Allah yardımcın olsun canimahahahahah aus yaaaaaaaaaaa
anlatayım azcık
ölçümleri sporculardan aldık
sabah 9 akşam 10 arası 1 er saatlik antrenman yapan her yaştan basketbolcu
her grupta 20 kişi civarı var öyle düşün
vücut kompozisyonu ve vücut analizi yapıcaz
sonra makaleye çevirircez epey yayın yapıcaz
tanitaya çıkıyorlar
boy kilo vs
yağ kas oranı vs
bacak kol ölçüler
vücudun değişik yerlerinden değişik ölçüler
deri altı yağlarını ölçmek için deri kıvrımı kalınlıkları vs
çocuklar değişik yaşlardan
bunların velileri vs başımızda kabus gibiydi..
ay çok fenaydı
bitti ama bu salonda işimiz.. hafta içi de bir başka salona gideceğuk ordan ölçüm alacağuk
yaklaşık 350-400 sporcu verisi olacak elimizde
sonra yayın üstüne yayın patlatıcaz
aaaaa vallaha mı kız , bildiğin sıra mı var
ayyy ne biçim tez ..gelenin gidenin orasını burasını ölç .
miu da ne bomba diyaloglar vardır şimdi .... he mi @MiuLego
Ayyy inanmıyorum ya kahkaha attım şuan inandın mı kızşaka yaptım ayol trolledim seni haha
kız inandım tabiii
bana bu gebelikle beraber bi saflık geldi , gazozuma ilaç atsan , sağolasın nuri abi derimo kadar bi oldum yani
aus belki çok zevk alıyordur
ay aklima küçükken yapmak istediğin meslek geldi kuzenimle birlikte filmdeki Banu Alkan makyaj ve takılarına özenip@Ausencia
Hahaaa kız iyiki işleri bırakıp gelmişim şuraya çok eğlendim sayende ahahaa
gülelim açılalımmmmmmmm banummmmmmmm
her zaman beklerimm
Kaptanımız canımızKuzum nilişkommmm
Böyle bir izlenmim bırakmak çok güzel hoşgeldinizSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Gerçi bazılarınız bilir ama bendeniz 8. takım kaptanı
Anam dün paylaşım alanında okadar çok 7. takım muhabbeti olunca ( bende uzun zamandır yahu bu hatunlar ne yapıyor da şu birincilik tahtına yapıştılar diye düşünüyordum) dedim geleyim bir bakayım şu hatunlara
Valla sırf sabah muhabbetinize bir göz gezdirdim de maşallah ne güzel bol bol sohbet ediyorsunuz
Az gelip bende bir motive olayım belki banada bulaşır dedim
Son 1.5 - 2 aydır çok ağır ilerliyor benim kilo verme durumum ( boyun fıtığı çıktı ve baya zorladı beni ama bakalım bundan sonra inşallah tekrar yürüyüşlerime de dönebilecek kadar rahatlarım)
Şöyle bir kenara ilişmemde sakınca yoktur umarım
Eki Görüntüle 2090618
minnaklarımmmmmmmmmmmmmnehirnil111 begum75 nerdesiniz özledim sizi böyle yakaladım ben
@MiuLego daha birinciler sırrını paylaşıyor da sırrını yazacaksın unutma heeeeee !!
