sem canım nasıl sevindimmmmmmmmmmmEki Görüntüle 2089402 selam kızlar hedefe ulaştım sizlerede bi teşekkür etmeden olmaz dedim sensin Şişkoda başladığımdan beri 7. Takımın sıkı takipçisi oldum sizlerden çok şey öğrendim yeri geldi gaza geldim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim inşallah hepiniz birdaha kilo almamak üzere hedefinize ulaşırsınız @MiuLego kaptaniçem süper kaptaniçe sanada ayriyetten kocaman
açıkcası verme konusunda bende kendimden eminim vaytım , Allahın izniyle.Senin alman beni üzmüyor ausummmm niye yalan söyleyeyim başka biri hamile olsa ve böyle alsa kizardim ama senin vereceğine inancım o kadar yüksek ki olsun o verir diyorum şimdi keyfini çıkar ausum sonra vereceksin zaten
Geçen cuma 93.00
Bu cuma:93.200
çok özür dilerim kaptanım ,arkadaşlar böyle olsun istemezdim
@MiuLego
Kızlar az önce eve geldik hemen tartı bildirip çıkıcam kız uyusun gelirim yine
Başlangıç kilom 76.2
Şimdiki kilom 73.3
açıkcası verme konusunda bende kendimden eminim vaytım , Allahın izniyle.
Ama kilo demek almak vermek değil işte .. bak belin kopuyor ağrıdan , gebelik tansiyonu şekeri var ...falan falan ....80 i aşacak durum onu gösteriyor
şaşırdım .
gelecek regl şişkinlik yapar da , senin ki gelmişti mali .. neden bu kadar öde m oldu ki ??
Ablam tebrikler :)
kız dur
veririz bol spor akşam karbon yok
veririz :)
Tamam canım süper olur bende gaza geleyim en az -1 ile gelmek istiyorum Allah izin verirse
çarşambadan başladı kuzum şişmeye.pazartesi salı 92,200dümaçıkcası verme konusunda bende kendimden eminim vaytım , Allahın izniyle.
Ama kilo demek almak vermek değil işte .. bak belin kopuyor ağrıdan , gebelik tansiyonu şekeri var ...falan falan ....80 i aşacak durum onu gösteriyor
şaşırdım .
gelecek regl şişkinlik yapar da , senin ki gelmişti mali .. neden bu kadar öde m oldu ki ??
ay ausum ya dur benide listeye alsında öyle gerçekleri açıkla
kalkpten gitmeisn kız olan bana olacak açıkta kalacam
ahahahaha
daktırım ne diyorlar
gerçekler sonuç listeleri sayfasının arşivlerinde
ama yok yahu sen iyiydin ... yine %1 lerini falan görüyorduk
Geçen cuma 93.00
Bu cuma:93.200
çok özür dilerim kaptanım ,arkadaşlar böyle olsun istemezdim
@MiuLego
MİU SENİ KOVALAYACAK MALİİİİBen de stresten bayılacam şimdi
Aynen cnm bende baya şaşırdım. Ama arkadaşlar ilk başta kolay ve hızlı kilo verilirmiş normalmiş yaniKonyakk canım başlangıç olarak çok iyi vermişsin tebrik ederim.
Acaba @MiuLego beni takıma alacakmi ki kızlar
Bende çok sevindim inankiWayt en cok ben sevindim yaaa
Hazirlarim ben ona menulerini yaa
Almazmisin listeye yoksaben de merak içerisindeyim alacak mı ki?
takımdasın zaten de listeye alacak mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?