Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tesadüfen gördüm aus alemsin hee

koş miu koş ne diyollaaa

kız bizde 1-2 saat girmesek
allahım beni geçmişle sınama diyip dalıyoruz takıma
ben şimdiye kadarkonuşmayan bir banu görmedimm canım
sende gel bizle takıl
her çeneye uyarız bizzz

Heee valla bende hakkını veriyorum ismimin
Bazen eşim bile diyor bir sus ta moturun soğsun diye heleki yatağa girince bile aklıma birşeyler gelip anlatınca deli oluyor adam Ufak kızımda bana çekmiş onada ben bir sus da moturun soğsun diyorum ama yok anam hemen sana çekmişim Anneciğim diyor beni bitiriyor

Canim tebrik ederimmmm o zamanlar yanilmiyorsam 118 gibiydi kilon... ne cok kilo vermissin masallah masallah
Senin günlük maceralarini okumayi cok severdim actionli bi hayatin vardi ..iki guzel kizinla kostur kostur geciyordu gunlerin..

Aksiyona hala devam Bir günümüz de sakin geçsin dediğimde de canım sıkılıyor

Evet o durum benide çok etkiledi hiç seslerini çıkaramamışlar belki tepki verseler bu kadar psikolojilerini etkilemezdi cocuklarimiza özel alanlarını çok iyi öğretmemiz gerekiyor

Benim küçük kız 7 yaşında büyük 17
Büyük maşallah erkek Fatma dürüstlüğün dobralığın çılkını çıkarıyorsun diyorum bazen ama hayatta kendini ezdirmez babasına dahi olsa ama bir okadar da yufka yürekli sevdiği için canını verir
Ufaklık desen aynı ben sırnaşık ona her fırsatta sohbet arasında diyorum bak işte özel alanların bunlar kimseye dokunmasına izin verme diye bazen popişine vuruyorum severken de hemen ayıp ayıp hiç popiş ellenirmi diyor sonrada ama Annelere serbest dimi diyor Annelere bile belli bir yaştan sonra ayıp diyorum yoksa bayanların yapması normal olarak algılamasın

Duble türk kahvesi yapıyorum kendime.. beni kendime getirir.. hala geçmiştetim ben :)

Anammm duble kahve en sevdiğim içmelere doyamam
Şimdi bitkisel çayımı içeyim de bende birazdan yaparım kendime duble kahvemi

Perşembe akşam kabak ye kesin :)

Benim diyetisyenim cacığı bile çiğ kabaktan yaptırıyor ve onu istediğin kadar yiyebilirsin diyor yağ yakımına inanılmaz faydalı ve hakikaten kabak çok tükkettiğim haftalarda yağdan daha çok kilo verdiğimi fark ettim

harika menüüüüü
leslie de yapılmış
helal daktırımmmmmmmm
Sen vayti ozlemissin hemen gelmissin ilk bunu yazmışsın demiyecem kilomu
bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasevgim hepinize yeter ulannnnnnnnnnnnnn
Yaa şükür hosgeldin kaptaan

Cok ozlettin valla 1 2 azarlamani sevmeni gordum tadi damagimda kaldi
akıllısı bizi bulmaz
geldim geldim sopam da yanımda ne zaman istersen fururum
Kaptanımız canımız

Böyle bir izlenmim bırakmak çok güzel hoşgeldiniz az çeneliyiz ama azıcık

Bende bende çok özledim

Eki Görüntüle 2090629
yaaaaaaaaaaaaaaa
@MiuLego ay o gun pizza yedim ya ne bilim 1 kase corbada kalori cok degilmidirkii
anlamadım kız ne demek istedin neye cevaben yazdın bunu ki
ayy evet yaa çok tatlıydınız, yazıcakım aslındada çok yoğundum o gün

Eki Görüntüle 2090632 ısırırım ikinizde tatlışlar

ben de seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Eki Görüntüle 2090633
hafta sonu çok bekledim,nerdesin vicdansız
oy begüşüm haftasonu deme bana demeee

Beğenmene çok sevindim yaa ins. Gitsin kilolar

la hey Allahım sen de adaya yap ağzın boş durmasın mortiysen morti ol
banada yapsanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gel gelllllllllllllll koşşşşşşşşşşşşş
tesadüfen gördüm aus alemsin hee

Eki Görüntüle 2090634 koş miu koş ne diyollaaa
hemen de ardımdan dedikodular .. boş durmuyorlar begüşüm la

oynakbasi34 oymakbaşım hoşgeldin bizede +90 ada cok guzel orneksin biliyosun.

Masallah bunca kilo icin gecmis olsun boynun icinde.
Boyun fitigi bendede var sinire baski yapmiyor ama duruyor oyle.
Yastik degistinmi?

Hoşbulduk canım
Ne mutlu bana ki örnek olabilmişim Daha verilecek kilolar var ama Allahın izniyle onlarıda hallederim
Şükür son MR ve Tomografide daha net görüntü alabildikde doktor evet büyük ama yumuşak doku fizik tedavi ile ufalabilir dedi Boyutuna göre Ameliyatlık da işte ucuz atlattım diyelim ( bir önceki doktor beni okadar korkuttu ki şu son 10 - 15 gün tam bir kabustu adam güç kaybı başladı 1 hafta 10 gün içinde ameliyat olman şart yoksa felç başlar diye korkuttu beni eşşek herif )
Allahtan eşimin patronu çok iyi bir Prof var birde ona görünsün Banu demiş de o süre içinde gittik ( yoksa ameliyat parasını hazırlayıp diğerinin aklına uysaydım hemen ameliyata razı gelecektim ağrılarım dinsin diye )
Profesör eski MRıma bakınca evet büyük ama dokusunu görmeden hemen ameliyata karar verilmez hem okadar basit değil felç olmak bir günde olmaz o dedi ve yeniden MR ve tomografi istedi
CUmartesi sonucu götürdüğümde de doku yumuşak olduğu için fizik tedavi ufaltır o fıtıkları dedi hee güç kaybı çoğalırsa o zaman ameliyat kaçınılmaz ama bu hemen olmaz 1 - 2 sene sonra bile olabilir hani öyle hızlı bir süreç değil diğeri seni ameliyata ikna etmek için korkutmuş dedi de rahatladım

Yastığı da daha yeni görümcem dedi ilk fırsatta gidip almam lazım yoksa öyle bir yastığın varlığından da haberim yoktu

Rabbim kimseyi sağlıkla sınamasın ...Aminnnn

sus gızzz

çok naifsin yazımın bile öyle azcık öpeyim o yüzden sus

tamam konuşmaya devam şimdi

tamam demem

sorma sorma kazanı kaynatmışlar miu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…