mübah adaaaaaa yardır gızNiye ispinliyon kiii
@MiuLego canim mortilikte hersey mubah degil miiii eger satasmayacaksammm ne anlami var mortiligin demiiii
Demekkk canlari cekiyorrrr bunlarinnn oooo diyet bi sinavdir
a hoşgeldinnn adaşım nasılsın , geçmiş olsunnnn canım
ayy bu kızlar pek çeneli valla sormaaaaa , bi gelen pişman buraya bi gelmeyen
günaydın canımmmm
ay ne güzel ziyaret böyle gel gel hep gel bekleriz
Merhaba canimmm hatirladin mi beniii bi ara pkolar sayfasinda diyet yapıyorduk)
Hoşgeldinboynunuz için geçmiş olsun biz azcik gevezeyiz galiba
Eki Görüntüle 2090619 aha beleyimmmmmmmmmmmmmmmm
geçmişe dalıyorum heeeeeeeeeee merak etmeyin
dünü bi komple gözden geçireyim
Evet o kanal gerçekten kendi elimizle vucudumuze neler yapıyoruz Allah korusun insan hasta olup yatağa mahkum kalabilir ama bu çok farklı
menü güzel kuzumSabah
Yok
Esim gec uyannca kahvaltida gec saate kaldi ogle yemegi yerine gecti
Oglen 14.10
1 dilim tb ekmegi uzerine pizza
1 bardak acik sekersiz cay
Ara 16.20
1 kayisi kurusu
Aksam 18.30da hazirlicam
2 kepce sehriye corbasi (bitemedi 3 gundur)
1 ici cikmis kabak dolma
1 kase yogurt
1.5 lt su simdilik
2ye tamamlarım
Spor henuz yapmadım
Aksam
3mil 45 dk leslie
15 dk bolgesel hareket
10 dk dans yaparim inşaAllah yapinca yazarim yaptim diye
@MiuLego
Mortilerim
Esra_4378 @cakil80
hamiş menüsü için tertemiz menü bu afiyet olsun ausuma yarasın elifimeMenü yazayım da ;
eklenince suçu kayınvalideme atarım
11 :00
Kepekli tost ekmeğinden 1 kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
Ihlamur
12:00
2 ceviz içi
4 gün kurusu
3 kare bitter
14:30
1 büyük kase yoğurt
3 yaprak sarma
16:00
Peynirli salata büyük bir kase
1 dlm kepek ekmek
Yoğurt
17:30
1 trabzon hurma
2 ceviz içi
ıspanaklı pide mi? 1 derken? ciddi misin? oturup pide mi yedin adaBugun menu
Sabah 10.20
Menemen
1 dilim beyaz peynir
6 yeşil zeytin
1 salatalik
Yesillik
1 adet kızarmis form ekmek
Aksam 16.15
1 ispanakli pide
Bool salata
Ara
1 kayısı
10 adet kuru dut
2 lt su icildi @MiuLego
90 dakika cook tempolu yürüyüş =225 puanciknehirnil111 tabi dip kose temizlendi bu arada )
OrtimmmNare83
Mortilerim @Whiteblacklife veee @hepfit
Sporuma baaaakkkkkelebekolacam
menü çok hafif güzel kuzumMenüm
Sabah
1 çay
2 haşlanmış yumurta
2 dilim salam
1 domates
3 dilim mozarella peyniri
6 zeytin
Öğlen
1 kase çorba
1 yeşil elma
2 kupa sütlü kahve
Akşam
Karışık salata
(İçinde)
1 yumurta
Yarım mozarella
Karışık haşlanmış sebze(bezelye havuç brokoli Mısır)
1 kaşık yoğurtlu sos
1 dilim pastırma
3 saat normal tempo yürüyüş
nehirnil111
@hepfit @MiuLego
ananaslı taze fasulyeli mis menü misssssssssssssssssssBen de menü vereyim
Sabah kalkinca 1 zeytin yedim kahvalti gec olacak diye
Sabah 13.00
Tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik
2 yk havuc-turp-mor lahana salatasi
2 bardak sekersiz cay
Ara 14.30
Sade turk.kahvesi
Aksam 17.00
6 yk taze fasulye
Ara 19.00
2 dilim ananas
Su 2lt civari
Spor biraz daha yaparim belki eklerim o zaman
@MiuLego
İyi akşamlar kızlar çok uykum var keşke kızım 1 2 saate uyusa da ben de uyusam
Menümü yazayım
Sabah 12.00
Yağda 2 yumurta
5 zeytin
Bi kaç parça peynir
Akşam 17.00
7 8 ufak pırasa köftesi
