Ben deeeBen 5 te kalkcamsıkıysa o saatte de konuşun burda
benim libido tavan her daim.herife içirdim hatun geberiyom kolum kalkmıyo dedi içince zımba gibin oldu valla.Son cümlesi de, hatun hele geç içeri geç geçKim yiyo senmi kacirdim orasini
benim libido tavan her daim.herife içirdim hatun geberiyom kolum kalkmıyo dedi içince zımba gibin oldu valla.Son cümlesi de, hatun hele geç içeri geç geç
Ben deee
Leslie yapıcam sen de yap atlama sakın fitim
Hönkürdüm içime içimeHer saatte mübahtır kalori yaktırır
Numara yapmak daha çok yaktırıyormuş
Numara yapalım piliiiizzzz
Mış gibi beleee
Im yeah oh yeah
neler donuyor burda
camasır suyumacun
Saydınım çok terbiyesiz bunlar kızneler donuyor burda
camasır suyumacun
Yok canım ben özgür ruh , dogrucu davut , apla , kıdemli üye işte ne dersen ondanavukatimdin yani tamam baris saglayalim geri
Çok güzel menü canım çok beğendim ama sen emziren annesin kesinlikle suyu 3 litre tuketmelisin en az balım dikkat et olur muKizlar misafirim vardi anca girebildim
Sabah
2 yumurta
1.5 kk peynir
1 kayisi kurusu
1 dilim tb ekmegi
Ara yok
Aksam
1 kase yogurt
1 avuc ici kadar haslanmis tavukâ
1.5 lt su ( cok isim vardi icmeyi unuttum)
Spor
Misafirler yeni gitti
2 mil leslie yapicam insaAllah
@MiuLego @Esra_4378 @cakil80
Hangi konudaNevreste senin evine gidiyorum ben ,börekler konuna ,Kazeni etiketlemeyi düşündüm de tırsıyorum
Ben deee
Leslie yapıcam sen de yap atlama sakın fitim
benim libido tavan her daim.herife içirdim hatun geberiyom kolum kalkmıyo dedi içince zımba gibin oldu valla.Son cümlesi de, hatun hele geç içeri geç geç
Kız sen sonradan girdin ?
sakın beyaz sirke içip , kakaolu şeyi mermere dökmeiyi oku reçeteleri , hepsinin yeri , yarayışı ayrı
Vışşşbenim libido tavan her daim.herife içirdim hatun geberiyom kolum kalkmıyo dedi içince zımba gibin oldu valla.Son cümlesi de, hatun hele geç içeri geç geç
Hazır yıfka ile börekler konusunda,hem Makyajkoliğin konusuna,hem pattisli böreğin konusuna aynı anda ben sizi tutuyorum aramızda yazmış,hangi böreği seviyorsunuz patatesli mi kol böreği mi yazacağımHangi konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?