Senin gibi derken anlayamadımheee habibtede benim gibi kiiyi biseymi kötümü biseymi dedin anlamadim
Kullandığım sirkenin hesabı yokTezgah ve wc sadece. Tezgaha da haftada bir diğer günler sirke ile
Saniyorum bi sey sandimNe sandın
Ciddimisin yani ihtiyacım yokta meral ettim
Allahım ne manyak bi takımız
bi taraf çamaşır suyu kullanmadan mermer nasıl beyazlar tarifi verirken , aynı sayfada öteki taraf macun tarifi veriyoşifa niyetine ....
Tamamen o şeydi sandığınSaniyorum bi sey sandim
Sanirim sandigim seydi
Neyse susayim
Bdv gibi oldu bakbi arkadaş için sorduydum
ismini vermek istemeyen izleyici
mesaja ek yazana kadan siz uçmuşsunuz tekrar ekleyim bari önemli konuTamamen piskolojik niye temiz olmasınki
Ayrıca çamaşır suyundansa mikrop daha iyi olabilir bazan ...
Saf temizlik vucudun mikroplara karşı güçlenmesine engel olur helede çoçuklarda ...
Buna karşın birde çamaşır suyu gibi zehirlerle etkilenen bünye iyce hasta ve zayıf olur ...
Gözlemledinizmi hiç bilmemde çok titiz annelerin çocukları daha çabuk hasta olur
Hepsini not alıyoruzAllahım ne manyak bi takımız
bi taraf çamaşır suyu kullanmadan mermer nasıl beyazlar tarifi verirken , aynı sayfada öteki taraf macun tarifi veriyoşifa niyetine ....
Tamamen o şeydi sandığın
Her saatte mübahtır kalori yaktırır
Aynen öyle canımhepsi bu hayatın bi gerçeği nevom
Yok ben çok titiz değilim. Benim düzen takıntım var temizlik yettigi kadar diyorum ama düzen çok önemlimesaja ek yazana kadan siz uçmuşsunuz tekrar ekleyim bari önemli konu
bi arkadaş için sorduydum
ismini vermek istemeyen izleyici
Buyrun benimManyaklar sizi
Her saatte mübahtır kalori yaktırır
Numara yapmak daha çok yaktırıyormuş
Numara yapalım piliiiizzzz
Mış gibi beleee
Im yeah oh yeah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?