1 kase naneli pul biberli yoğurt
Su 1.5 lt
Öhümmmmm
Miu beni çarpar çalkalar duvara atar gibi geliyor bana, onunla boy ölçüşemem sanırım, karın kaslarını görmüştüm
Daha adil bir mortilik olsun
Aleykum selamSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Gerçi bazılarınız bilir ama bendeniz 8. takım kaptanı
Anam dün paylaşım alanında okadar çok 7. takım muhabbeti olunca ( bende uzun zamandır yahu bu hatunlar ne yapıyor da şu birincilik tahtına yapıştılar diye düşünüyordum) dedim geleyim bir bakayım şu hatunlara
Valla sırf sabah muhabbetinize bir göz gezdirdim de maşallah ne güzel bol bol sohbet ediyorsunuz
Az gelip bende bir motive olayım belki banada bulaşır dedim
Son 1.5 - 2 aydır çok ağır ilerliyor benim kilo verme durumum ( boyun fıtığı çıktı ve baya zorladı beni ama bakalım bundan sonra inşallah tekrar yürüyüşlerime de dönebilecek kadar rahatlarım)
Şöyle bir kenara ilişmemde sakınca yoktur umarım
Ne o şüphen mi vardıvallaha mııııııııııııııııııı
Sağ olasın canımBoyunlukla kasıntı hatunlar gibi etrafıma bakıyorum genelde takmayınca ağrı çoğalıyor ama bakalım fizik tedavi inşallah iyi gelir
Ay kız bizim takımda da öyle olsa keşkekızlar maşallah baya yoğun günde 5er mesaj ancak yazıyorlar hayır birşeyde diyemem ki sonuçta çalışanlarda var bebişi olanlarda ama isterdim şöyle her sayfa yenilediğimde anam yine doldurmuşlar buraları demeyi Ne yapalım canları sağ olsun
Cepten olunca kendi takımıma zor bakıyorum ama Laptob evdeyken damlarım her fırsatta( haftada iki gün büyük kızım okula götürüyor çizim için Lise 3.de inşaat okuyor hatun mimarlık çizimlerini yapıyor onda )
Hatırladım tabiki canım Sen beni en son kaç diye hatırlıyorsun bilmiyorum ama o dönemden sonra baya bir fark yarattım 124.5 kg rekorumu gördüm en sonunda baktım tek beceremiyorum 118le diyetisyene başladım ve bu cuma 87.4 gördüm bir 20 kgcuk daha giderse yaza kadar tam süper olacak
Teşekkür ederim canımboşver gevezelik iyidir bende de var fazlasıyla Heleki motivasyon için işe yarıyorsa sabaha kadar konuşmaya razıyım
kız hiç gülesim yoktu sen çok yaşa emi
Bizde ailecek düzenli olarak izliyoruz onlarıHer izlediğimde halime binlerce kez şükrediyorum ve kesinlikle daha fazla motive oluyorum daha da fazla kilo verip sağlığımı daha da fazla ele alabilmek için
Birde dikkatimi çeken bir şey oldu hepsindehikayeleri dikkatli dinlediyseniz hepsinin ortak bir yanı var ; hepsi çocukluklarında tacize uğradıkları için kilo almış tabi sonradan da o kilolar yeri geldiğinde evliliklerinin bitmesinede sebep olmuş yada bitmese bile evlilikleri o aslında o ana kadar itiraf edemedikleri tacizlerin altında ezilmiş
Ben bunu fark ettikten sonra çok uzun süre düşündüm acaba benim kilo almamın altında ne gibi bir şey var diyeve günlerce düşündükten sonra fark ettim ki benim önemsemediğimi düşüdüğüm ufak bir olaydan sonra kilo alma durumu başladı ( ben 10 - 11 yaşlarındayken bizim Alman bir komşu şaka yapıyorum ayağına beni sıkıştırmaya kalkışmıştı )
O zamanlar nasıl adama saydırdım diye kendi çocuk aklımla kendimle gurur duymuştum ama o zamandan sonra daha güçlü ve iri olmak için yemişim sanırım ( bunu seneler sonra yeni fark ediyorum )
