Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet evet benim. Düzelttim geri mesajı tamam onu izleyim. Çukura yetiştim, kadının izlemediğim bölümlere bakıyorum bitsin boşta kalmıyım ya ben içerde yi bitirmedim ya onu da bitireyim

kadını bende sevdim ya ... şu dizilerin sayfalarına takılayım hele kadınla çukur ... baksana reklamsız diye bizim diziler boynu bükük

içerde izleyip nasıl biteremedinn loo , merakta mı etmedin?

bildigimiz bizim market mi
hımmm hemen almalıyım

kadını bende sevdim ya ... şu dizilerin sayfalarına takılayım hele kadınla çukur ... baksana reklamsız diye bizim diziler boynu bükük

içerde izleyip nasıl biteremedinn loo , merakta mı etmedin?
Etmem mi hiç. Araya bir şeyler gördü kaldı. Süper dizi o da bende geleyim dur reklam yapalım

benim eşimde öyle ver hergün önüne bulgur pilavı turşu ayran fix menü...kızımla biz bıktık artık... bazen diyorum aşkım ne pişireyim yarın hemen bu üçlüyü sayıyor bana
Ada benim eşimde tavuklu pirinç pilavı bir sürahi ayran ver tamam karnıyarık ve ayran çorbası birde çok sever. Anneleri çünkü hep bu yemekler yapmış ben değişik şeyler yaparım kendim ve çocuklar için, eşime teklif etmem bile artık hatta sadece ayan cacık ver yeter karnıyarık yerken çatal kullanmaz mesela direk bir ekmekle bana bana yer

Zaten sabrediyorum saraycam arada bocaliyorum cunku kendimce fazla stresim var ve atistirmak ayni sigara gibi bisey.
Sonra yine devam ediyorum.

Eskiye gore cok cok iyiyim hamdolsun.
Ins haziranda temmuzda tam anlamiyla yenilenmis olacagim.
canım eski günlüklerime baktım dün ve o zamanlar çok inanmışım kilo vereceğime, sporu hiç aksatmamışım, yediklerimi görsen gülersin, tartı günü öncesi akşam 2 tabak bulgur pilavı yemişim ertesi günde 1 kg üzerinde kilo vermişim. yani demem o ki öncelikle kendine inanacaksın, sonrası istediğin gibi gelecek.. her şey çok güzel olacak.

benim eşimin anneside bulgur pilavı ve karnı yarık aynııııı valla... kış yaaa patlıcanların tadı olmuyormuş şuan karnı yarık istemiyor benden yazın karnı yarık çok yer... ama bugün kıymalı patlıcan yemeği yaptım ben onu yiyecem yerse onada var yemezse bulgur pilavı hazır

Benim buzluk karnıyarık dolu onun için yaptım koydum kıymetimi bilsin ben pirinç pilavı sevmem bulgura bayılırım

Benim buzluk karnıyarık dolu onun için yaptım koydum kıymetimi bilsin ben pirinç pilavı sevmem bulgura bayılırım
işte ben ağustos böceği olduğum için hiç yapmadım...aaa bak iyi hatırlattın bu sene yapayım kız sağol hiç düşünmemiştim eşim sevinecek bu fikre...

benim eşimde öyle ver hergün önüne bulgur pilavı turşu ayran fix menü...kızımla biz bıktık artık... bazen diyorum aşkım ne pişireyim yarın hemen bu üçlüyü sayıyor bana
ahh benim eşim bulguru hiç yemez ada bir malatyalı olarak düşün halimi, kendisi kırşehirli, orada da bulgur çok kullanılır...sanki avrupalı ya. bulgur yenmez mi.

Sartlarimiz esit o zaman miu demek sendede eksi yok hmm sevindim
eşit bonusum dün eksi vardı bugün yok mesela.. ama artı olması imkansız çünkü az yedim..
şunu anladım.. çok spor istiyor benim bünye.. baya spor yapmalıyım ki sağlam kilo verebileyim.. sporu arttırıcaz..

cumayı heyecanla bekliyorum

burada var bizim market aklımda olsun alırım sağol ausum

ahh benim eşim bulguru hiç yemez ada bir malatyalı olarak düşün halimi, kendisi kırşehirli, orada da bulgur çok kullanılır...sanki avrupalı ya. bulgur yenmez mi.
oyy hemşom işin zor valla.. benimde tercihim her zaman bulgurdur... ama kızım pirinç pilavını çook seviyor ben onada çok yapmıyorum çünkü hem kabız oluyor hemde şeker dengeleri oynar diye çok yapmıyorum....

işte ben ağustos böceği olduğum için hiç yapmadım...aaa bak iyi hatırlattın bu sene yapayım kız sağol hiç düşünmemiştim eşim sevinecek bu fikre...
Yap yap sana da kolaylık olur. Bir gün zahmet çekiyorsun kış boyu rahat ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…