kız adını pankek koymuşlar işte bildiğin akıtma o akıtma
Ohşşben gelirsem sen benden kork işte
bayılırııımmmmmmm
ne güzel karışmış senin tarçınlar ya.. benimkiler süte karışmıyor hiç
pattis yemeyeydin
ya da bulgur
ikisi bir olmadı
akşamı beğendim öğlen ben de karnabahar yemeği yedim
ve evet açım
ahaaaaa yarıldım
inanmam kız yemekleri kim yapıyorben hiç hamarat değilim canım mutfak yemek fazla anlamam... ver bana domestos evi temizleyip çıkayım...
banu eskiden ezine peynirleri olurdu taş gibi çok lezzetli, şimdi bulamıyorum. neyseki süzmeden bıkmadık ailecek yiyoruz
Ayy aus sorumu tekrar tekrar okudum ne sormuşum ki diyelist gibi başka güzel dizi var mı diye sordum en favori yabancı dizin oydu da
üyelerini ahını mı alıyorsunuz, çok can yakmayın
ben ikisinide sevmeminanmam kız yemekleri kim yapıyor
bende temizlik sevmem ama mecburen yapıyorum
yapıyorumda öyle yaratıcı değilimmm millete bakıyorum neler neler yapıyorlar yufkaların içine tavuklar koyuyorlar sarıyorlar bilmem neeeee ayyyy hiç beceremem öyle atarım tavuğu fırına kızarır ortaya koyarım hahahahahinanmam kız yemekleri kim yapıyor
bende temizlik sevmem ama mecburen yapıyorum
bonusum sen istesen varyaaa herkesi ezer geçersin, kız 1 hafta sabret sadece 1 hafta ve olacakları görSanmiyorumda cikmayan candan da umit kesilmez oyle ogrettiler bana
deynepnaz bu dayinin videosunu senle benden baska kimse bilmiyomus gordunmu
bana el mi çıkarıyon sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bana el mi çıkarıyon sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hergün tatlısınnnnnnnnnn
bugün bi ayrı tatlısınnnnnnnnnnnnnn
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ay bizde öyle şeyler yenmediği için pek yeni girişimlerde bulunmuyorum, sonra hepsi bana kalıryapıyorumda öyle yaratıcı değilimmm millete bakıyorum neler neler yapıyorlar yufkaların içine tavuklar koyuyorlar sarıyorlar bilmem neeeee ayyyy hiç beceremem öyle atarım tavuğu fırına kızarır ortaya koyarım hahahahahyok onu yufkalara sar öyle şeyler bilmem bunun gibi canım
Evet evet benim. Düzelttim geri mesajıbizim markette var ..ünallar markanın turuncusu
süzmeye bende doyamıyorum , koca parça lüpletiyorum
senin favorindi di mi ? bak yanlış yazıyon hep sonra beni anlamamakla şey ediyon
Fringe izle canım .Btimiş halde 100 bölüm hali hazırda ..missss.... keşke izlemeyeydim de yeniden izliyor olaydım bende
kendime alayım öyleyse ben yiyeyim yanaş azcıkpro + yağ iyi gider,
harika yaaaaaaaaaaa
Yulaf kepegiyle muvcer kaptanim.
Daha once tam bugdayla denemistimde bunun kivaminida merak ettim yaptim.
Yarisini yiyip oyle resim cekebildim.
1 yumurta
1 kucuk kabak
2 y.k. yulaf kepegi, 1 tutam karbonat
Maydanoz, dereotu, tuz, biber,kimyon
Goz karari zeytinyag ( cok az degildi)
Yumurta daha fazla olabilir ben 1 tane koymak istedim.
Pankek gibi pisirdim iste gayette guzel oluyormus sadece kepekle mucver.
@oynakbasi34
Bu kepegin iki turu var. Selvanın ki baya kepek.
Bide baska bi markanin vardi onda yukaf kepegi karisimi yaziyo o karisim olanla krep ekmek falan daha iyi tutuyormus.
şifreli bi şeyler her hal, anlamayalım diye yazdı @MiuLego
heh şöyle, afiyet olsun canım, cuma çiğ çiğ yiycen mi miuyu
bonusum sen istesen varyaaa herkesi ezer geçersin, kız 1 hafta sabret sadece 1 hafta ve olacakları gör
benim eşimde öyle ver hergün önüne bulgur pilavı turşu ayran fix menü...kızımla biz bıktık artık... bazen diyorum aşkım ne pişireyim yarın hemen bu üçlüyü sayıyor banaay bizde öyle şeyler yenmediği için pek yeni girişimlerde bulunmuyorum, sonra hepsi bana kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?