Al canim cok gecmis olsun.. valla aynen bende boyleyim burun fıs fisiyla geziyorumŞimdi birazdan gidip alacağım ıhlamur ada evde kalmamış çok güzel grip oldum ki
Gordum de ses.etmedim ki.biliyorum çiçeğim bi başlarsa fosss diye sonerkiTin tin tinnn paylastim kiii bileeee
Ada bulunduğum semtte aktar yok paletli alacağım artikAl canim cok gecmis olsun.. valla aynen bende boyleyim burun fıs fisiyla geziyorumses gitmis ablam aradi biraz once sesine ne olmus dedi
Sanada geçmiş olsun kızın nasıl olduAl canim cok gecmis olsun.. valla aynen bende boyleyim burun fıs fisiyla geziyorumses gitmis ablam aradi biraz once sesine ne olmus dedi
Insallah kuzum cok hareketsiz kaldim evden bile cikmiyorum. Once siskinligimi bi indireyim bugun dukan icecegi yapicamGordum de ses.etmedim ki.biliyorum çiçeğim bi başlarsa fosss diye sonerki
Sen yaparsın ben biliyorum kuzum inancım tam.sanaInsallah kuzum cok hareketsiz kaldim evden bile cikmiyorum. Once siskinligimi bi indireyim bugun dukan icecegi yapicam
Tebrikler canım@MiuLego kaptanım geçen hafta 52.9 idi bu hafta 52.7 - 200 %0.38Dün akşam balık yedim lavabo yine oyun oynadı az çıksam da pek yaramadı ama olsun korumadayken böyle takılıyorum gibi 51 hayalim belki haftaya olur regli geliyor onunda şişkinliği var bugün yarın olacağım inşallah gecikmezse o dönem pek bir şey yiyesim gelmiyor bir kaç aydır en güzel o hafta veriyorum rakamı bakalım @begum75 Begüşüm dün 40 dakika tempolum var 100 point
Geçmiş olsun ve tebrikler canımgünaydınnnnnnn kilom 67,5 sabah erkenden tartıldım
çünkü doktora gittim , boynum fec
sırtıma kadar indi
ilaç aldım geldim
igne yapılcaktı yaptırmadım ya çok geç kaldm diye
sonrada pişman oldum
günaydınnnnnnnnn.
sabahın nurunda tartıldım veee reglle rağmen -1400
onu 1500 de yapmak vardı ama bu işin birde haftayası var,şimdi suyunu fucudun sonra verim bekle dimi ama.bide haftaya da liste var..
şimdiiiiii
geçen hafta 75,8
bu hafta 74.4
fark 1400
yüzde 1,85
Geçen hafta:72,4@malipaShut Up matematik61 @MiuLego
Nevreste Desenize artık kilolarinizi bende şöyle sevine sevine iki lokma yesem
nerde benim mortim yok efserim@Efser
Tebrikler canım böyle böyle gitsin inşaallahGunaydin gecen haftayı hatırlamıyorum
Şimdiki kilom 60.8
Hafta icinde 61.5 olmustu dolayısıyla iyi iste carsambadan beri azıcık dikkat etmeye calis tim zaten
Tebrikler canm istikrarlı gidiyorsunGünaydın hanımlar hayırlı cumalar
Biraz erken tartıldım dün ciğer beni mahvetti bütün gece mide bulantısı yaşayıp durdum sabah mecbur bişeyler attım ağzıma
Kilo bildirimi @MiuLego
Geçen hafta : 68.5
Bu hafta : 67.8
Fark: 700 gr
Yüzde : 1
@Lee_shin_mee
Tövbee estağfurullah
Kızlar kızlar gelenmi yananizdan opemmi
Evet tartıldım
Geçen hafta 84.6
Şuan 81.6
Fark 3
%3.5 (doğru hesapladiysam tabi ilk haftanin hikmeti ama regl donemim bide hayirlisi artik)
@MiuLego @Melegiimm22 @cakil80
@7. Takimmmmmm
VeeeEki Görüntüle 2092886
Hep böyle istikrarlı gitsin inşaallah canım tebriklerGünaydın Hayırlı Cumalar
geçen hafta 62.1 kg
bu hafta 61.7 kg
fark 0,4 kg
% 0,64
Yemezler hande yemezler kuzumGeçen hafta:72,4
Bu hafta:74,4
+2
öyle ama napıyım sıkıldım bu diyet işindenYemezler hande yemezler kuzum
Oglumu uyutim kahvaltidan once tartilcam@malipaShut Up matematik61 @MiuLego
Nevreste Desenize artık kilolarinizi bende şöyle sevine sevine iki lokma yesem
yendim o zamanYav he heyenildim iste yaz her yere.
Yuzdende vardir senin.
Verenedim bu hafta ama almadimda
kuzum kızarmış yemezsen sorun olmazOglumu uyutup tartilcam.1 saat once tartildim bakalim fsrk edecek mi.Haftaya persembe aksami balik yemeye gitcez arkadaslarla.balik sikinti degil de saat 8i bulacak
çiçeam artı var evetIvitt korkuyorum soyleyim miiii
Titriyorum su annnnn
Cuma bildirimim 65.5
kendi kirmizi kartimi cikarip kendi kendimi dovebilirim
Sen yorulma kaptanim
büşra ben yazdım
Geçen hafta:72,4
Bu hafta:74,4
+2
Burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?