Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ADINIZ: Esra
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 1.55
KİLONUZ: 84 -85
HEDEF KİLONUZ: 65
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hayatım boyunca duzenli olarak kilo aldım ünv. Gittiğimde 55 kiloydum sonunda 69 bu kiloyla evlendim
Ilk bebeğim oğlumu 87 ile doğurdum 77 indim 3 yıl bu kiloda kaldım sonra 12 kilo verdim derken kızıma hamile kaldım ve doğumu yaklaşık 86 kilo ile yaptım ve kızım doğduktan bir süre sonra burada arkadaşlarla çabaladım yine 7 7 oldum ama sütüm sıkıntıya girince bıraktım Ama fazla bırakmışım şu an 84 85 arasın gidip geliyorum umarım bir daha buralara gelmeyeceğim

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha rahat hareket etmek , sağlık sıkıntılarından bel ağrısı bacak şişmesi bunlardan kurtulmak 28 ken daha yaşlı görünmemek için, daha diri ve sağlıklı görünmek oğlan la koştururken 2. Turda nefes nefese kalmamak giydiğini yakıştırmak aynaya yan gözle bakmayı bırakıp kendimi zevkle suzebilmek eşimin yanında çıtı piti olmak için istiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: neşeli sevecen iyi bir takım arkadaşı olurum. Fedakar bir insanın tavsiyelere uyarım Kendimi böyle kiloluyken iyi hissetmiyorum daha iyi olmak istiyorum

Herkese iyi akşamlar

Arkadaşlar tek tek yazamadım, tüm kilo verenleri tebrik ediyorum

Ben kilo bildirimi yapmadım çünkü biliyorsunuz buradaki tartı doğru değil. Zaten halam da ucundan göründü. Evde geleydi iyiydi ama napalım. İnşallah yarın yolculukta normal gelir. Artık eve gidince tartılacağım. Bakalım hayırlısı olsun.

Bugün yine 90 dk yürüyüş yaptım. Çok şükür burada güzel yürüdüm. Karnım, basenim ve bacaklarımın üstü toparlandı. Bu bile moral oldu

vayyyyy tebrikler canooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…