Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Okuma kısmında canım ben çok okuyan biriyim eşim.kitap okumayı sevmeyen biri ama ogluma kitap oku diye baskı yapmayacagim bu benim.fikrim çünkü kitap okumak sevmekle alakalı onu ona sevdirmelisin bence severse okur yoksa sirf annem.iatiyor diye okursa ne okuduğunu anlar nede kitap sever.
Gruplaşma olacak illaki canım gün gelecek senin oğlunda kendi kafasına uygun arkadaşlar edinecek herkesle aynı olamayacak bu yaşlarda çocuklar biraz acımasız oluyor ne yazık ki ailerin bunda payı buyuk

8 yıl aradan sonra bel fıtığım nüksetti ... kilitlendim kaldım sabah .
Sanırım bele binen yük sebebi ...

Hoş o bel 100 kiloyu taşıdı şimdi neden nazlanıyor anlamış değilim :))

yatıyorum kalkıyorum gün geçmiyor ....

Ayyy o çok kötü birşey ausum uzun zaman zayıf olunca ağırlık merkezi öne dönünce demek ki tekrarladı cokkkk geçmiş olsun rabbim biran önce şifa versin inşallah

Histtt hopp dış ve ilaçlar kafa yaptı laaa hepinizi seviyoreeeeee

Miu yokken seveyim azıcık sizi oğlum yokken kızımı seviyorum oğlum varken onu miu yokken sizi ne yapayım kiskanmasin kimse

Oyyy geçmiş olsun, napilir ki

M masum rabbim verir rızkını balım üzülme sen senin gibi çalışkan birini havada kaparlar eğer gercektende kapanma durumu varsa iflas beyanı vermeden tazminatı işte sakın unutma

bizim burası karşık vayt şirketer grubu düşün
çalıştıgım a şirketi iflas etti bizim çıkışlarımızı verip bizi b şirkertine geçirdiler 4 aydır burada görünüyoor ssk
ve gidne 3 yıl geçtii gitti , tamzinatta isteyemiyoruz şirket battı görünüyor

çok cnaım sıkıldı ya bütün keyfim kaçtı
tam toparladım diyorum bişey çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…