bizim burası karşık vayt şirketer grubu düşün
çalıştıgım a şirketi iflas etti bizim çıkışlarımızı verip bizi b şirkertine geçirdiler 4 aydır burada görünüyoor ssk
ve gidne 3 yıl geçtii gitti , tamzinatta isteyemiyoruz şirket battı görünüyor
çok cnaım sıkıldı ya bütün keyfim kaçtı
tam toparladım diyorum bişey çıkıyor.
çoook geçmiş olsun canım...8 yıl aradan sonra bel fıtığım nüksetti ... kilitlendim kaldım sabah .
Sanırım bele binen yük sebebi ...
Hoş o bel 100 kiloyu taşıdı şimdi neden nazlanıyor anlamış değilim :))
yatıyorum kalkıyorum gün geçmiyor ....
bende öyle düşünüyorum vaytım .Ayyy o çok kötü birşey ausum uzun zaman zayıf olunca ağırlık merkezi öne dönünce demek ki tekrarladı cokkkk geçmiş olsun rabbim biran önce şifa versin inşallah
Oyyy geçmiş olsun, napilir ki
çoook geçmiş olsun canım...
heveslendim bende yardım edemAyyy buralarda bana kalmış az temizlik yapayım suralaridomestos koydum çok Miss gibi çamaşır suyu kokacak 7.tk
bende öyle düşünüyorum vaytım .
sabah tık dedi kaldı ... çook çektim ben zamanında , iyi bilirim ..resmen kapıyor siniri .
valla eşimi bulduğum yerde masaj yaptırıp , yatıyorum hepfitim
Peki o 3 yıllık tazminat çöp mu oldu işti kıdemi var izni var nerden baksan 7 8 bin TL ya bi şekilde keşke alabilsen o işsiz falan kalırsan en azından idare ederdi ya.
bizim burası karşık vayt şirketer grubu düşün
çalıştıgım a şirketi iflas etti bizim çıkışlarımızı verip bizi b şirkertine geçirdiler 4 aydır burada görünüyoor ssk
ve gidne 3 yıl geçtii gitti , tamzinatta isteyemiyoruz şirket battı görünüyor
çok cnaım sıkıldı ya bütün keyfim kaçtı
tam toparladım diyorum bişey çıkıyor.
Yok canım o neCanım sen hiç fmf tahlili yaptırdın mi devamlı böyle oluyorsa sonbahar kış ve ilkbaharda daha çok oluyorsa bence yaptır hemen
Takipteyimatlıyacam 250 ile başlıyacam söz zamanla artıracam
Eğer devamlı agrin varsa ve işte bi kalpte bi karında bi omuzda hissediyorsan böyle bir durumun varmı bide memleket yani kökenin nere balimYok canım o ne
Hamilelik te çok oluyor ausum ya devamlı dikkat gerekiyor bende 2 adet mevcut bu ara olmadı sukur ben afedersin wc ye gidemiyorum tutunca eşim goturuyor sıcak su ise yarıyor başka bir şey de yapamazsın hamilelikte n dolayibende öyle düşünüyorum vaytım .
sabah tık dedi kaldı ... çook çektim ben zamanında , iyi bilirim ..resmen kapıyor siniri .
valla eşimi bulduğum yerde masaj yaptırıp , yatıyorum hepfitim
8 yıl aradan sonra bel fıtığım nüksetti ... kilitlendim kaldım sabah .
Sanırım bele binen yük sebebi ...
Hoş o bel 100 kiloyu taşıdı şimdi neden nazlanıyor anlamış değilim :))
yatıyorum kalkıyorum gün geçmiyor ....
Domestos aşktır askkkkkheveslendim bende yardım edemdomestos dedin kalbimi fethettin
Bugun 9. Aya girdik cnm hayır suttumu etkilemedi su tüketimi çok olunca sütüm arttı bile diyebilirimKaç aylık bebeginiz sütünüzü etkiliyormu
ankaralıyım canım ben.Eğer devamlı agrin varsa ve işte bi kalpte bi karında bi omuzda hissediyorsan böyle bir durumun varmı bide memleket yani kökenin nere balim
domestos ve cif vazgeçilmezlerim ama çok aşırı kullanmamDomestos aşktır askkkkk
En iyisini yapmissin cnm biraz toparlan acele etmeCanım dişten dolayı çok ağrı kesici kullanıyorum bide emzirme olayı var o yüzden devam.edemedim ama en kısa zamanda tekrar deneyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?