Evlenmeden önce kilo vermiştim ama sadece güzel görünmek adına ve 1 sene ancak kalmıştım 52 kgdasonra depresyonlar Kvyle sıkıntılar derken o kendini koruma güçlü görünmek için yemek yeme olayı yine ortaya çıkmış demekki Aralarda hep diyetler denemiştim ama yok anam bir türlü 1 hafta 10 günden fazla sürdüremiyordum bilinç altımdaki İri insan güçlüdür ve kimse ezemez düşüncesinden dolayı
Ne zamanki ben çok fazla sıkıntı yaşadım kilolarımdan dolayı ( 2 sokak öteye bile yürürken belime vuran ağrıdan ağlamaya başladım ) kendi kendime ulen öleceksin sırf millete sinirlendikçe yediğin içinKVnin umurundamı aksine hatun sen ölsen yeni karı bakacak oğluna diye kendi kendime fırça attım
Şükür kilolar gitmeye başladıkça ben zayıfladıkça kararlılığımın ve karşı tarafa duruşumun daha güçlü olduğunu fark ettimsenelerce KV ve kızlarına ağzını açamayan ben artık rahatsız olduğum durumlarda kilolarında gitmesinin özgüveniyle daha dik durmaya başladım hoşlanmadığım şeyleri içime atıp sonradan oturup ağlayacağıma anında önünü kestim
Eskiden beni adam yerine koymayan her fırstatta emrivaki yapan ( ki nefret ederim emrivakiden ) Kv bile artık bir şey olduğunda bana danışmadan kendince plan yapmıyor yada eşime bile telefon açtığında eşim bize gelsene dediğinde aaa oğlum kafana göre iş yapma kızın ( ben oluyorum) belki işi vardır planı vardır sen önce eşinle bir konuş sonra bakarız der oldu Hatta çoğu zaman beni arayıp sorar müsaitmisin işte şu günü gelin işiniz yoksa diye eskiden olsa emir verir gibi eşimle haber yollardı şu günü geliyorum yada siz geleceksiniz diye
Lafı çok uzattım ama diyeceğim o ki kilo aslında insanın tamamen hayatını ya bitirmenin eşiğine getiriyor yada zirveye taşıyor
Canim tebrik ederimmmmSağ olasın canımBoyunlukla kasıntı hatunlar gibi etrafıma bakıyorum genelde takmayınca ağrı çoğalıyor ama bakalım fizik tedavi inşallah iyi gelir
Ay kız bizim takımda da öyle olsa keşkekızlar maşallah baya yoğun günde 5er mesaj ancak yazıyorlar hayır birşeyde diyemem ki sonuçta çalışanlarda var bebişi olanlarda ama isterdim şöyle her sayfa yenilediğimde anam yine doldurmuşlar buraları demeyi Ne yapalım canları sağ olsun
Cepten olunca kendi takımıma zor bakıyorum ama Laptob evdeyken damlarım her fırsatta( haftada iki gün büyük kızım okula götürüyor çizim için Lise 3.de inşaat okuyor hatun mimarlık çizimlerini yapıyor onda )
Hatırladım tabiki canım Sen beni en son kaç diye hatırlıyorsun bilmiyorum ama o dönemden sonra baya bir fark yarattım 124.5 kg rekorumu gördüm en sonunda baktım tek beceremiyorum 118le diyetisyene başladım ve bu cuma 87.4 gördüm bir 20 kgcuk daha giderse yaza kadar tam süper olacak
Teşekkür ederim canımboşver gevezelik iyidir bende de var fazlasıyla Heleki motivasyon için işe yarıyorsa sabaha kadar konuşmaya razıyım
Bizde ailecek düzenli olarak izliyoruz onlarıHer izlediğimde halime binlerce kez şükrediyorum ve kesinlikle daha fazla motive oluyorum daha da fazla kilo verip sağlığımı daha da fazla ele alabilmek için
