Tamam senin liste giriş şerefine şov yapcamMali sen haftaya Sow yapacaksın
Ben gireceğim listeye
Elbette balim sen haftaya super gelecennnnnndi mi biz takımık
tamam sustum ne kadan da sadist takım arkadaşlarım var hemen sopalar merdanelerMali valla geliyor sopa tabi ki biz takimiz olabilir haftaya telafi edeceksin üzme artık kendini
Ben onu unutmustum yilbasi etkisi de var dimiBu hafta full karbon artı ickiyde düşünürsen cakilim eksi gelmez güzel balim
Tabi ki canım her eksi güzel ama bu kadar karbon beslenip içkiyle taclandirilmis bi haftada eksi gelmek metanın güzelliği yani düzgün beslensen spor ile desteklesen demek ki haftada 2 kilo vereceksinBen onu unutmustum yilbasi etkisi de var dimi
Ben cok salsa yapiyom en az 30 dakikaTabi kontrol ederim canım yalnız dans puanı kaç olur bilemedim @MiuLego kaptanım kaç hesaplayalım
Tabi ki kuzum bugün yazabilirsin
Canım gündüz 225 pointlik yazdırmışsın üstüne ilave mi bunlar yoksa toplam perşembe sporun bu mu ?
Ekledim canım
Oyy Ballı çörekcik geldim
Dün 45 dakika tempolu yarım saat normal yürüyüşüm var spor kapanım 142,5 pointküme mi düştüm acep
işlerim yetişmediiiiiiiiiiiiiiiii
hemen listeyi paylaşıyorum ve çıkıcam kızlar
kutlamalara gece gelicem
harikayız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Geçen cuma: 59.2
Bu cuma: 57.4
Fark: 1.8
Yüzde %3.04
tartı fotosu da vardı atarım müsait olunca
Bonus mortim nasıl da yendim hiuahauhauhaa
Tabi ki varsın da bir daha salarsan boyle bi de sana bu gelir
Adam zayiflayinca öpmüş kiloluyken mesafeli
Hiç bide bana diyor sen inşallah değilsin diye demi bonus konus bonus konusInsan gibi kilo ver be
Ne kadar deselerde seni her halin güzel diye yalan isteeeeeeAdam zayiflayinca öpmüş kiloluyken mesafeli
Yok içmiyorum zayıflamak için super faydasini görmüştüm ama bebek varken icilmiyorEmziren anneler yani yeni gelen arkadaşlar yeşil çay icmeyiniz emi
Tasoluk ilkogretim ilk zamanlar gezmeye getiriyordu orda ruzgargulleri vardiAaa hadi ya bay uzakmis :) camiye yakın ilk okul benim evin orda kız lisesi var .
Asayiş berkemal büyük bir ihtimalle 1 yizzzzz790 mesaj el insafsaece sabahtan beri yokum.
Asayiş berkemal mi? Derece var mı? Durum nedir?
Bu hafta az gider bonusumInsan gibi kilo ver be
Sevindim bende emziren bi anneyim emzirirken Yeşilçay a karsiyimmmmmmYok içmiyorum zayıflamak için super faydasini görmüştüm ama bebek varken icilmiyor
1Asayiş berkemal büyük bir ihtimalle 1 yizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?