- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Canım sen hiç fmf tahlili yaptırdın mi devamlı böyle oluyorsa sonbahar kış ve ilkbaharda daha çok oluyorsa bence yaptır hemeniçtim içtim deli olacam
içime bir üşütme girdi bi bakıyorum midemde
bi bakıyorum omuzlarımda
bugünde göğsümde bu nedir ya geçmiyo
Hızlı kilo vermenin normal balım sonra yavaşlar ben ilk ay 9.3 vermistimSaolasin cnm insallah hepimiz biran evvel istedigimiz kiloya ulasiriz
İçime mi doğdu nedirEsimle dunden beri bu sarkiyi soyluyoruz birbirimizetesaduf etti paylastin canım
Okuma kısmında canım ben çok okuyan biriyim eşim.kitap okumayı sevmeyen biri ama ogluma kitap oku diye baskı yapmayacagim bu benim.fikrim çünkü kitap okumak sevmekle alakalı onu ona sevdirmelisin bence severse okur yoksa sirf annem.iatiyor diye okursa ne okuduğunu anlar nede kitap sever.Canım maalesef mükemmeliyetçi bir insanım, çocuklar bunu epey törpüledi yine de içimde ki ses susmuyor, tam ben kendimi bastırıyorum bu sefer öğretmenin mükemmeliyetçiliģi beni geriyor hem de çok. O beklenti içinde olunca bende aman diyemiyorum.
Okuma kısmı benimle alakalı kesinlikle kitap okuyan bir birey olsun istiyorum, bu konuda geri vites yapmam okuyacak mutlaka başka alternatifi yok.
Gitmeden sizin eğlenmeniz için o gün , sen yap okumanı gerisini öğretmen karar versin üzülme sakın dedim. Gayet rahattı önemli olan eğlenmemiz dedi içim biraz rahatladı. Üzülsün istemiyorum.
Birde arkadaşları benim oğlum için sen sunma öbürü sunsun demiş, taraf tutmuşlar buna da sinir oldum. Şaka gibi ama sınıfta bildiğin gruplasma var ve benim oğlum hiç bir grup da değil hepsi ile arkadaş olmak istiyor. Ben anlamıyorum evde ne diyorlar bu çocuklara.
sanırım canımİçime mi doğdu nedir
Histtt hopp dış ve ilaçlar kafa yaptı laaa hepinizi seviyoreeeeee
Ada listede ada listede ada listede anarşik ada listede anarşik ada listede
Ada listede ada listede ada listede anarşik ada listede anarşik ada listede
Heyt beee tamamdır menulerle etiketliyorum seni de ip atlayacaksin unutma bakevet yarından itibaren diyet koçumsun demiiii ? ezeli rakiplerimizi ezip geçelim
Ayyy o çok kötü birşey ausum uzun zaman zayıf olunca ağırlık merkezi öne dönünce demek ki tekrarladı cokkkk geçmiş olsun rabbim biran önce şifa versin inşallah8 yıl aradan sonra bel fıtığım nüksetti ... kilitlendim kaldım sabah .
Sanırım bele binen yük sebebi ...
Hoş o bel 100 kiloyu taşıdı şimdi neden nazlanıyor anlamış değilim :))
yatıyorum kalkıyorum gün geçmiyor ....
Histtt hopp dış ve ilaçlar kafa yaptı laaa hepinizi seviyoreeeeee
Miu yokken seveyim azıcık sizi oğlum yokken kızımı seviyorum oğlum varken onu miu yokken sizi ne yapayım kiskanmasin kimse
8 yıl aradan sonra bel fıtığım nüksetti ... kilitlendim kaldım sabah .
Sanırım bele binen yük sebebi ...
Hoş o bel 100 kiloyu taşıdı şimdi neden nazlanıyor anlamış değilim :))
yatıyorum kalkıyorum gün geçmiyor ....
atlıyacam 250 ile başlıyacam söz zamanla artıracamHeyt beee tamamdır menulerle etiketliyorum seni de ip atlayacaksin unutma bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?