ben dürterim seni zaten kıpraşmak içinAnladim cnm ben bana duseni yapacagim
canım ben devreye gireyim hemen ...
baktınız olmuyor ...
baktım olmuyor yok ...
listeler falan paylaşım alanına bakarsan büyük işler , sadece bu takımla bitmiyor , editör arkadaşlar da o giriş çıkışları kayıt altına alıyor ....
sen emin ol kendinden , miu sana güvenmiş metanı ölçmüş ki teklif ediyor zatensana düşen , yapamıyorum olmuyor dememek , katılım ve sağlıklı menüler ve spor ...
Tamam canım dürt aradaben dürterim seni zaten kıpraşmak için
Yaparsın bilirim. Ama artık 2 kere ana olacan öyle 52 ye düşmek yok bah şimdiden anlaşalım. Anasıın seeeenona ne şüpheeeeeeee , korkar mıyım len sizdeeeeen ??? yerim sizi çiğğ çiğğğğğğğ ....aus ne olur listeye gir dersiniz peşimden
Aynen bak sen diyince çaktım simdi bende aslında tabi diyecektim t si çıkmamış allahim ne yazdigimi da bilmiyorum artıkinkız ben onu tabi nin T si çıkmamış sandımabi ne la ??
Yaparsın bilirim. Ama artık 2 kere ana olacan öyle 52 ye düşmek yok bah şimdiden anlaşalım. Anasıın seeeen
Sağol kuzumTebrikler canım
Geçmiş olsun ve tebrikler canım
Vuuu tebrikler canım çok iyi
Çok az en az +1 kg beklerimgeçen cuma: 57.4
Bu cuma: 56.5
fark: 0.9
yüzde: %1.58
hande yüüzünden mutsuzum ama
Tebrikler harika ilerliyorsun canım5 ocak cuma 71.5Eki Görüntüle 2092957 12 ocak cuma Eki Görüntüle 2092955
Fark 1800haftaya inşallah 68 67 görürüm
İnanılacak gibi değil hiç beceremiyorsun az ufak ataman be şurada iki dakika pislik yaptırmıyorsun la bigün artı gelsem kimse inanmayacak iyimi
hemen vicdan azabı çektiriyorsun
+2 olduğum gün buraya gelmem ben miu merak etme magma tabakası varken burada ne yapayım....
geçen hafta :72,4 kg
bu hafta:70,9 kg
fark:1,5 kg
yüzde:2,07
@MiuLego
bütün kandırma keyfimin içine mıçtın ha
Tebrik ederim canım çok güzel
Seni gidi seni gel yamacıma bakalım aynı kilodayız bu hafta beraberiz el mi yaman bey mi görelimNapim bende yazayım bari mortim gelmiyor zaten
Geçen hafta 53.3
Bu hafta 52.7
Fark 0.6
Yüzde 1.12
Özlemiştim seni 52 minnoş şey
@MiuLego mortim @saydin78 herdaim hazır vurucunehirnil111
Oyy hoşgeldim İğdemiz sefalar getirmişSelamlaaaar
İğde dalı ayağınıza geldi hanııııııııııııııııııııııım
Cuma cuma kilo verenlerden rol çalmadan kısaca yazayım şuracığa
Babam iyi şükür. Etiketleri gördüm teşekkür ederm her brinize. Çok kıymetli 7. takımın sakin olmayan sakinleri hepinizi öpüyoreee
Urfaya gidip geldim biliyorsunuz... İşler aşırı yoğundu... Sonra formasyon finallerim başladı. Onları btireyim didim. Bitirdim artık öretmen oldum ben galibaHaftasonu da açık öğretim sınavlarım var... Onu da bitir bunu da atlat derkeeeeeeeeeeen Özledim sizi ula
Kajunun rüyasını da gördüm hayrolsun... @Kajupi peder bey yumuşadı. Yakın zamanda tekrar konuşulacak. İçine doğmuş kız resmen
Bunun dışındaaaaaaa ay cidden çok özledim yav. 50kez aynı şeyi yazdım ama öyle.
Ula @MiuLego
@Ausencia Sana da gocaman öpücükler anniş
Ve 7. takımın güzelleri hepiniz iyisinizdir umarım. Sizleri de salyalı sümüklü öpüyorum aha böyle
Tebrikler nasıl güzel yüzde o öyleKilo bildireyim
Geçen cuma:62.5
Bu cuma. :60.9
Fark. :1.6
Yüzde. :2.63
Kilomu yazim aksam gelirim
Eaki kilom 86.8
Yeni kilom 85.7
Fark 1.1
Yuzdem 1.1×100/86.8 mi sincik hesaplamam
Ozaman yuzdem 1.26 yapiyorrr sarayca sen kacsin dietin ne sonuc verdi ay catlarim meraktan sindi
@Sarayca @MiuLego @Melegiimm22 @Esra_4378
Allahım lütfen 1.olak çok amin bolca amin bir sürü aminnnnnnnn
Sağol igdem teşekkürler ederimBen ders çalışmaya gidiyorum. Meraklanmayın e miiii
Kim ne kilo verdi geçen hafta nasıldı bilmiyorum.
Akşama liste paylaşılınca anca...
Whiteblacklife kuzum hayırlı olsun kaptan yardımcılığın bi de
Coco geçen hafta neydi gızEki Görüntüle 2092966 oyle iste ablacimm sen nasilsin ne var ne yo
Yaaaa sen söyle benim Hesabım iyidir ama ben hesaplarımbilmiyorummmmmmm sular kesikti yüzde hesabı çalışamadım hocaaaaaaam
ama biri yendi işte
yooooooooooooooooooooook tövbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
57-58 en min.anayım ben
1 takım daha bizim gibi aus yüzdesi yuksek
bazı şov yüzdeler var canım ... belli olmaz tabii ama ... bu hafta maşallah süper kilo veren yüzdeler gördüm sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?