Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın bacilar
Kzilar ac karnina 84.4 kg olmusum tokken 85.2

Tokken 86.8 ile başladım 4 gun once
Sizce nasillll? Cok daha motive oldum hadi sizde cok guzel falan diyin daha motive olim

Ben guncel kiloma şimdi 84.4mu yazm?

Hayırlı sabahlar hanımlar

Günaydın bacilar

Sizce nasillll? Cok daha motive oldum hadi sizde cok guzel falan diyin daha motive olim

Kilonu cumadan cumaya guncelle canim.tokkenki kilonu hic baz alma sonucta her gun ayni seyleri yemiyosun.diyet baslangici olarak da o gunku ac karna kilonu yazabilsen iyi olurdu.Ve tabivki baslangic icin güzel bi eksi gordugun.burada menulerin yorunlandikca sen de duzene oturacaksin zaten
Gunaydinnnnn zabanan geçmiş yaptım.listesorumlugu ayrı bisey.

Herkeslere günaydın oğlumun sacimi cekmesiyle tamamen uyanmis bulundum.valla firlatip atasim geldi cocugu oyle canim yandi ki.

Herkeslere günaydın oğlumun sacimi cekmesiyle tamamen uyanmis bulundum.valla firlatip atasim geldi cocugu oyle canim yandi ki.
Bende saat 6dan beri kızımi uyutmaya çalışıyorm yenice uyudu bende geri uyusammi uyumasammi bilemedm çok uykuda kilo yapiyo ama 3.5 saatcik uyudum

Bende saat 6dan beri kızımi uyutmaya çalışıyorm yenice uyudu bende geri uyusammi uyumasammi bilemedm çok uykuda kilo yapiyo ama 3.5 saatcik uyudum
Az uyku ödem yapar acil isin yoksa yat uyu ben su an 2 saat sonra uyutunca tekrar uyumanin planini yapiyorum

Son düzenleme:
Günaydın bacilar

Tabiki çok güzel ödem ve sisliginde gitmiş bence bol ekşili gunlerim olsun

Hayırlı ugurlu olsun herkese bol eksilerle gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…