Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

artık gelmesinnnnn 100

valla haftaya 98.8 olsun .... ama artısız olsun

canım ben her peyniri yiyorum ya
süt ürünleirnin yagından korkmuyorum ben
hangi peynir gelirse hüpletirim
ama bu salata enfes bende yapıcam evde
20 tl ama deger

ahahahahahahahhhhhhhhahahahhh kelebek yiyecek beni çiğ çiğ

evet ben kaçırmazsam iyi kilo veriyorum
ve eminim ki şayet yine kaçırmazsam nisan sonu 59 olabilirrim
ayy aus ben hiç görmeidm be 5 li rakamalr ne kadar acınası bir durmum var ya

Tebrikler bonusum

artık gelmesinnnnn 100

valla haftaya 98.8 olsun .... ama artısız olsun

Çok emindim aus ya 98.7 bekliyodum.
Sporla hareketle olucaktida olmadi iste.
3 gun kizlar sabote etti sporumu.
Haftaya insallah daha iyi spor yapmista olucam.
Eve biseyler almaya geldim tekrar gidiyorum anneme.
nehirnil111 hic hesaplayamadim bu hafta ondan yazamadim puan

Aldık cnm nurse havras zingo bio giol küçük bi şişede demi cnm hepsinden ama hic birinin faydası olmadı. Zaten çok kötü olursa sancidan duramazsa vericem.dedigini yaptım biberi koydum dolaba uyansin verim
Bio giol ise yaramadiysa metsil var balım o kesin ise yarar bizde metsil yapamayınca doktor bio giol vermişti o yarasa bu yaramaz bu yararsa o yaramaz demisti

Tebrik ederim canim

sen söz ver ... artı sabit gelmeyecem de hele ... ben 200 a razıyım ... sevindir da beni ...bak 2 kilo daha almışım zaten

Bio giol ise yaramadiysa metsil var balım o kesin ise yarar bizde metsil yapamayınca doktor bio giol vermişti o yarasa bu yaramaz bu yararsa o yaramaz demisti
Biz önce metsil kullandım cnm sonra çocuk doktorumuz bio giol verdi oda ise yaramadı nurse kullandik yani bizim kıza hic birşeyin faydası olmadı doğdu doğalı gaz ne zmn geçer bakalm

ayyy Allahım yat yat , otur otur ... evde de kimse olmayınca ....duvarlar üzerime üzerime geliyor ....

bi dizi gördüm dün tv de ona takıldım , sonra da netten önceki bölümlerini buldum , ona bakıyorum iki gündür.

adet sende artı yapmazdı yaaanasıl moralim bozuldu şimdi maliii
tamammm daktırım cevap versin anlaşcaz sonra alcam listeye anlaşmadan söz almadan yok olmaz
vay mortim vaay
helal beeeeeeeeeeee
harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

oha oha 1.4 eksi ile geldi

yine mortiyiz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…