Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ohşş

banu eskiden ezine peynirleri olurdu taş gibi çok lezzetli, şimdi bulamıyorum. neyseki süzmeden bıkmadık ailecek yiyoruz

bizim markette var ..ünallar markanın turuncusu

süzmeye bende doyamıyorum , koca parça lüpletiyorum

Ayy aus sorumu tekrar tekrar okudum ne sormuşum ki diye list gibi başka güzel dizi var mı diye sordum en favori yabancı dizin oydu da

senin favorindi di mi ? bak yanlış yazıyon hep sonra beni anlamamakla şey ediyon

Fringe izle canım .Btimiş halde 100 bölüm hali hazırda ..missss.... keşke izlemeyeydim de yeniden izliyor olaydım bende

üyelerini ahını mı alıyorsunuz, çok can yakmayın

inanmam kız yemekleri kim yapıyor
bende temizlik sevmem ama mecburen yapıyorum
yapıyorumda öyle yaratıcı değilimmm millete bakıyorum neler neler yapıyorlar yufkaların içine tavuklar koyuyorlar sarıyorlar bilmem neeeee ayyyy hiç beceremem öyle atarım tavuğu fırına kızarır ortaya koyarım hahahahah yok onu yufkalara sar öyle şeyler bilmem bunun gibi canım

ay bizde öyle şeyler yenmediği için pek yeni girişimlerde bulunmuyorum, sonra hepsi bana kalır

Evet evet benim. Düzelttim geri mesajı tamam onu izleyim. Çukura yetiştim, kadının izlemediğim bölümlere bakıyorum bitsin boşta kalmıyım ya ben içerde yi bitirmedim ya onu da bitireyim

pro + yağ iyi gider,
kendime alayım öyleyse ben yiyeyim yanaş azcık
harika yaaaaaaaaaaa
hem de nasıl sağlıklı
hem de çok güzel görünüyor
şifreli bi şeyler her hal, anlamayalım diye yazdı @MiuLego

heh şöyle, afiyet olsun canım, cuma çiğ çiğ yiycen mi miuyu
inatla eksileri göstermeyen tartıma yarın ben göstericem amayenicem bonusu

bonusum sen istesen varyaaa herkesi ezer geçersin, kız 1 hafta sabret sadece 1 hafta ve olacakları gör

Zaten sabrediyorum saraycam arada bocaliyorum cunku kendimce fazla stresim var ve atistirmak ayni sigara gibi bisey.
Sonra yine devam ediyorum.

Eskiye gore cok cok iyiyim hamdolsun.
Ins haziranda temmuzda tam anlamiyla yenilenmis olacagim.

ay bizde öyle şeyler yenmediği için pek yeni girişimlerde bulunmuyorum, sonra hepsi bana kalır
benim eşimde öyle ver hergün önüne bulgur pilavı turşu ayran fix menü...kızımla biz bıktık artık... bazen diyorum aşkım ne pişireyim yarın hemen bu üçlüyü sayıyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…