- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
banada yapsanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaDuble türk kahvesi yapıyorum kendime.. beni kendime getirir.. hala geçmiştetim ben :)
tesadüfen gördüm aus alemsin hee@MiuLego huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Allahını seven miu nun iki gündür ne yaptığını anladıysa bana bi anlatsınölçü alıyor da kimden alıyor 48 saattir ... lan Ankarada o kadar insan mı var , kuyruğa mı girdiler
hadi 30 kişi falan anlarımda , sabahtan akşama kadar kafam durdu ...
İsmi lazım değilbi akrabamız pimapenci ... hep ölçü almaya gidiyorum diye çıkııııııııııııııııııııııp
benzetmek gibi olmasın miu
kız bizde 1-2 saat girmesek
allahım beni geçmişle sınama diyip dalıyoruz takıma
ben şimdiye kadarkonuşmayan bir banu görmedimm canım
sende gel bizle takıl
her çeneye uyarız bizzz
Canim tebrik ederimmmmo zamanlar yanilmiyorsam 118 gibiydi kilon... ne cok kilo vermissin masallah masallah
Senin günlük maceralarini okumayi cok severdim actionli bi hayatin vardi ..iki guzel kizinla kostur kostur geciyordu gunlerin..
Evet o durum benide çok etkiledi hiç seslerini çıkaramamışlar belki tepki verseler bu kadar psikolojilerini etkilemezdi cocuklarimiza özel alanlarını çok iyi öğretmemiz gerekiyor
Duble türk kahvesi yapıyorum kendime.. beni kendime getirir.. hala geçmiştetim ben :)
Perşembe akşam kabak ye kesin :)
artik cok gec
ayy evet yaa çok tatlıydınız, yazıcakım aslındada çok yoğundum o gün
Eki Görüntüle 2090632 ısırırım ikinizde tatlışlar
lqan o ağız bükmelerini yerim seninartik cok gecuyanali cok oldu
olsun bakalımBenimde gözüm ustunuzdeee haydi bakam savas çıktı
Severim seniiii
harika menüüüüüMenucuk
Sabah pastırmalı yumurta peynir 4 zeytin karışık yeşillik 1 yk kadar acı sos 2 dilim siyez
Öğle yarim nar bikac çiğ badem yoğurt
Akşam 3 köfte bol salata 3 yk yoğurt
@ada81
Benim spor cuk oldu seninkinin yanında 35dk felan leslie yapabildim.avmdeydim bebelere ayakkabı vs derken.gelincede 3 bebe yedir yıka kurula giydir yatır.vakit kalmadi.
bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSen vayti ozlemissin hemen gelmissin ilk bunu yazmışsın demiyecem kilomu
akıllısı bizi bulmazYaa şükür hosgeldin kaptaan
Cok ozlettin valla 1 2 azarlamani sevmeni gordum tadi damagimda kaldi
yaaaaaaaaaaaaaaaKaptanımız canımız
Böyle bir izlenmim bırakmak çok güzel hoşgeldinizaz çeneliyiz ama azıcık
Bende bende çok özledim
Eki Görüntüle 2090629
anlamadım kız ne demek istedin neye cevaben yazdın bunu ki@MiuLego ay o gun pizza yedim ya ne bilim 1 kase corbada kalori cok degilmidirkii
ayy evet yaa çok tatlıydınız, yazıcakım aslındada çok yoğundum o gün
Eki Görüntüle 2090632 ısırırım ikinizde tatlışlar
oy begüşüm haftasonu deme bana demeee
Beğenmene çok sevindim yaa ins. Gitsin kilolar
la hey Allahım sen de adaya yap ağzın boş durmasın mortiysen morti ol
gel gelllllllllllllll koşşşşşşşşşşşşşbanada yapsanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hemen de ardımdan dedikodular .. boş durmuyorlar begüşüm la
oynakbasi34 oymakbaşım hoşgeldin bizede +90 ada cok guzel orneksin biliyosun.
Masallah bunca kilo icingecmis olsun boynun icinde.
Boyun fitigi bendede var sinire baski yapmiyor ama duruyor oyle.
Yastik degistinmi?
plan yapmak bişim işimizOooyy kelebegim sabah islerim bitsin ogleden sonra gelirim seninde hastalarin azalinca haftaya ne yapak ne edek yeni planlar yapak emiii
sus gızzzHoşbulduk canım
Ne mutlu bana ki örnek olabilmişimDaha verilecek kilolar var ama Allahın izniyle onlarıda hallederim
Şükür son MR ve Tomografide daha net görüntü alabildikde doktor evet büyük ama yumuşak doku fizik tedavi ile ufalabilir dediBoyutuna göre Ameliyatlık da işte ucuz atlattım diyelim ( bir önceki doktor beni okadar korkuttu ki şu son 10 - 15 gün tam bir kabustu adam güç kaybı başladı 1 hafta 10 gün içinde ameliyat olman şart yoksa felç başlar diye korkuttu beni eşşek herif )
Allahtan eşimin patronu çok iyi bir Prof var birde ona görünsün Banu demiş de o süre içinde gittik ( yoksa ameliyat parasını hazırlayıp diğerinin aklına uysaydım hemen ameliyata razı gelecektim ağrılarım dinsin diye )
Profesör eski MRıma bakınca evet büyük ama dokusunu görmeden hemen ameliyata karar verilmez hem okadar basit değil felç olmak bir günde olmaz o dedi ve yeniden MR ve tomografi istedi
CUmartesi sonucu götürdüğümde de doku yumuşak olduğu için fizik tedavi ufaltır o fıtıkları dedihee güç kaybı çoğalırsa o zaman ameliyat kaçınılmaz ama bu hemen olmaz 1 - 2 sene sonra bile olabilir hani öyle hızlı bir süreç değil diğeri seni ameliyata ikna etmek için korkutmuş dedi de rahatladım
Yastığı da daha yeni görümcem dedi ilk fırsatta gidip almam lazım yoksa öyle bir yastığın varlığından da haberim yoktu
Rabbim kimseyi sağlıkla sınamasın ...Aminnnn
harika menüüüüü
oy begüşüm haftasonu deme bana demeee
la hey Allahım sen de adaya yap ağzın boş durmasın mortiysen morti ol
gel gelllllllllllllll koşşşşşşşşşşşşş
hemen de ardımdan dedikodular .. boş durmuyorlar begüşüm la
Eki Görüntüle 2090640
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?