- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Teşekkür ederim seni çok merak ediyorum inşallah 10 numara bi eksiyle gelirsinCok iyi canım tebrikler
Banum yarin cumartesi evi fln bosver yemegi de disardan soyle ve bi guzel dinlen lutfen. Sen anlattikca ben yoruldum valla bu hafta.
canımsınnn
wawwww anam gerginlikten mi veriyorsunuz bu kadar maşallah banada senin kv lazım kilo verene kadar sonra basarım tekmeyi
tebrikler canımmmGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Kilo bildirimi @MiuLego
Geçen hafta : 69.2
Bu hafta : 68.4
Fark: 800 gr
Yüzde : 1.15
ben daha çok@MiuLego açılışları %2 lerle yaptık, sen de yaz merak ediom
yok kızzzz o iyice kafayı yedi zaten.Enteresan triplere giriyo.Beni yine zıvanadan çıkardı 2 gün önce.wawwww anam gerginlikten mi veriyorsunuz bu kadar maşallah banada senin kv lazım kilo verene kadar sonra basarım tekmeyi)))
Teşekkür ederimtebrikler canımmm
Cok iyi canım tebrikler
Banum yarin cumartesi evi fln bosver yemegi de disardan soyle ve bi guzel dinlen lutfen. Sen anlattikca ben yoruldum valla bu hafta.
utanılcak yüzde mi o hande ay sen beni öldürücen yaaayok kızzz miu öyle bi sevince boğulunca valla utandım şöyle 2,5 falan olsa neyse ama
daha o çok sorun çıkarıyor daha çok uğraşır oyok kızzzz o iyice kafayı yedi zaten.Enteresan triplere giriyo.Beni yine zıvanadan çıkardı 2 gün önce.
eriyorum miuutanılcak yüzde mi o hande ay sen beni öldürücen yaaa
kalk kalk halayaa
merakla bekliyorumAy annemin misafirleri 1 gibi gelirmis ben muhtenelen en gec 11.30 tartilirim.bi suru is var evde uykum var.cuma cuma zor gircem buraya öyle gozukuyor
evet canom afiyet olsun@MiuLego tatlış kaptanım 2 gün önce poğaça yapmıştım öyle gözüm kaldı ki bu sabah kahvaltı da ekmek yerine bi tane yesem olur mu çok büyük değiller
ayyyyyy ne güzel şeyler diyorsunnnnnnnnnnnnnnneriyorum miu
tey tey teyyy
yok kuzu düşmemdaha o çok sorun çıkarıyor daha çok uğraşır ohazmedemiyor çünküüü .. dikkatli ol şimdi sessiz durup durup herkese karşı senin parlamanı bekliyor ki suç senin üstüne kalsın sakın düşme.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?