oturmaya mı geldik yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sağol canimyoğurtlu bir salata yapılabilir.
grubunuzda değilim, arada bakıyorum sadece.
gü<zelce sağlıklı kahvaltını yapsana eflalimTartı bugün mutlu etmedihalsiz kaldım yine iyice. Bugünü de atlatayım yarına vazgeçtim kuru ve pilavdan. Pro yapıcam , her gün bir liste bakalım
söz verdin bana sen
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kız ne onlar öyle maşallah nasıl tatlılar ya
sen mi besliyorsun fitim?
Tmm miu ins. Kazasız belasız atlatcam
eflalim sen 5 te 5 mi yapıyorsunTartı bugün mutlu etmedihalsiz kaldım yine iyice. Bugünü de atlatayım yarına vazgeçtim kuru ve pilavdan. Pro yapıcam , her gün bir liste bakalım
ahahgeldi
adacım çok geçmiş olsunCanlar hastanedeyiz berbat bir gece yaşadık kizim öksür oksur kustu yine... film cekildi ve kan tahlili yapildi sonuc bekliyoruz birazdan cikacak....
Ayyy o kan alirken kus olup bizi izleseydiniz tum hastane seferber oldu hahahacok acittin yeter diye bağırıyor bu guzel kan alamiyorr hemsireye demediğini bırakmadı
yerim onları canlar ya nasıl tatlılarValla çabalıyorum kuzu, goruyon cis yok cos yok
Eşimin iş yerinde besliyoruz yavruluktan beri, iki kardeş birbirlerine sokularak yatıyorlar hiç ayrilmiyorlar
oyyyyyyyyy geçmiş olsun adaCanlar hastanedeyiz berbat bir gece yaşadık kizim öksür oksur kustu yine... film cekildi ve kan tahlili yapildi sonuc bekliyoruz birazdan cikacak....
Ayyy o kan alirken kus olup bizi izleseydiniz tum hastane seferber oldu hahahacok acittin yeter diye bağırıyor bu guzel kan alamiyorr hemsireye demediğini bırakmadı
Hiç duymadım çok güzelÖyle
Tarif veriyim:
Ispanaklari az kavur (kendi suyuyla)
Buğday haşla
Nohut haşla
Hepsini yoğurtlu çorba kıvamında birleştir az tuz az sarimsak
Süper oluyor
Vurmaya sebep kalmayacak gibi hadi inşallah vurmayalım gerek kalmasınEki Görüntüle 2092298 o iş bende ben yakalarım sen furursun nilişkom
Aus bu hafta bana inaniyor hatta benle masumu tutuyor... ama haftaya bilemedimsahlepi sevmedim daktırım sahlep çok kalorili içecek..
menü sebzeli hafif olmuş güzel eksi getirecektir
cumaya utandırıyonuz mu ausuada81 le
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?