Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sem canım nasıl sevindimmmmmmmmmmm
ne kadar naziksin yahu oyyy

halayaaaa

açıkcası verme konusunda bende kendimden eminim vaytım , Allahın izniyle.
Ama kilo demek almak vermek değil işte .. bak belin kopuyor ağrıdan , gebelik tansiyonu şekeri var ...falan falan ....80 i aşacak durum onu gösteriyor

Geçen cuma 93.00
Bu cuma:93.200
çok özür dilerim kaptanım ,arkadaşlar böyle olsun istemezdim

@MiuLego

şaşırdım .
gelecek regl şişkinlik yapar da , senin ki gelmişti mali .. neden bu kadar öde m oldu ki ??

Kızlar az önce eve geldik hemen tartı bildirip çıkıcam kız uyusun gelirim yine
Başlangıç kilom 76.2
Şimdiki kilom 73.3

Kilo bildirimi
Gecen hafta:62.600
Bu hafta:61.900
Fark:700
@MiuLego

Off telefondan bi gir bi çık alıntılarım gitti hepp herkesleri tebrik ederimmmm

kız dur
veririz bol spor akşam karbon yok
veririz :)

Duramıyom kaptancım yaaa... bu gaz boşa gitmemeli önümüzdeki haftalar çılgın eksiler göreceksin bak yazıyorum buraya.. keşke beni kisteye alabilsen bu hafta. Haftaya müthiş yüzlelerim boşa gitmesin

Tamam canım süper olur bende gaza geleyim en az -1 ile gelmek istiyorum Allah izin verirse

İnşallah kuzum.. o zaman kapışmalar başlasın.. acıma bana

çarşambadan başladı kuzum şişmeye.pazartesi salı 92,200düm

Kız erken uyudu kemik suyuna taze fasulye koydum bizim evde kemiksiz sulu yemek pişmez :) dolmamida doldurdum mısırda koydum hoşlansın kızım yesin . Bende yirim . Şimdi accuk oynicam ben :)
Tartinin benden uzak diyarlarda şubatta kavusucam ınsallah tartıma.

Of of hemen kilo veririm hemencecik almam bu yüzden metabolizmama aşığım ama gel görki 1 senede kilo s verince sporda geç başlayınca insanın etiket yumuşak olunca begeniyorum ben ficutumu neden bilmiyorum kasli karin sütun gibi bacak görmeyine kadar begenmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…