Bunu eflal anlamadıEflal kalpli cacık yaptı diye çuf çuf mu yapcakmıştı
Eeröötüüüükk
Yarın diyete başla o zamansevindirmicem seni
Yaa tabi senin leptine ihtiyacın yok nasılsa
Nolmuş nolmuş bana da annatın
Hemen de etiketlemeden laf çak ordan tamam anladım ben
Emzirdigim için 3 den az şu içmiyorum istisnasiz o sebeple yazmadim ve sürekli ağzım kurur tmm tavsiyelerine uyarım bugün istisnaydı kız için sarildi tadına baktım akrabalar sardı bizim icinCanım ben yazdım diye hatırlıyorum hatta şu içiyor musun yazmamış diye hatırlıyorum menüm güzel balım sadece bulgur şişlik yapar mı bilemedim perşembe leri az karbon al balım oda ekmek olsun diğerleri şişlik yapabilir mutlaka suyu yaz spor şahane
Şişeden koklayaydın ne biçim içicisin sen
ben gece cigrom biterseizmartileri yakardımmm
kızzz şaka kız .... ciddi ciddi cevap vermiş bi deaeben e gıcığım bende bugün ...rüyama girdi ..alt üst etti dolaplarımı
Kafam kadar yazarsan görür tabi
@zeynepleyya canım nerelerdesin
Sık sık gel canım burada takılırsan motivasyonun artar fazla olsa bile paylaş menünü bugünden başla mesela bende bi anda hop diye motive olmadım yanlışları azalta azalta hadi gel sende
Bakıcam ama dur daha restoran başlasın, daha evdeyim kız etrafımda , eşim, evli arkadaşlarım var,bi benim erkek kedi var onun haricinde
Bak miucan çok tatlı
ben sakatat hiç yiyemem canım ekmeksiz de yutamıyorum. sadece minik birer lokma yedim bulgur pilavı da 1 tatlı kaşığı anca vardırMenü çok karbonlu olmuş canım sabah ekmek akşam ekmek bulgur cikss akşam ciğer tavuk salata olsaymis güzel olurmuş.
Geçmiş olsun neyin var balim
Rabiş yabancı ortama girince çekinmiştir yoksa ciddiye almazdıAslında ciddiye alsa fena olmazdı.Sonra yanarız
Bunu eflal anlamadı
Hemeeeeennnn
Sen çok yavaşsın ondan olabilir miburasi öbür tarafdan da beter hiz motoru takmislar yetismek ne mümkün
Naneli kalpli cacığı eflal yaptı ben fena oldum bak hele yaMali yemin ediyorum çok fenasın
sen o kafam kadar dogradin maydonozla yaktin baklavalarini düsünBen ne yaptımGerçekleri konuşmak yasak mı
Geçmiş olsunahahahahhahahahhh o kadar fena diyorsun heeeeeeeee
eflal ..eflaaaaaaaaaaaaaaaaaal ..... iyi misin kuzum ?
bugün bi ara oksijensiz kaldı mı hiç herhangi bir hücren
Buğday yerine bulgur olur mu
Ni ha ha bekle bekle doğru sahipsiz değil buraların ağası vardamarlarımdaki asil kanda mevcut leptinbu gece nöbetteyim ben .... taaruz olursa diye
Sivasta bir laf var mali. Babanın bekini yesin diye
Cacığına ilaç ataydı ?
Rabiş'im gel otur bebeğimHemeeeeennnn
Eki Görüntüle 2092767
rabia01 gel otur misafr edelim seni
Eki Görüntüle 2092766
Boynuna da şunu takıver takı önemli şık görünelim demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?