Birde dikkatimi çeken bir şey oldu hepsindehikayeleri dikkatli dinlediyseniz hepsinin ortak bir yanı var ; hepsi çocukluklarında tacize uğradıkları için kilo almış tabi sonradan da o kilolar yeri geldiğinde evliliklerinin bitmesinede sebep olmuş yada bitmese bile evlilikleri o aslında o ana kadar itiraf edemedikleri tacizlerin altında ezilmiş
Ben bunu fark ettikten sonra çok uzun süre düşündüm acaba benim kilo almamın altında ne gibi bir şey var diyeve günlerce düşündükten sonra fark ettim ki benim önemsemediğimi düşüdüğüm ufak bir olaydan sonra kilo alma durumu başladı ( ben 10 - 11 yaşlarındayken bizim Alman bir komşu şaka yapıyorum ayağına beni sıkıştırmaya kalkışmıştı )
O zamanlar nasıl adama saydırdım diye kendi çocuk aklımla kendimle gurur duymuştum ama o zamandan sonra daha güçlü ve iri olmak için yemişim sanırım ( bunu seneler sonra yeni fark ediyorum )
Evlenmeden önce kilo vermiştim ama sadece güzel görünmek adına ve 1 sene ancak kalmıştım 52 kgdasonra depresyonlar Kvyle sıkıntılar derken o kendini koruma güçlü görünmek için yemek yeme olayı yine ortaya çıkmış demekki Aralarda hep diyetler denemiştim ama yok anam bir türlü 1 hafta 10 günden fazla sürdüremiyordum bilinç altımdaki İri insan güçlüdür ve kimse ezemez düşüncesinden dolayı
Ne zamanki ben çok fazla sıkıntı yaşadım kilolarımdan dolayı ( 2 sokak öteye bile yürürken belime vuran ağrıdan ağlamaya başladım ) kendi kendime ulen öleceksin sırf millete sinirlendikçe yediğin içinKVnin umurundamı aksine hatun sen ölsen yeni karı bakacak oğluna diye kendi kendime fırça attım
Şükür kilolar gitmeye başladıkça ben zayıfladıkça kararlılığımın ve karşı tarafa duruşumun daha güçlü olduğunu fark ettimsenelerce KV ve kızlarına ağzını açamayan ben artık rahatsız olduğum durumlarda kilolarında gitmesinin özgüveniyle daha dik durmaya başladım hoşlanmadığım şeyleri içime atıp sonradan oturup ağlayacağıma anında önünü kestim
Eskiden beni adam yerine koymayan her fırstatta emrivaki yapan ( ki nefret ederim emrivakiden ) Kv bile artık bir şey olduğunda bana danışmadan kendince plan yapmıyor yada eşime bile telefon açtığında eşim bize gelsene dediğinde aaa oğlum kafana göre iş yapma kızın ( ben oluyorum) belki işi vardır planı vardır sen önce eşinle bir konuş sonra bakarız der oldu Hatta çoğu zaman beni arayıp sorar müsaitmisin işte şu günü gelin işiniz yoksa diye eskiden olsa emir verir gibi eşimle haber yollardı şu günü geliyorum yada siz geleceksiniz diye
Lafı çok uzattım ama diyeceğim o ki kilo aslında insanın tamamen hayatını ya bitirmenin eşiğine getiriyor yada zirveye taşıyor
Evet o durum benide çok etkiledi hiç seslerini çıkaramamışlar belki tepki verseler bu kadar psikolojilerini etkilemezdi cocuklarimiza özel alanlarını çok iyi öğretmemiz gerekiyorSağ olasın canımBoyunlukla kasıntı hatunlar gibi etrafıma bakıyorum genelde takmayınca ağrı çoğalıyor ama bakalım fizik tedavi inşallah iyi gelir
Oyy Begüşüm ballı çörekim çok özledim çokHissetmişim gibi aslında cumartesi günü kedimle pozumu senin için verdim
Eki Görüntüle 2090615
Ya dur resmini cekip atacan sana vyrduguna uzuleceksin gozunde ne canlandiysa artikmenü güzel kuzum
sabah kahvaltı yapamasan da ağzına 1 tane falan ceviz atıver emi midene birşeyler girsin
çorbaları neden 2 kepçe falan içiyoruz ki? 1 çorba kasesi yetmez mi?
