Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah yardımcın olsun canim

aaaaa vallaha mı kız , bildiğin sıra mı var

ayyy ne biçim tez ..gelenin gidenin orasını burasını ölç .

miu da ne bomba diyaloglar vardır şimdi .... he mi @MiuLego

Ayyy inanmıyorum ya kahkaha attım şuan inandın mı kız şaka yaptım ayol trolledim seni haha

kız inandım tabiii

bana bu gebelikle beraber bi saflık geldi , gazozuma ilaç atsan , sağolasın nuri abi derim o kadar bi oldum yani

aus belki çok zevk alıyordur
ay aklima küçükken yapmak istediğin meslek geldi kuzenimle birlikte filmdeki Banu Alkan makyaj ve takılarına özenip @Ausencia

Hahaaa kız iyiki işleri bırakıp gelmişim şuraya çok eğlendim sayende ahahaa

gülelim açılalımmmmmmmm banummmmmmmm
her zaman beklerimm

puhahahahah alemsiniz ya hahahaha

he çok zevk aldım terli terli bebeler ayak kokuları tam erghenlik çağındaki erkek çocukları

Kuzum nilişkommmm
Kaptanımız canımız
Böyle bir izlenmim bırakmak çok güzel hoşgeldiniz az çeneliyiz ama azıcık
Eki Görüntüle 2090618

minnaklarımmmmmmmmmmmmm nehirnil111 begum75 nerdesiniz özledim sizi böyle yakaladım ben

Bende bende çok özledim

a hoşgeldinnn adaşım nasılsın , geçmiş olsunnnn canım
ayy bu kızlar pek çeneli valla sormaaaaa , bi gelen pişman buraya bi gelmeyen

Sağ olasın canım Boyunlukla kasıntı hatunlar gibi etrafıma bakıyorum genelde takmayınca ağrı çoğalıyor ama bakalım fizik tedavi inşallah iyi gelir

Ay kız bizim takımda da öyle olsa keşke kızlar maşallah baya yoğun günde 5er mesaj ancak yazıyorlar hayır birşeyde diyemem ki sonuçta çalışanlarda var bebişi olanlarda ama isterdim şöyle her sayfa yenilediğimde anam yine doldurmuşlar buraları demeyi Ne yapalım canları sağ olsun

günaydın canımmmm

ay ne güzel ziyaret böyle gel gel hep gel bekleriz

Cepten olunca kendi takımıma zor bakıyorum ama Laptob evdeyken damlarım her fırsatta ( haftada iki gün büyük kızım okula götürüyor çizim için Lise 3.de inşaat okuyor hatun mimarlık çizimlerini yapıyor onda )

Merhaba canimmm hatirladin mi beniii bi ara pkolar sayfasinda diyet yapıyorduk )

Hatırladım tabiki canım Sen beni en son kaç diye hatırlıyorsun bilmiyorum ama o dönemden sonra baya bir fark yarattım 124.5 kg rekorumu gördüm en sonunda baktım tek beceremiyorum 118le diyetisyene başladım ve bu cuma 87.4 gördüm bir 20 kgcuk daha giderse yaza kadar tam süper olacak

Hoşgeldin boynunuz için geçmiş olsun biz azcik gevezeyiz galiba

Teşekkür ederim canım boşver gevezelik iyidir bende de var fazlasıyla Heleki motivasyon için işe yarıyorsa sabaha kadar konuşmaya razıyım

Eki Görüntüle 2090619 aha beleyimmmmmmmmmmmmmmmm

geçmişe dalıyorum heeeeeeeeeee merak etmeyin
dünü bi komple gözden geçireyim

kız hiç gülesim yoktu sen çok yaşa emi

Evet o kanal gerçekten kendi elimizle vucudumuze neler yapıyoruz Allah korusun insan hasta olup yatağa mahkum kalabilir ama bu çok farklı

Bizde ailecek düzenli olarak izliyoruz onları Her izlediğimde halime binlerce kez şükrediyorum ve kesinlikle daha fazla motive oluyorum daha da fazla kilo verip sağlığımı daha da fazla ele alabilmek için
Birde dikkatimi çeken bir şey oldu hepsinde hikayeleri dikkatli dinlediyseniz hepsinin ortak bir yanı var ; hepsi çocukluklarında tacize uğradıkları için kilo almış tabi sonradan da o kilolar yeri geldiğinde evliliklerinin bitmesinede sebep olmuş yada bitmese bile evlilikleri o aslında o ana kadar itiraf edemedikleri tacizlerin altında ezilmiş

