Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Amaaan o ne öyle ben ona uyku demem çerez derim

uyku sevmem ki ben eflal .... nasıl oldu ise bi giriverdim de yorgan altına 1 saat

o bi saatte de bi rüya gördüm kiiii muhattaplarına telden dedim rüyamı da size de yazayım

Takımdan bi kalabalık ordu bana gelecekmiş ... telden konuşuyoruz , yaklaşmışlar ..çayı koymaya giriyorum mutfağa .... o arada patates kızartmışım ağzıma atıyorum bir iki meğer evin dış kapısı açıkmış Ahu060812 dalıyor içeriii .....yakaladımmmmmmmmmmmmmm diye oyyy bi sarıl bi çığlık çığlığaaaa kucaklaş kimler var hepsi aklımda değil ama en az 10 kişi var .....
içeri girince aeben diyor hemen abdestim varken namaz kılalım , kelebekolacam da diyor dur daha bi kızın yüzünü görelim , ç...n mi geldi ayyy o ara benim dolapları aşağı indiriyor aeben , bi ey arıyor sinirli sinirli .... seccade mi arıyorsun diyorum ...çıkarıyorum 7-8 tane ..yook diyor ne bulsa talan ediyor meğer bana bi hediye almış , onu nerde saklıyorum diye arıyormuş

saydin78 da surat surata ...feridun düzağaç ölmüş , önce onun törenine gitmediler diye küsmüş

demeyin öyle şeyler utanıyo

Geçmiş olsun canım. Hasta hasta ettiklerine bak hele :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…