Senin sade pohun yüzde bir gelir çünküherkesten %1 ,niye benden %3 yaa.insanım ben @Shut Up mıyım ben o kadar veriyim ulee
uğur getiririm insana ben kıymetimi bilingünaydın deyippppp cup dalıyorum.
geçmiş yok yok geçmiş.
bugüğn 2017 caari açığımızı hesaplayıp 2018 e gececm.uleyn cidddi ciddi malidoktor oldum ben.bunlar hepmalipina ile mortilikten.
Amaaan o ne öyle ben ona uyku demem çerez derim3 te yattım 7 de kalktııım 4 saat ...
sabahta 9 buçuktan 10 buçuğa ..1 saat
hepi topu 5 saat .... ama adım uykucu
bana da aynısı olmuştu.iner inşallah hemen
regli haftasına girdim
salı günü gördügüm rakamın çok fazlasını gördüm bugün yarına belli olacak bakalım
Amaaan o ne öyle ben ona uyku demem çerez derim
Demek konyalisin ve bizden sakladinanammm benim memlekette konya, ben yazmıştım daha önce ama size denk gelmedi demekki kızlar :)
bir kilo sçmıyom ben bi keremSenin sade pohun yüzde bir gelir çünkü
bana da aynısı olmuştu.iner inşallah hemen
demeyin öyle şeyler utanıyo@Whiteblacklife kaptan yardımcılığın hayırlı olsun
yok olurmu öyle şey,biz sana güveniyoruz kuzum
hazırız kaptanım ()
ahaaa
bidaha ahaaa
eflal
bitanede bana söylermisin şekerim
eee o çıkınca kocaman bir yüzde gelince takımda yıldız gibi parlıyosun, yıldız olmakta haksızda sayılmaz demi ama
Geçmiş olsun canım. Hasta hasta ettiklerine bak hele :)Canlar hastanedeyiz berbat bir gece yaşadık kizim öksür oksur kustu yine... film cekildi ve kan tahlili yapildi sonuc bekliyoruz birazdan cikacak....
Ayyy o kan alirken kus olup bizi izleseydiniz tum hastane seferber oldu hahahacok acittin yeter diye bağırıyor bu guzel kan alamiyorr hemsireye demediğini bırakmadı
kahveyle bi tane susamlı çubuk yidim
yap kuzum .başladı mı yoksa daha gelmedi mi
ay evet ya bugün ödem çayı yaptım
bol su öglen pro yarına liste zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?