Ayneeeeennnn ödemden uzak kalalımmmyarın cumaaaaaaaa
bugün erken yatıp dinlenmem lazım çünkü bu gece çok uykusuz kaldım yarına ödem olmasın
Uğurlu geldikkkktakıma girdiğim hafta hastalar kayboldu iyi mi .sinek avlıyorum.sevinsemmi acep.
cari giderleride hallettim muhasebeciyide dürttüm.
içiyorummmmm.
Yürüyüş iyidir daktırımya ben spor konusunu bilemedim.yapmasam iyi olacak zannımca.
Hastasın diye çorba yaptım yemediğim laf kalmadıNe beceriksiz birisin bee,başka çorba yapmayı bilmiyor musun ?Varsa yoksa bu çorba
bugün yapma canım , ödem yapar bugün bende yapmıyacam kaslar dinlensinya ben spor konusunu bilemedim.yapmasam iyi olacak zannımca.
o bir daha gelmeyebilir zannumca istediği ilacı yazmadım.A
Kelebek bey diyen dayı da mı gelmedi
Hoşgeldin cankmMeraba arkadaşlar
Adım: Zeynep
Yaşım:28
Boyum:1.60
Kilom::73
Hedef kilom:önce 65 sonra 58
Daha önce herhangi bir takıma dahil olmadım
Kilo alma nedenim; Hamilelik+çok yemek
Kilo verme isteme nedenim:Hiçbir kıyafetim olmuyo.güzel ve sağlıklı görünmek
Birazsa kendimden bahsedeyim: Lisede öğretmenin. 2 aylık bi oğlum var. 2.dönem çalışmaya başlayacağım. Kırklarelinde ot oturuyorum. Ve sağlıklı bi şekilde zayıflamak istiyorum:)
Doğum dikişlerim daha iyileşmediği için şimdilik çok spor yapamayacağım
Sümüğümü çeker giderim şimdi
yok canım gündüz uykusu hayatta uyuyamam.. benim için zifiri karanlık olacak ki uykuya geçebileyim...ada81 şimdi girerken unutmadan adaya laf atayım diyordum , kesin aldı kızını uykuya geçti diye gelmişsin .
nasıl şimdi ?
Hastaya öyle çorba mı yapılırHastasın diye çorba yaptım yemediğim laf kalmadı
Öksürük demişken ,geçen gün gördüm ,kızımın öksürüğü geçmeseydi ben de yapacaktımyok canım gündüz uykusu hayatta uyuyamam.. benim için zifiri karanlık olacak ki uykuya geçebileyim...
sağol canım şimdi ilaçlarını verdim daha iyi inşallah akşam tekrar tutmaz öksürük nöbeti
aaaaaa çook ilginç canım yaparım bende sağolÖksürük demişken ,geçen gün gördüm ,kızımın öksürüğü geçmeseydi ben de yapacaktım
Hastaya öyle çorba mı yapılır
Tavık suyuna çorba yaparsın ,olmadı şehriye,yayla,tarhana yaparsın
Boğazım ağrıyor zaten nasıl yutayım onları
vayyyy ortimde listedeeeeeAuuuussss
Yarın liste durumu uygunsa banu listeye giriyor
Erken doğuma sebep vermeyelim
Hazır musın buna
@masumm
Yüzdeyi yüksek tut ada ki alabilelim liste sıralamasını etkilemesinvayyyy ortimde listedeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?