Mali su an totem yapiyo
Benim çocuklar yakimler bacım ?
bugün çatmalı günümdeyim ..çağır kovayım
1 damlasini birakmicam nevosum kanini yani suyunu icicem önce bi SIKIMRabiş'im sık ama biz içemiyoruz diyetteyiz.Hepsini sen iç ziyan etme
Ama senin yapacagindan eminler demekkivayyy yönetim de değişiklik ha. tamda bizim kurumda olan şeyler, yönetim yeni değişti...biraz önce oda arkadaşımı başka birime aldılargittim konuştum yönetimle, çünkü işe çok vakıf bir abi, ben orayı tek başına idare edemem ya çok tırstım
Kuzum.menu atlamadim arada ama görmedim mi acep bi bakayım geçmişe hemen afedersin kuzum acemilige verBenim menümü yirumlamamissiniz
Sana kolay gelsin canım...1 damlasini birakmicam nevosum kanini yani suyunu icicem önce bi SIKIM
Cacık yapmıştın değil mi?Üzerinde kalp?Mahkeme duvarına özenmişti yüzü
Auss domestosunun sonunu akşam bitirdim kalmadı iki daha cekeydim iyiydiii
Cacık yapmıştın değil mi?Üzerinde kalp?
Yoksa salatalığa kalp koyduğunu,onu salatalığa benzettiğini mi düşündü?
Kaçacak delik aramalisin@MiuLego canim cumartesi malum kizimin 6. Ay kınası var menüm
Patates salatası
Börek
Yaş pasta
Tatlı tuzlu kurabiye
Sarma
Ben şimdi ne yapmaliyim
Ben geç oldu yatıyorum haydiii görüşürüzzzz eveeetttt gittimyamacima bi gelsene canim sen
hörmet saygi ayrikız burasını nevonun yemek şeysi ile karıştırma ..burda @aeben e kalkan sopa ..elektirkli sandalyeye oturtulur ...o kadar hörmetimiz büyüktür kendilerine
Ya bu takımı bu yüzden seviyorum ne kadan farklı bakış açılarıCacık yapmıştın değil mi?Üzerinde kalp?
Yoksa salatalığa kalp koyduğunu,onu salatalığa benzettiğini mi düşündü?
Çok teşekkür ederim canımokudum
o görür ki
aha gördü
kuzu meginin mesajlarından bakabilirsin merak ettiysen, biraz kısıtlayıcı bi grubu varmış
hem linki hem videoyu koymaya çalıştım, izle fikir edinirsin normal hareketleri ağırlıkla yapmak gibi düşünebilirsin
Canlar hastanedeyiz berbat bir gece yaşadık kizim öksür oksur kustu yine... film cekildi ve kan tahlili yapildi sonuc bekliyoruz birazdan cikacak....
Ayyy o kan alirken kus olup bizi izleseydiniz tum hastane seferber oldu hahahacok acittin yeter diye bağırıyor bu guzel kan alamiyorr hemsireye demediğini bırakmadı
Nolmuş nolmuş bana da annatın
Hemen de etiketlemeden laf çak ordan tamam anladım ben
Benim çocuklar yabiri koltukta biri yerde yuvarlaniyor ama gözler çakmak cakiyor
Yiteeeeerr yazmayın uyuycam, sabah geçmişle imtihan etmeyin beni
bende burda kaliciyim bikac gün göbek yaptim sankiTabi arkadaşın ile ilgilenmezsen birşeyden haberin olmazArtık şişko değilim Hem şişkolar mı diyet yapar biz formumuzu koruyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?