HEeee yaparız çıkıllll sen yeter ki puanını en üstte tutHadi bakım ultra aslanlar beni gececek var mısırada üst spor gurubunu yenmekte haftaya 1000 puan alirsam beni Vip yapar mısınız
Kız demeeee ne yemiş hain domdom
Buraya hiç yazmasınKız demeeee ne yemiş hain domdom
Şişko oldum ben diye dönüp gelecek gene buralaraaa
Ama onu daha listeye almıcam
Neler yedin de şirinlik peşindesin
Tamam canom menüleri halledeyim çiviliyi alıp geliyorumBuraya hiç yazmasınYemek bölümüne etiketledim seni
Oy askom tabiki ben şaka yaptim ama senin yedigin pastalar nolcekYazık günah o kadar emek verdin
Çivili az gelirTamam canom menüleri halledeyim çiviliyi alıp geliyorum
Bisiycik yemedim mium kuru iftira inanNeler yedin de şirinlik peşindesin
Hadi ordan ben bu hafta 2 gün yumurta yedim.Neredeyse gıdaklayacağımOy askom tabiki ben şaka yaptim ama senin yedigin pastalar nolcek
Aç karna tartışacaksın konyakım kıyafetsiz emi kuzum unutmaHazirir kaptan
Valla belediye başkanı seçimlerine aday olsan oyumu sana verirdim miuş
Kavurma off olsada yesek. Bu gün aşırı az yedim ve her bir şeyi canim cekiyor
TamammmmmÇivili az gelirCephaneyi iyi yüklenip gel
Cuma günü görürüz bakalim hemen yan cizmeler bi inkar etmelerHadi ordan ben bu hafta 2 gün yumurta yedim.Neredeyse gıdaklayacağım
Tamam bide onu tartayımKuzum 5 lt lik su ile tart deri damacanın da kendi ağırlığı falan varsa..
Doktor da dedi geçen et rest gittik çok zorladım kendimi tüm mezeleri bitirdim etin yarisindan fazlasini yine eşim yedi benimkini. Yarın da çok yiyecegim. Gerçi bugün de az yedimCanim kansizlikta kilo verilmesini engelliyor... ve Allah korusun ciddi sorunlar acar ilerde pro yemeye çalış...bak ilerde hamile kalirsanda sorun yasarsin bebek icinde pro sart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?