- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Sağol canim istediğin özellikler bende var tatlım ins. Şu fazlalıklardan kurtulurumkuzummm ben seni alırım senin disiplinini diyette ne kadar azimli olduğunu biliyorum
hoş geldin çok sevindim
hemen kilonu bildir şimdi bi.. başlabgıç günün bugün olsun önemli bu.. sonra 1. sayfada form var onu dolduruğ bana özelden mesaj at bi de burda paylaş.. akşam menü ver.. başla kız işteaktif olacaksın tamam mı esram
Kimleri görüyorumWuhuuuuuu parti bitti miada81
heeeee benim.intahar ettim liste girdim takıma gömdüler beni artıkın kıpırdayamam.Kimleri görüyorum
Anammm millet menü vermiş ben daha eve gidip yemek yapicammerhaba sekerlermenüm
Sabah
1.5 dilim t.b. ekmeği
1 dilim sucuk
peynir zeytin
birkaç cig badem fındık 1 gün kurusu
limonlu cay
Oglen
yok.
ogleden sonra
1 yerli muz
Aksam 17:30
1 kase mercimek corbasi
firinda 3 baget, yarım patates
3 çeri domates
Ara
yesil cay
Su: 2 lt.
@MiuLegoAusencia mortim @Portakal Sulu Ordek
Hıhıhı wuuuu kanlı Mortilikler başlasın o zamanheeeee benim.intahar ettim liste girdim takıma gömdüler beni artıkın kıpırdayamam.
doktorum hastaneden gelince cok acikmistimAnammm millet menü vermiş ben daha eve gidip yemek yapicam
Ben onun için demedim kuzum karbon krizi gelince bizi hatırla demek istedim
Hosgrldin aramiza canimAlırmısın gercektentereddüt ederek sordum gruplar disiplinli ve zor bende asla sözümden dönmek istemem tmm akşam menümü bildiririm o zaman başka ne yapmam gerekiyor 2 hafta deneme suresimi
hoşgeldinMerhaba, bende zayiflama grubunuza katilmak istiyorum
Adım =Rümeysa
Yaşım =20
Boyum =1.70
Kilom =3 gün once tok karnına 86.8 idim simdi tok karnina 85.6yim ac karinina 85.2yim
Hedef Kilom = 68
Daha önc.takm = 4 aylik bebegim var emziren anneler zayiflama grubuna katıldım ama orası takim degil.sanirm
Kilo alma nedenm= hamilelikte aldim
Kilo verme nedenm =kendimi böyle iyi hissetmiyorum ozguvenm azaldi resmen kiyafetlerim.olmuyo kisacasi psikolojimi olumsuz etkiliyo
Kendini anlat = 20 yasindaum 1sene 7 aylik evliyim 4 aylk bebegim var. Nisanlanirken 72 kg idim nisanlansktan sonra girdim 6 ay icinde 12 kg verdim aslinda ideal kilom 65 68 ama heycandan 60a kadar düştüm, 60 ile evlendim 7 ay sonra tekrar 70 oldum ve 70 kg ile hamile kaldim. Doguma 98 kg ile girdim suan ac karnina 85.2 kiloyum. Günlük oglen 45 dk leslie 3 mil yapıyorum bu gun basladm ona. Aksamlari 1 saat bolgesel hareket yapıyorum 5 gündür. Tam Diyete gireli 3 gun oldu 3 gundur yediklerime dikkat ediyorum. Aksam yemekten sonra agzima fermuar çekiyorum. Cok acikirsam eger 1 sekersiz. Turk kahvesi içiyorum. Bebegim dogdugundan beri mama+ anne sütü aliyor ama son 1 aydır savasiyoruz emmek.için sanirm artk buraya kadar cunku hic agzina bile almak istemiyo, sagip vericem mecbur az da olsa. Günlük 3 lt su iciyorum sütümde bi azalma olmadi şimdiye kadar eger olursadaha dikkar ederm
Oyle gozu kara ki benide aldi canim...haha@MiuLego büyüksün kapyanicem.ne gözü karasın beni de listeye aldim ya .Tmm tmm kork ma o iş bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?