ha bide genetik pıhtılaşma bozukluğumda var
ha bide çok varislerim var
öleyim mi ne
Aynen bi mutlu oluyo insan zayıflayınca he sen şimdi kaç oldun cnmVerirsin bende 78.5 dim o zaman kilolar bile yakın verirsin
Canım fmf vücudun beyne yanlış sinyal.yollama hastalığı akdeniz ateşi olarak geçiyor hastalığın adı kortizon kullaniyor bir omur ve tedavisi tek buankaralıyım canım ben.
evet hep ağrılarım var
bi kez kalp spazmı geçirdim
şekerimde var haşimato tiroidimde var
ha bide genetik pıhtılaşma bozukluğumda var
ha bide çok varislerim var
öleyim mi ne
özetlerPortim diyet moduna giremiyormuymus
Bonus miu yenecekmiymis
53 falanim canım 52 55 arası koruma yapiyorummmAynen bi mutlu oluyo insan zayıflayınca he sen şimdi kaç oldun cnm
pek iddali degilim kuzucum amaPortim diyet moduna giremiyormuymus
Bonus miu yenecekmiymis
Hastasiyim begusum hele domestos harbi askk kocam bi gece işten geç geliyor sen gelmeden domestosu eve biraksaydin yaaadomestos ve cif vazgeçilmezlerim ama çok aşırı kullanmam
evet benimde içim sıkıldığı dönemlerde kalbim hızlı atıyor diyorum kalbim ağrıyor diyorum hep kalbimle uğraşıyorum ... dua okuyarak geçiriyorum bu dönemleri iyi geliyor ..Canım fmf vücudun beyne yanlış sinyal.yollama hastalığı akdeniz ateşi olarak geçiyor hastalığın adı kortizon kullaniyor bir omur ve tedavisi tek bu
Yani ornek veriyorum kalbim agriyor diyorsun ama gerçekte agrimiyor vücut bunu beyne böyle sinyal gönderiyor bir gün sonra o ağrı ornek veriyorum kola geçiyor en son ishal yoluyla atılıyor yada aşırı terleme ile sadece atak zamanlarında tesbit edilebiliyor ne yazık ki atak evrensinde değilsen hastalık çıkmıyor kil bi hastalık yani nettende araştırıp kendini tarta bilirsin varmı yok mu diye
Maşallah cnm sana . Benim 50lerde gözüm yok 60 olsam yeterim ya bide kilom hic yok gibi duruyor boydan kazanıyorum sanırım ama yine de tartı öyle demiyor. Çevremdekilere diyorum diyete başladım diye herkez ne diyeti kilon ıyi diyor. Kaç kilo gosteriyorum diyorum herkez 60 anca diyor. Bende gerçek kilomu söyleyince bi şaşırıyorlar. 60 olunca herkez ne diyecek merak içindeyim valla53 falanim canım 52 55 arası koruma yapiyorummm
Arasada açma köy tavriniAynen cnm canıma minnet buldum zor gelir artık buraya eşim çizgisini belli etti . Eşim çok sinirli oluyor bu konularda da bende az önce numarasını engelledim . Üç beş gün sonra arar biliyorum ben .
ya kuzu yapmadım hiçVarisler için hiç araştırma yaptın mı? Ben de de var ya
hemen bakıyorummCanım fmf vücudun beyne yanlış sinyal.yollama hastalığı akdeniz ateşi olarak geçiyor hastalığın adı kortizon kullaniyor bir omur ve tedavisi tek bu
Yani ornek veriyorum kalbim agriyor diyorsun ama gerçekte agrimiyor vücut bunu beyne böyle sinyal gönderiyor bir gün sonra o ağrı ornek veriyorum kola geçiyor en son ishal yoluyla atılıyor yada aşırı terleme ile sadece atak zamanlarında tesbit edilebiliyor ne yazık ki atak evrensinde değilsen hastalık çıkmıyor kil bi hastalık yani nettende araştırıp kendini tarta bilirsin varmı yok mu diye
Tavrım belli kuzum artık umrumda bile değil engelledim zatenArasada açma köy tavrini
Ayy zor banum o zaman rabbim kolaylık versin
canım ilegal işler
resmiyette grup degil cnm kendi içinde karışık işller yani
bi netlik kazansın bakacagım duruma
bi sorun sıkıntı peişimi bırakmıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?