Ben bunu fark ettikten sonra çok uzun süre düşündüm acaba benim kilo almamın altında ne gibi bir şey var diye ve günlerce düşündükten sonra fark ettim ki benim önemsemediğimi düşüdüğüm ufak bir olaydan sonra kilo alma durumu başladı ( ben 10 - 11 yaşlarındayken bizim Alman bir komşu şaka yapıyorum ayağına beni sıkıştırmaya kalkışmıştı )
O zamanlar nasıl adama saydırdım diye kendi çocuk aklımla kendimle gurur duymuştum ama o zamandan sonra daha güçlü ve iri olmak için yemişim sanırım ( bunu seneler sonra yeni fark ediyorum )
Evlenmeden önce kilo vermiştim ama sadece güzel görünmek adına ve 1 sene ancak kalmıştım 52 kgda sonra depresyonlar Kvyle sıkıntılar derken o kendini koruma güçlü görünmek için yemek yeme olayı yine ortaya çıkmış demekki Aralarda hep diyetler denemiştim ama yok anam bir türlü 1 hafta 10 günden fazla sürdüremiyordum bilinç altımdaki İri insan güçlüdür ve kimse ezemez düşüncesinden dolayı
Ne zamanki ben çok fazla sıkıntı yaşadım kilolarımdan dolayı ( 2 sokak öteye bile yürürken belime vuran ağrıdan ağlamaya başladım ) kendi kendime ulen öleceksin sırf millete sinirlendikçe yediğin için KVnin umurundamı aksine hatun sen ölsen yeni karı bakacak oğluna diye kendi kendime fırça attım
Şükür kilolar gitmeye başladıkça ben zayıfladıkça kararlılığımın ve karşı tarafa duruşumun daha güçlü olduğunu fark ettim senelerce KV ve kızlarına ağzını açamayan ben artık rahatsız olduğum durumlarda kilolarında gitmesinin özgüveniyle daha dik durmaya başladım hoşlanmadığım şeyleri içime atıp sonradan oturup ağlayacağıma anında önünü kestim

Eskiden beni adam yerine koymayan her fırstatta emrivaki yapan ( ki nefret ederim emrivakiden ) Kv bile artık bir şey olduğunda bana danışmadan kendince plan yapmıyor yada eşime bile telefon açtığında eşim bize gelsene dediğinde aaa oğlum kafana göre iş yapma kızın ( ben oluyorum ) belki işi vardır planı vardır sen önce eşinle bir konuş sonra bakarız der oldu Hatta çoğu zaman beni arayıp sorar müsaitmisin işte şu günü gelin işiniz yoksa diye eskiden olsa emir verir gibi eşimle haber yollardı şu günü geliyorum yada siz geleceksiniz diye

Lafı çok uzattım ama diyeceğim o ki kilo aslında insanın tamamen hayatını ya bitirmenin eşiğine getiriyor yada zirveye taşıyor

menü güzel kuzum
sabah kahvaltı yapamasan da ağzına 1 tane falan ceviz atıver emi midene birşeyler girsin
çorbaları neden 2 kepçe falan içiyoruz ki? 1 çorba kasesi yetmez mi?
hamiş menüsü için tertemiz menü bu afiyet olsun ausuma yarasın elifime
ıspanaklı pide mi? 1 derken? ciddi misin? oturup pide mi yedin ada
menü çok hafif güzel kuzum
çorbanın ne çorbası olduğunu da yazalım menülerde
ananaslı taze fasulyeli mis menü misssssssssssssssssss
spor?
10 numara menü kajum
senin diyet menülerin hep sade tertemizdir

Aleykum selam
Ayrica gecmis olsun

vallaha mııııııııııııııııııı
Ne o şüphen mi vardı

kız bizde 1-2 saat girmesek
allahım beni geçmişle sınama diyip dalıyoruz takıma
ben şimdiye kadarkonuşmayan bir banu görmedimm canım
sende gel bizle takıl
her çeneye uyarız bizzz

Canim tebrik ederimmmm o zamanlar yanilmiyorsam 118 gibiydi kilon... ne cok kilo vermissin masallah masallah
Senin günlük maceralarini okumayi cok severdim actionli bi hayatin vardi ..iki guzel kizinla kostur kostur geciyordu gunlerin..

Evet o durum benide çok etkiledi hiç seslerini çıkaramamışlar belki tepki verseler bu kadar psikolojilerini etkilemezdi cocuklarimiza özel alanlarını çok iyi öğretmemiz gerekiyor

Ya dur resmini cekip atacan sana vyrduguna uzuleceksin gozunde ne canlandiysa artik

misler gibi menü bu
sporumuz da var
harikasın esraaaa
vay vay vay %3 ile geliyorum diyor pınarın menüsüüüüüüüüüüüü

sporun da çok güzel malim
yımırtacı vayt evinde değilsin ve gayet iyi menü vaytım

süper menü süper spor alkışlayam mı
nevom sarma pirinçli mi? 1 kase bulgur köftesi ne ola ki?
kız karbon karbon
çok kötü değil menü çakılım
arkadaştan da en az hasarla çıkmışsın
harikasın beeeeeeeeeee mis gibi menüspor da jillian uuuuuuuuuuuuu
Menüm
Sabah 09:30
Bi kaç çatal yufkalı yumurta
Şekersiz çay

Akşam 18:30
Yarım kepçe şehriye çorba
2 yk bulgur pilavı
1 minik karnıyarık
1 yk pırasa

Su 2 lt
Spor 30 dk pilates
beğendim bebişim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…