Oooo hiç bu kadar hazır olmamıştım daha önce de burda zayıfladım o arkadaşlarda gayet iyiydi ama siz çok enerjinsiniz masallahGünaydın kızlar yine mi birinci olduk yine mi yine mi
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz keyifli kilo vermeye hazır misinizzzz
Ben de verecem kendimi proteine dün marketten bolca et tavuk balık aldım eşim şok ne yapacaksın bunları diyor yiyecek dedim uzun uzun güldü inanmadi yiyecegime bide güzel yemek yapabilirsem görür o gülmeyiGeldi kuzumyarından tezi yok sadece protein ve salatayla beslencem. Haftada bir bile olsa da ağzıma içki de koymicam.geçen hafta hiç içmedim 2.200 vermiştim. Hatta iki haftadır bazı günler kahvaltıda meyve de yiyodum onu da tekrar kaldırıcam. Çok üzüldüm bugün boşa giden emeğime hele de seni üzdüğüme
Listeyi merak ediyodum alıntıdan gördüm...bendeada81 kelebekolacam la birlikte Nare83 da listeye girdi sandım dı da birden bi ürperdim di
YalnızAusencia dil altın varmı ya koptum ha.
@MiuLego öncelikle seni tebrik ediyorum ve bu videoyu sana ithaf ediyorum
Hadi bakalım kızlar 7.takımın kökleriii sallayın listeyi de bizdesallayak kelebekolacam ada81 ve liste adayı Nare83
Ay beni listeden çıkar nilişko ya giremiyorum puanlanayı bile bilmiyom biraz böyle takılayım sonrası Allah kerimEkledim sporlarınızı canlar siz hesaplayıp etiketlerseniz bana daha yardımcı olursunuz sevinirim yoğun bir dönemdeyim hesaplamak bile yoruyor
Ahuuu urkutme kızı yahu
Günaydın
Günaydın
Yap canım tarif bak bol bol biz de veririz tarif.karbon yaramıyo bünyeye en güzeli et sebzeBen de verecem kendimi proteine dün marketten bolca et tavuk balık aldım eşim şok ne yapacaksın bunları diyor yiyecek dedim uzun uzun güldü inanmadi yiyecegime bide güzel yemek yapabilirsem görür o gülmeyi
Antepia27 ablam seni de çok çok tebrik ederim 99 u bırak 98 lere gelmişsin inşallah devamı gelir 50 kiloya yakın verdin artık yavaşlaması çok normsl seni gören biri olarak kesinlikle 98 küsür göstermiyosun bence yağ oranın az.lütfen diyeti ve sporu bırakmadan yavaş yavaşda olsa emin adımlala yoluna devam et hepimiz senin zayıflamanı canı yürekten istiyoruz
ayyyy abla bi 87 düş tekrar konuşalım
bilmiom ama hem tatlı isteği oluyor hem de doymuyorum ben
zaten hepfit kim ki
geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?