hamiş menüsü için tertemiz menü bu afiyet olsun ausuma yarasın elifime
ıspanaklı pide mi? 1 derken? ciddi misin? oturup pide mi yedin ada
menü çok hafif güzel kuzum
çorbanın ne çorbası olduğunu da yazalım menülerde
ananaslı taze fasulyeli mis menü misssssssssssssssssss
spor?
10 numara menü kajum
senin diyet menülerin hep sade tertemizdir
Menüm
Sabah
3 dilim sucuk
1 haşlama yumurta
5 zeytin peynir
Domates biber
1 dilim ekmek
Öğlen
2 parmak büyüklüğünde tavuk
4yk ıspanak
Yoğurt
Yanında kuru soğan yedim tuza banmadan
EKMEKSİZ
Akşam
3 lokma tavuk küçük kase çorba bol bol yogurt
Acıkırsam süt içerim
3 mil leslie yapıyorum hemen şimdi
@MiuLego miu gel artık
@cakil80 veMelegiimm22 @hepfit bugün nasil
vay vay vay %3 ile geliyorum diyor pınarın menüsüüüüüüüüüüüü
yımırtacı vaytMenü
Sabah
1 dilimden biraz fazla tb ekmek
Kk den büyük peynir
Az peynir li omlet
Yarimdan az domates
3 tane zeytin
Ara 1 kahve ve 2 kuru kayısı
Akşam 17
2 tane yağda yumurta
1 dilim ekmek
Yarım domates
Kv bu kadar oldu kızlar evde yemek yapmaz
Spor
40 dk tempolu yürüyüş 100 point
Sayarsanız 4 saat aralıksız cam silme kapı silme merdiven tırmanma inme
@MiuLego @hepfit @masumada81
Bugunki menüm.
Sabah 11.30
Iki yumurta haşlanmış
Maydonoz roka domates bir parça beyaz peynir 1 bardak şekersiz çay 5 zeytin
Ara 17.00
2 ceviz . Yarim mandalina
Akşam
19.30
2 haşlanmış tavuk baget
Salata
Küçük bi kase yoğurt
3 litre su şimdilik 2 litre içtim yatana kadar üç olur.
45 dkk leslie
15 dkk bölgesel hareket
@MiuLego ve @Shut Up
nevom sarma pirinçli mi? 1 kase bulgur köftesi ne ola ki?
çok kötü değil menü çakılımMenumu yazım
10.00
4 tane burgu peynir
20 gr yufka ekmek
Domates salatalık
3 tane zeytin
Saat 13.00
2 dilim ananas
2 tane ceviz
Saat 17.00 da arkadasa gittim pişman oldum
2 tane mini pizza şu küçücük olanlardan
Bol çay içim dışı çay oldu
Saat 22.30
1 kupa hazır çorba
Yemek yemeği unuttum çünkü
Sporum
45 dakika yürüyüş =112.5 puan
2 saat yeşillik yıkamak sayılır mi benim koptu resmen sanki yuruyusten daha çok onda kalori yaptım gibi geldi ayakta durmaktan ama yarına hazırım
@MiuLego @Sarayca
70 ler ekibimMelegiimm22 Esra_4378 Öncesini paylastim 70 kiloya inince de paylasacagim hazır olun bu arada sizin de önceleri görelim fark anca foto da anlaşılıyor ayna da ise yaramıyor
harikasın beeeeeeeeeee mis gibi menü
Menüm
Sabah 09:30
Bi kaç çatal yufkalı yumurta
Şekersiz çay
Akşam 18:30
Yarım kepçe şehriye çorba
2 yk bulgur pilavı
1 minik karnıyarık
1 yk pırasa
Su 2 lt
Spor 30 dk pilates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?