Gecmis olsunDur tebrik edeyim canım babam katarak ameliyati oldu yanindaydim
Kh nin bu kadar kötü etkilediği ve hala yiyen tek insansınAy hemde ne ölüm miu m
Başım ağrıyor fena , gözlerime vuruyor
Bundan sonra 1 dlm sabsh. TB ekmek dışında yemek yok Kh
Karbona ölüüüümmmmmmm[
Ayy cok güldümHepsine ölüm
Sümüklü balgamlı tatlı
CanommmmmUf en çok berbat oluyorum yatatlı isteği neden oluyor acaba
Börekleri böcekler okudum iyi miBugün cesit cesit tatlilarrr sarmalarrrr boreklerrrr acmaalarrrrr makarna salatalariiii arasindan gectim gittim keklerrrrr boreklerrrrrr kisirlarrrrr kurabiyelerrrrr tursu kavurmalariiiii arasina dustum.oradan da saglam ciktim evelallah
Kaptanım bu hafta bir çılgınlık yapacağım. Çok kararliyim çokEksilerine gurban olduğummmm
Ahahaha gül gül bunlar iyi günlerinAyy cok güldüm
Hayırdır
Helal be bernamBugün cesit cesit tatlilarrr sarmalarrrr boreklerrrr acmaalarrrrr makarna salatalariiii arasindan gectim gittim keklerrrrr boreklerrrrrr kisirlarrrrr kurabiyelerrrrr tursu kavurmalariiiii arasina dustum.oradan da saglam ciktim evelallah
Ayy cok güldüm
Canommmmm
Aklında tutup durma
Yemicem de yeme bitti gitti
Yiyip vücuduna yağ mı olsun be
Iyk
Kurtların suyundan yapıyorlarmış o tatlının şerbetini
Canım kayısı sağlıklı kayısı poh dostu kayısıNedense tatlıdan direk soğudum şu an neden acaba
Çok fenasin
Çayın yanına 2 kuru kayısı attim
Cok ama çok sevindim canim bir daha hic 100leri gorme insaallah ama kopna sakin bide bu 100veda milat olsun o rakami gormemek icinAyyy Ecem canım geçmiş olsun
Kilo vermemi istediğini bildiğim için sevineceginden emindim ondan takildim
He Valla daha diyetin basindaym, evde 2 ses dolasirim artk karnimin gurultusuylaAhahaha gül gül bunlar iyi günlerin
Leğende yuzek miiiKaptanım bu hafta bir çılgınlık yapacağım. Çok kararliyim çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?