İllaki ausum ama yapacak birşey yok bence 5 ayın bittikten sonra yeme krizlerinde geçecek 8 yaşında Yusuf demiştin hormonlar alt üst şuan senin ara çok vücut ne yapsın uzun bi diyetten çıkmış zaten illaki sen dur diyeceğin yeri biliyorsun o yüzden hiç mi hiç uzmuyoruz kendimizi 80 olsan hastaneden çıkışın 72 73 40 dan sonra 69 eee oda demek ki 10 12 fazlalık emzirmeyi avantaja donusturdun mu 1 aylık işi var balim
Miu benim de 4 gün sonunda gider odem olunca inmnmem bendemaliiiii
yahu regl geldi 2. günü ödem kalmaz ki
yediğin menüler ortada spor ortada
bi de elimizde -800 varduı zaten haftasonundan
buraya gelbu imkansız ya reddediyorum
Hayirli cumalar
Yine bir cuma gunu yogunlukta misafirlikteyim.
Dun istedigim gibi bol sporlu falan geciremedim. Gecen cumada boyle evde degildim gec tartilmistim.
100.4 cikmksti.
2 bardak cay icmistim zaten hafta ici de 100 gordugum icin gecen cumayi 100 kabul ettim.
Kaptanim sormustu dümdük 100 mü diye yazamadan araya bisey girdi kaldi.
Gecen hafta 100
Bu hafta 99
Serefsiz tarti 100 gr inmedi98 li bisey gormeyi cok istiyodum.
Haftaya ins
Artını eksi sandım yalnız 200 artıymışsınYediklerini biliyorsan reglidir canım
Ona be ben doydum burada nasıl güzel nefis miss afiyet olsun o kaşar olmasa daha iyi ama oda süslemiş
İstikrarlı nevo tebrik ederim
Maşallah onaSenin şu konuşmalar öldürüyır beni
Hadi gel bekliyorum 52 ler çok güzel
Ekledim kuzum
ahahahahahahahhhhhhhhahahahhh kelebek yiyecek beni çiğ çiğ
ama karnımdaki bebeğe kıyamaz
bak açık açık yazıyorum şekerim , senin her hafta gözün nerelerde biliyoruz malum
saydın güzel kilo verir , arada bi şeker tatlı krizi gelir , gözün üzerinde olacak , hep dürteceksin ..cepten falanda
banu güzel kilo verir ...hiç kopmaması lazım ama ...
daktırım da bi takılır 200-300 haftalarca ..çünkü ağzına bi iki lokma atar ayak üstü menüden saymaz onları ..onu yapmaz ise şakır şakır verir
ada ... ada valla 8 bilinmeyenli denklem ...kaçamak yapmaz kolay kolay ... sporda yapar ... ama gitmiyordu hiç ...inşalllah 300-500 gidecek şimdi takır takır
Tebrikler bonusumHayirli cumalar
Dun istedigim gibi bol sporlu falan geciremedim. Gecen cumada boyle evde degildim gec tartilmistim.
100.4 cikmisti.
2 bardak cay icmistim zaten hafta ici de 100 gordugum icin gecen cumayi 100 kabul ettim.
Gecen hafta 100
Bu hafta 99
Haftaya ins
artık gelmesinnnnn 100
valla haftaya 98.8 olsun .... ama artısız olsun
Çok emindim aus ya 98.7 bekliyodum.
Sporla hareketle olucaktida olmadi iste.
3 gun kizlar sabote etti sporumu.
Haftaya insallah daha iyi spor yapmista olucam.
Eve biseyler almaya geldim tekrar gidiyorum anneme.
nehirnil111 hic hesaplayamadim bu hafta ondan yazamadim puan
Bio giol ise yaramadiysa metsil var balım o kesin ise yarar bizde metsil yapamayınca doktor bio giol vermişti o yarasa bu yaramaz bu yararsa o yaramaz demistiAldık cnm nurse havras zingo bio giol küçük bi şişede demi cnm hepsinden ama hic birinin faydası olmadı. Zaten çok kötü olursa sancidan duramazsa vericem.dedigini yaptım biberi koydum dolaba uyansin verim
Hayirli cumalar
100.4 cikmisti.
Gecen hafta 100
Bu hafta 99
Haftaya ins
kız tamammmKuzu ama benim de salı çarşamba sabitti, adetin 4. Ve 5. Günü düştü kilom
Sopalar diyorum özledim diyorum illa gidip 1 tepsi ciz dan yemem mi gerek ne yapım dikkatini çekmek için. Cuma cuma trip atıyorum işte.
Çok emindim aus ya 98.7 bekliyodum.
Sporla hareketle olucaktida olmadi iste.
3 gun kizlar sabote etti sporumu.
Haftaya insallah daha iyi spor yapmista olucam.
Eve biseyler almaya geldim tekrar gidiyorum anneme.
nehirnil111 hic hesaplayamadim bu hafta ondan yazamadim puan
Pişik nasıl oldu bu arada krem.ise yaradı miAldık cnm nurse havras zingo bio giol küçük bi şişede demi cnm hepsinden ama hic birinin faydası olmadı. Zaten çok kötü olursa sancidan duramazsa vericem.dedigini yaptım biberi koydum dolaba uyansin verim
ezer geçerim ki 98.8 olursaartık gelmesinnnnn 100
valla haftaya 98.8 olsun .... ama artısız olsun
Biz önce metsil kullandım cnm sonra çocuk doktorumuz bio giol verdi oda ise yaramadı nurse kullandik yani bizim kıza hic birşeyin faydası olmadı doğdu doğalı gaz ne zmn geçer bakalmBio giol ise yaramadiysa metsil var balım o kesin ise yarar bizde metsil yapamayınca doktor bio giol vermişti o yarasa bu yaramaz bu yararsa o yaramaz demisti
kız tamammm
onun da zaten -800 ü vardı cepte.. önceden de adet oldu mali eksi ile geldi artılık etki etmezdi ki ona
adet sende artı yapmazdı yaaaAdetim
tamammm daktırım cevap versin anlaşcaz sonra alcam listeye anlaşmadan söz almadan yok olmazahahahahahahahhhhhhhhahahahhh kelebek yiyecek beni çiğ çiğ
ama karnımdaki bebeğe kıyamaz
bak açık açık yazıyorum şekerim , senin her hafta gözün nerelerde biliyoruz malum
saydın güzel kilo verir , arada bi şeker tatlı krizi gelir , gözün üzerinde olacak , hep dürteceksin ..cepten falanda
banu güzel kilo verir ...hiç kopmaması lazım ama ...
daktırım da bi takılır 200-300 haftalarca ..çünkü ağzına bi iki lokma atar ayak üstü menüden saymaz onları ..onu yapmaz ise şakır şakır verir
ada ... ada valla 8 bilinmeyenli denklem ...kaçamak yapmaz kolay kolay ... sporda yapar ... ama gitmiyordu hiç ...inşalllah 300-500 gidecek şimdi takır takır
Hayirli cumalar
100.4 cikmisti.
Gecen hafta 100
Bu hafta 99
Haftaya ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?