- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
kahveyle bi tane susamlı çubuk yidim
Hem de perşembekahveyle bi tane susamlı çubuk yidim
ağzım çamur gibiydi onun için yidim.yoksa bissürü probis kurabi aldı dün herif yüzüne bakmadım
çok severim ama kahve yanına olmiyy
çay iç yanına çay
uyku sevmem ki ben eflal .... nasıl oldu ise bi giriverdim de yorgan altına 1 saat
o bi saatte de bi rüya gördüm kiiiimuhattaplarına telden dedim rüyamı da size de yazayım
Takımdan bi kalabalık ordu bana gelecekmiş ... telden konuşuyoruz , yaklaşmışlar ..çayı koymaya giriyorum mutfağa .... o arada patates kızartmışım ağzıma atıyorum bir ikimeğer evin dış kapısı açıkmış @Ahu060812 dalıyor içeriii .....yakaladımmmmmmmmmmmmmm diye oyyy bi sarıl bi çığlık çığlığaaaa kucaklaş kimler var hepsi aklımda değil ama en az 10 kişi var .....
içeri girince @aeben diyor hemen abdestim varken namaz kılalım , @kelebekolacam da diyor dur daha bi kızın yüzünü görelim , ç...n mi geldiayyy o ara benim dolapları aşağı indiriyor aeben , bi ey arıyor sinirli sinirli .... seccade mi arıyorsun diyorum ...çıkarıyorum 7-8 tane ..yook diyor ne bulsa talan ediyor meğer bana bi hediye almış , onu nerde saklıyorum diye arıyormuş
saydin78 da surat surata ...feridun düzağaç ölmüş , önce onun törenine gitmediler diye küsmüş
hemen yetiştir ha
İllaki görür artıkhemen yetiştir ha
ay hayrolsun kuzucum. Cok güldüm yaaa
küsengeç olarak nasıl yer ettiysem beynindeaslinda hic kusmem hee bu arada ilgiyi seviyorum sadece
beş alıntı yaptın insafsızİllaki görür artık
ay hayrolsun kuzucum. Cok güldüm yaaa
küsengeç olarak nasıl yer ettiysem beynindeaslinda hic kusmem hee bu arada ilgiyi seviyorum sadece
1 gün patates 1 gün sebze 1 gün et 1 gün yumurta 1 gün meyve.. ben aslında bu hafta deneyecektim ama sonra bana çok sağlıksız geldi, artık çok fazla stres yapmıyorum, olduğu kadarına razıyım, aylardır çırpındım daha beteri oldu, şimdi en azından kendimi kontrol ediyorum ve 2-3 haftadır ibre hep eksi yönde, bununla mutlu olmaya çalışıyorum.O ney canım?
Nare83 listede misin yarın çok sevindim :)
gerektigi zamanlarda isterimanaaaam ben çok ilgiden de sıkılırımfıtrat işte , o ilgiyi hep görecen ..Allah enişteye kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?