Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sağol canim istediğin özellikler bende var tatlım ins. Şu fazlalıklardan kurtulurum

merhaba sekerler menüm
Sabah
1.5 dilim t.b. ekmeği
1 dilim sucuk
peynir zeytin
birkaç cig badem fındık 1 gün kurusu
limonlu cay
Oglen
yok.
ogleden sonra
1 yerli muz
Aksam 17:30
1 kase mercimek corbasi
firinda 3 baget, yarım patates
3 çeri domates
Ara
yesil cay
Su: 2 lt.
@MiuLego Ausencia mortim @Portakal Sulu Ordek

Anammm millet menü vermiş ben daha eve gidip yemek yapicam

Merhaba, bende zayiflama grubunuza katilmak istiyorum

Adım =Rümeysa
Yaşım =20
Boyum =1.70
Kilom =3 gün once tok karnına 86.8 idim simdi tok karnina 85.6yim ac karinina 85.2yim

Hedef Kilom = 68
Daha önc.takm = 4 aylik bebegim var emziren anneler zayiflama grubuna katıldım ama orası takim degil.sanirm

Kilo alma nedenm= hamilelikte aldim

Kilo verme nedenm =kendimi böyle iyi hissetmiyorum ozguvenm azaldi resmen kiyafetlerim.olmuyo kisacasi psikolojimi olumsuz etkiliyo

Kendini anlat = 20 yasindaum 1sene 7 aylik evliyim 4 aylk bebegim var. Nisanlanirken 72 kg idim nisanlansktan sonra girdim 6 ay icinde 12 kg verdim aslinda ideal kilom 65 68 ama heycandan 60a kadar düştüm, 60 ile evlendim 7 ay sonra tekrar 70 oldum ve 70 kg ile hamile kaldim. Doguma 98 kg ile girdim suan ac karnina 85.2 kiloyum. Günlük oglen 45 dk leslie 3 mil yapıyorum bu gun basladm ona. Aksamlari 1 saat bolgesel hareket yapıyorum 5 gündür. Tam Diyete gireli 3 gun oldu 3 gundur yediklerime dikkat ediyorum. Aksam yemekten sonra agzima fermuar çekiyorum. Cok acikirsam eger 1 sekersiz. Turk kahvesi içiyorum. Bebegim dogdugundan beri mama+ anne sütü aliyor ama son 1 aydır savasiyoruz emmek.için sanirm artk buraya kadar cunku hic agzina bile almak istemiyo, sagip vericem mecbur az da olsa. Günlük 3 lt su iciyorum sütümde bi azalma olmadi şimdiye kadar eger olursadaha dikkar ederm

hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…