bakmadım ki yarın bakcam yakaçsın
yok sen tam yemeliksinfit ye sen
tripli@Sarayca 'ma efsane idin listede diyince , aklıma bir başka efsane @Triplimelek Megi ' m geldi ....
ne alemde diyeti ? güzel toparlıyordu , menüler geliyordu ..sporlarda ..hepsi durdu ...
hadi hepsini geçtim , bi aus'u da merak etmiyoro kadar hatır gönül mesaimiz vardı .
Ben burdan obabaşına bi selam yollayım da @M e gbelki obadan çıkışı falan yasaktır girenlerin bi kulağını çeksin triplinin , büyüklerini unutmamasını , ahte vefayı hatırlatsın meg pek bilir o işleri
bakmadım ki yarın bakcam ya
fit de sen de beni yiyok sen tam yemeliksin
çok sağol canım , hiç sorma valla cadılık yaptı geldik ilaçlarını verdim şükür dinleniyor evi topladım anca gelebildimGeçmiş olsun canım. Hasta hasta ettiklerine bak hele :)
çok sağol canım
Jeton biraz geç düştü ama anladımgeçmiş olsun canom ... bi odun ateşi yakayımısın istersen ateşin başında anla esprimi boşa gitmesin
oh mis kemikli et,pirzola gibi karıçok heyecanlı yeaaaaa
fit de sen de beni yi
Ne beceriksiz birisin bee,başka çorba yapmayı bilmiyor musun ?Varsa yoksa bu çorbaoy kuzucum geçmiş olsun
çorba yapam mı
yaptım bile
limon sık az da karabiber
çook sağol ausummmOyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kuzular yakardeşlermiş bi de heeee
geçmiş olsun yaaa , cadıcık yıktı hasteneyi he ayyüzlüm
benim 1 saat önce ki halim
bende şimdi kayısı kaynattım wc için onu içecem wc için son kozlarım
Sümüğümü çeker giderim şimdihakketmediğin bi iltifat yok .... bak deynepnaz e söylüyor muyum mesela
yok ya bugün farklı bir sevgi pıtırcığıyım ... sizin her birinizin doğallığı , samimiyeti ve kendi oluşu ile duygulandım öyle anne kaz olarak
Açlık demi
ya ben spor konusunu bilemedim.yapmasam iyi olacak zannımca.yarın cumaaaaaaaa
bugün erken yatıp dinlenmem lazım çünkü bu gece çok uykusuz kaldım yarına ödem olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?