bizde sana teşekkür ederiz emeğine sağlık seninde herhün yorumlamak cuma günü tek tek kontrol etmek sonra sonuç listesine yazmak hesaplamak zor sağol canısıı
ben hariç
benide etiketle söööleeeBu ara tartılara kösüm
Ondan bakmadımyarın tartılır kaptanıma atayım
Wuhuuu teşekkür ederim
hıhyapmazzzzzzzzzzzzzzzzzz
listede artık yapmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Bak hele laflara bak helekuzular netim can cekisoyorherkesi tebrik ediyorum cok
Whiteblacklife @Ytmz @Sarayca @Ausencia
@Candysugarmatematik61
unuttugum varsa affola, tebrik mesajlariniz için hepinize cok tesekkür ederim
@MiuLego Mium sana ayrica tesekkür ederim kuzucum, beni listeye alıyorsun
Munzevi Zencefil Portakalım Ordeğim mesajlarini okudum cok güldüm cansın sen seviyorum seni milad degismedi dimi, yenmelere, yemelere doyamadigim
@Donna_salut iyiyim kuzucum sağol sen nasilsin
güzel iyi beğendimmerhaba sekerlermenüm
Sabah
1.5 dilim t.b. ekmeği
1 dilim sucuk
peynir zeytin
birkaç cig badem fındık 1 gün kurusu
limonlu cay
Oglen
yok.
ogleden sonra
1 yerli muz
Aksam 17:30
1 kase mercimek corbasi
firinda 3 baget, yarım patates
3 çeri domates
Ara
yesil cay
Su: 2 lt.
@MiuLego @Ausencia mortimMunzevi Zencefil
Emziriyorsan normal canim ... iyi yapiyorsun hem sut yaparBen gün boyu içiyorum ya yatağa kafamı koymadan 750 ml kesin bitiriyorum arada uyanipta devam ediyorum
Hoşgeldin canımADINIZ: Esra
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 1.55
KİLONUZ: 84 -85
HEDEF KİLONUZ: 65
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hayatım boyunca duzenli olarak kilo aldım ünv. Gittiğimde 55 kiloydum sonunda 69 bu kiloyla evlendim
Ilk bebeğim oğlumu 87 ile doğurdum 77 indim 3 yıl bu kiloda kaldım sonra 12 kilo verdim derken kızıma hamile kaldım ve doğumu yaklaşık 86 kilo ile yaptım ve kızım doğduktan bir süre sonra burada arkadaşlarla çabaladım yine 7 7 oldum ama sütüm sıkıntıya girince bıraktım Ama fazla bırakmışım şu an 84 85 arasın gidip geliyorum umarım bir daha buralara gelmeyeceğim
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha rahat hareket etmek , sağlık sıkıntılarından bel ağrısı bacak şişmesi bunlardan kurtulmak 28 ken daha yaşlı görünmemek için, daha diri ve sağlıklı görünmek oğlan la koştururken 2. Turda nefes nefese kalmamak giydiğini yakıştırmak aynaya yan gözle bakmayı bırakıp kendimi zevkle suzebilmek eşimin yanında çıtı piti olmak için istiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: neşeli sevecen iyi bir takım arkadaşı olurum. Fedakar bir insanın tavsiyelere uyarım Kendimi böyle kiloluyken iyi hissetmiyorum daha iyi olmak istiyorum
Biz takımız canim boyle dusunme haftaya bomba gibi geleceksinnnnben hariç
Onu sadece perşembe günü yapma balım emziriyorsun sen süt için su önemli perşembe günleri 11 de kes suyu yeterli canimArkadaslar gece şu içmeye devam ediyormusunuz şu içince tartıda fazla çıkar diye icmiyormusunuz
Hoşgeldin canımHosbuldum
Hu hu süper yüzde maşallahişlerim yetişmediiiiiiiiiiiiiiiii
hemen listeyi paylaşıyorum ve çıkıcam kızlar
kutlamalara gece gelicem
harikayız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Geçen cuma: 59.2
Bu cuma: 57.4
Fark: 1.8
Yüzde %3.04
tartı fotosu da vardı atarım müsait olunca
@Bonus mortim nasıl da yendim hiuahauhauhaa
Sağol tesekkurlerHoşgeldin canım
Canim yedikte ne oldu bol bol lop lop et olduk yemeeeeeSu an geldigim yerde sofrada borek elmali pasta islak kek kısır varmubarek cuma günü nelerle sinaniyorum yarabbim
Teşekkürler sagolHoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?