yaaaaaaaaaaaaaaaaVurmaya sebep kalmayacak gibi hadi inşallah vurmayalım gerek kalmasın
ben haftaya da inanıyorum sanaAus bu hafta bana inaniyor hatta benle masumu tutuyor... ama haftaya bilemedim
ahahgeldi
Canlar hastanedeyiz berbat bir gece yaşadık kizim öksür oksur kustu yine... film cekildi ve kan tahlili yapildi sonuc bekliyoruz birazdan cikacak....
Ayyy o kan alirken kus olup bizi izleseydiniz tum hastane seferber oldu hahahacok acittin yeter diye bağırıyor bu guzel kan alamiyorr hemsireye demediğini bırakmadı
Aslında biliyorsun artık sağlıklı düzenli beslenicem kaç giderse dedim. Bu hafta sadece bana ne iyi geliyor onu denemek istedim. Ona göre perşembe günleri o listeyi yaparım kurtarıcım olur diyerekten. Hem artılar da gitsin, kolay geldi ama zor gidiyor yinegü<zelce sağlıklı kahvaltını yapsana eflalim
Sağol hemsom artik hastalığa da alistik valla sadece cok uykusuzum ;((adacım çok geçmiş olsun
O ney canım?eflalim sen 5 te 5 mi yapıyorsun
evet kuzum biliyorum.. hadi düzenin otursun artık.. yavaş gitsin senden de ziyanı yok.. yıpranmadan detokssuz sağlıkla gitsinAslında biliyorsun artık sağlıklı düzenli beslenicem kaç giderse dedim. Bu hafta sadece bana ne iyi geliyor onu denemek istedim. Ona göre perşembe günleri o listeyi yaparım kurtarıcım olur diyerekten. Hem artılar da gitsin, kolay geldi ama zor gidiyor yine
Ayy ada çok eğlenceli kızınCanlar hastanedeyiz berbat bir gece yaşadık kizim öksür oksur kustu yine... film cekildi ve kan tahlili yapildi sonuc bekliyoruz birazdan cikacak....
Ayyy o kan alirken kus olup bizi izleseydiniz tum hastane seferber oldu hahahacok acittin yeter diye bağırıyor bu guzel kan alamiyorr hemsireye demediğini bırakmadı
Hemde ne anarsik beni gecti.... dr dokunma gidiklaniyorum Allah Allah diyor..yerim onları canlar ya nasıl tatlılar
yarın senden ponpon sallatacak bildirim bekliyom
oyyyyyyyyy geçmiş olsun ada
hemencik iyileşsin
kimin kızı o da anarşik
Hiç duymadım çok güzel
Sağol canim tam bi action yasadik valla.. kan almadan once kustu aglamaktan... ben kusarım cocugum ki olabilir ki boyle seyler diyor..herkes guluyorAyy ada çok eğlenceli kızın
Geçmiş olsun
Tamamız hazırız kaptanımBenimde çok işlerim var Ördek kendini vurdurmayacakmış bu hafta
Eki Görüntüle 2092295
Eki Görüntüle 2092298 o iş bende ben yakalarım sen furursun nilişkom
Alıştınız sizde heee
yerim onları canlar ya nasıl tatlılar
yarın senden ponpon sallatacak bildirim bekliyorum
şurdan yerleşeyim....
anı yakalayımmmmm
alıntılardan gördümWhiteblacklife canımm iyi bir kaptan yardımcısı olacagundan eminimm
hepfit hiç iyi bri morti degilsin bu naısl düzenli menüler böyle
ada81 kızına şaşırmadım nedense
Kuzu düzenli ama karşılığı çok gelmiyorsen daha iyisindir bu hafta
Alıştınız sizde heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?