Kiskandilar mı ayol hemencik
Ben sizi bir öpeyim, kaptan gibi olmaz ama idare edin
Hosgeldin aramiza canim.Ben sizi cok sevdim cunkutam aradgm grup aktif neseli konuskan. Cok motive verici
Ben adet olucam herhalde ondan bu açlık ve tatlı krizleri varya daha deliriyorum :/ kızım iyi şükür daha demin öptüm sarıldık beni omuzumdan bir ısırdı dış çıkar ma döneminde öyle bir çığlık atmisimki dış izi çıktıAYYY ben de böyleyim candy im maydonoz yedim eşimin bakışları altında, çocuk nasıl oldu?
Ben sizi cok sevdim cunkutam aradgm grup aktif neseli konuskan. Cok motive verici
yok canım senle alakalı değilburda takıldıkça anlayacaksın sebebini
Aynen öyleyiz canim herseyi paylasiriz mutlulugumuzu , üzüntümuzu herseyi konuşuruz ...
Ben adet olucam herhalde ondan bu açlık ve tatlı krizleri varya daha deliriyorum :/ kızım iyi şükür daha demin öptüm sarıldık beni omuzumdan bir ısırdı dış çıkar ma döneminde öyle bir çığlık atmisimki dış izi çıktıiyi şükür ilaç lari vermiyorum kendi yontemlerimle iyileşsin istiyorum ilaç vermeyi sevmiyorum ya iyi şimdi ıhlamur hergün pekmez meyve corba :) ben bile ilaç kullanmam o yüzden kolay kolay hasta olmam
Aa yeni biri daha gelmişAynen canım inşaAllah bakalim haftaua cuma kim daha cok vericek
HosbuldummmHosgeldin aramiza canim.
Ilk yorumumu da yapayim.aksam makarna yeme kuzum hele 7 kasik hic hele de yaninda ekmek aslaaaaaaaaa karbon delisi olnussun kizzz
Uf en çok berbat oluyorum yaaman iyi olsun da ısırsın annesiay bende adetin son günündeyim, ilk defa çikolata yemeden atlattım
Hosbuldummm canimmmAa yeni biri daha gelmiş
Hoşgeldin canım
Karbon almayınca ben
Bu saatte uyumadım kahve içiyorum
Aaaa bende ama ben karbon almustim
Kız bunlar anarşik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?