geldim ilk senden baslicaktim hiza yetisemiyorumAhada gelmiş rabiş
Ana rabiş kız ben seni tutuyodum lafmi ettin banakız burasını nevonun yemek şeysi ile karıştırma ..burdaaeben e kalkan sopa ..elektirkli sandalyeye oturtulur ...o kadar hörmetimiz büyüktür kendilerine
Bacaklarını kırarız nereye çıkıyormuş
Nasil bir fenalik maliNaneli kalpli cacığı eflal yaptı ben fena oldum bak hele ya
Kendime halim olmaya çalışıyorum.Ama mutfakta elimden düşmüyor...4 şişe 1 ayhaftalık onlar canim
Eflal ölüyü dirilten bi karışımım var. Bi bardak süt bi poşet sıcak çikolata tozu, yarım caramio,azcık süttozu, bal. Kaynat bunları cezvede. Yanına da cevizle servis yap. Benim herif gripten geberirken enerji olsun diye yaptıydım sonuç mutlu son
Ana rabiş kız ben seni tutuyodum lafmi ettin bana:
6 sene önce seni tanidimda diyet de diyet diyordun nevosumBen şurada 3-4 aydır yapıyorum
Biz yetişemiyoruzki senin başın dönmüştürgeldim ilk senden baslicaktim hiza yetisemiyorum
Gelirsem işin rengi değişir ona göreNasil bir fenalik mali
Ne hissediyosun mesela
Gel yamacimada anlat hele
esas cibanin basi sensin cadiBiz çok usluyuz ondan oturmuyoruz...
Sen 2018 annelerinemi yazıyordun
Oooooooooooooooooooo aramızda ne psikopatlar varmış
Benim kız kavga ediyor kullanınca ,benim de başım ağrıyor kokusundan,ve de çamaşırlarımın çoğu çamaşır suyu lekesi olduKendime halim olmaya çalışıyorum.Ama mutfakta elimden düşmüyor...Wc falan zaten eksik kalmıyor...Ben domestos kullanıyorum Yoksa o sıvılar yetmez bana
Aaaaaaa ben hem de ben ne yapmışımesas cibanin basi sensin cadi
Eflal ölüyü dirilten bi karışımım var. Bi bardak süt bi poşet sıcak çikolata tozu, yarım caramio,azcık süttozu, bal. Kaynat bunları cezvede. Yanına da cevizle servis yap. Benim herif gripten geberirken enerji olsun diye yaptıydım sonuç mutlu son
4 şişe 1 ayhaftalık onlar canim
Yok ona karışım marışımEflal ölüyü dirilten bi karışımım var. Bi bardak süt bi poşet sıcak çikolata tozu, yarım caramio,azcık süttozu, bal. Kaynat bunları cezvede. Yanına da cevizle servis yap. Benim herif gripten geberirken enerji olsun diye yaptıydım sonuç mutlu son
Benim kız kavga ediyor kullanınca ,benim de başım ağrıyor kokusundan,ve de çamaşırlarımın çoğu çamaşır suyu lekesi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?